Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Att KASTA ut nyheter!

Publicerad 2023-05-31 18:30:26 i Allmänt,

Det kommer hela tiden nya ”nyheter” på alla sajter som finns (även på dom ”kristna sajterna som ”Dagen” och ”Världen idag”) och utan att någon ges en chans att reagera på en nyhet innan nästa kommer och vilket ofta är motstridigt och kommer från alla olika håll och kanter och skapar en stor förvirring.

Det som skrevs för några timmar sedan är inte längre någon nyhet och så håller det på utan att någon kan greppa vad det är som händer och sker. Det är (verkar vara) normalt och ingen bryr sig.

De så kallade alternativa/samhällskritiska medierna tar liksom MSM medierna inte ställning för eller emot något utan de lägger bara upp artiklar efter artiklar (och på löpande band) utan att ta ställning för eller emot det ena eller det andra.

Vissa av dessa sajter (så som Newsvoice och Torbjörn S) har fortfarande kvar funktionen där det går att skicka kommentarer men censurerar hej vilt. ”Nya dagbladet” går det inte längre att kommentera på och inte heller på ”Fria tider” eller på allt vad de heter.

Han, Torbjörn S och de andra skriver i regel inget själva utan låter andra jobba så att han/de kan tjäna pengar och få donationer på ett ohederligt sätt genom att lägga in artiklar från utländska sajter och från personer som han/de inte ens vet vilka de är och allt för att kunna gå runt med hemsidan/bloggen så att han/de och familjen/familjerna får sitt levebröd.

Seriöst? Nej knappast!

Att utnyttja andras verk (artiklar) för att få läsare (pengar, donationer) och genom det kunna tjäna sitt levebröd är inte okej. Då har man inte ARBETAT själv.

Vem som helst kan starta en hemsida eller en blogg och lägga upp artikel efter artikel som dom inte själva har skrivit och för att de vill tjäna pengar/få donationer som Torbjörn S vill och som han uttryckligen har sagt att han vill och erkänt att han vill.

Han har erkänt hans ”Newsvoice” är en födokrok för honom och för hela hans familj.

Vad tragiskt om han (en man i sina bästa år och frisk) behöver sko sig på andra för att kunna tjäna sitt levebröd?

Vad kommer detta med att kasta ut nyheter utan att någon ges en chans till att greppa en nyhet innan den andra, den tredje, den fjärde och så vidare är på väg?

Vad säger SION VISES protokoll nummer 5 om det?

Här kan ni läsa om det:

https://www.jrbooksonline.com/PDF_Books/Sions%20vises.pdf

Här kan ni läsa mer:

https://experimentlandet.blogg.se/2020/may/forlaten-faller-sion-vises-protokoll.html

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik