Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Arvsynd och Frälsning

Publicerad 2023-05-31 06:38:26 i Jesus,

Detta inlägg kan ses som en fortsättning på det förra och frågan är om frälsningen av och till Jesus/Gud kan gå i arv från föräldrar till barn?

Att intresset för kyrkor och för samfund som talar om (predikar om) Jesus/Gud samt att den gemenskap som finns i dessa kan attrahera barnen (så att säga gå i arv) till ”kristna” föräldrar precis som vilka världsliga intressen/hobbys (gemenskaper) som helst kan föras över från föräldrar till barn (så att säga gå i arv), är inte något konstigt.

För vilka normala barn vill göra sina föräldrar, vars kärlek och omvårdnad de behöver för att kunna leva, besvikna?

Och vilka normala barn (barn till ”kristna” i detta fallet) vill riskera att hamna i det så kallade HELVETET som de får lära sig att de kan hamna i om de inte (förr eller senare) blir kristna eller så att säga tar emot Jesus/Gud i någon kyrka och samtidigt med det gör föräldrarna eller släkten glada vilka då menar sig ha RÄDDAT (frälst) barnet/barnen från helvetet.

Och så växer barnet/barnen upp (i kyrkor och i så kallade kristna hem) och tror att de har blivit frälsta av och till Jesus/Gud (att han har kallat dem till frälsning) när det är kyrkor/samfund, föräldrar eller släktingar som har kallat dem och som de har blivit frälsta till och av och som lever i tron att DE kan frälsa barnet/barnen och även ALLA andra som söker sig till kyrkorna och genom något slags TROLLERI som handlar om att lära dem om vad som står i bibeln.

Blir någon frälst bara för att den lär sig bibeln utan och innan eller är bibeln skriven av troende till andra troende och för dem som har blivit frälsta av och till Jesus/Gud och som då kan gå till bibeln för att se om det de gör eller vill göra är i samklang med HANS vilja?

Kan icke frälsta av och till Jesus/Gud ens förstå vad som står i bibeln annat än rent ytligt, enligt Jesus/Gud och bibeln? Går det att förstå Jesus/Gud och bibeln utan att ha HANS ANDE, den Helige Ande?

Det eventuellaintresset (ett intresse som alla andra intressen) som de (barnet/barnen eller vem som helst) kan ha av att lära sig om vad som står i bibeln (märk väl att även muslimer, buddister, religionsvetare och andra kan vara intresserade av att lära sig om vad som står i bibeln) tolkas som att de är på väg att bli frälsta av och till Jesus/Gud.

Efter det så handlar det bara om att ta emot honom i en kyrka och då gärna i den kyrka som föräldrarna (släkten) är med i för att själva få slippa att hamna i helvetet.

Snacka om ÖVERGREPP MOT BARN!!!

Inte bara mot barnet/barnen utan mot sig själv och mot Jesus/Gud och allt vad han ÄR och LÄR och mot dem som verkligen har blivit kallade/utvalda av Jesus/Gud och som har tagit emot frälsningen av honom och till honom och som strävar efter att vandra i Ande och i Sanning med honom.

Beter de sig inte som judarna (som Jesus/Gud talar om i bibeln) vilka åkte land och rike kring för att göra en proselyt som sedan blev värre än dom själva med den skillnaden att de, dom ”kristna” föräldrarna, inte behöver åka land och rike kring om dom inte vill utan kan verka i sitt hem och med sina egna barn? Var hamnade dessa judar??

Hamnade dom (dessa judar) som menade sig följa Gud (Jesus var/är Gud som kom till dem och till alla andra!) hos Jesus/Gud eller i helvetet?

I föregående inlägg ”Fadern, sonen och synden” skrev vi om Gabriel Eurell (tydligen kristen sedan barnsben och predikant) som efter stöd från HBQT kyrkor i USA numera inte har något problem med att leva ut sin homosexualitet i det som kallas för Jesus/Guds församlingar/kyrkor i Sverige.

Vi skrev även om hans pappa Per Olof Eurell som tidigare var en stark motståndare till allt vad homosexualitet och HBTQ i kyrkorna, heter och även han predikant med ett namn sedan länge och inom de karismatiska kristna kretsarna i Sverige men som idag arbetar AKTIVT (mer än aktivt) för att göra homosex och HBQT rumsrent inom alla frikyrkor. Snacka om en helomvändning men kanske inget att förvånas över!! Allt på grund av sonen!

Vad skall man säga om detta annat än att Per Olof (fadern) förmodligen aldrig har blivit frälst av och till Jesus/Gud men utnyttjat religionen/kristendomen för att ta sig fram i världen och för att kunna bli någon i världen och bland människor/kyrkor (kunna tjäna sitt levebröd på religionen och på namnet Jesus/Gud) så som så många andra som kallar sig för kristna och frälsta gör och har gjort och som samarbetar och kompromissar (har samarbetat och kompromissat) med vad, vem, vilka som helst men inte med den HERRE, JESUS KRISTUS/GUD som de säger sig stå upp för och TJÄNA?

Jag har inget emot homosexuella eller HBQT personer eller andra för att de är vad de är och vill vara vad de är vilket alla har rätt till men vad i hela helvetet har de i Jesus/Guds kyrkor och samfund att göra om de vill köra sitt eget OGUDAKTIGA race (mot Jesus/Gud och mot alla som har blivit frälsta av och till honom) och dra andra med sig i fördärvet?

Handlar det om att de (ingen) vill hamna i helvetet när de dör? I såna fall är det dags att tala klarspråk om vad helvetet är (inte är) och vilka det är som hamnar där och i avsaknad av Jesus/Gud fram tills domens dag.

Om någon påstår sig följa Jesus/Gud och om den påstår sig vara en lärjunge/frälst till honom (som Gabriel Eurell och hans fader Per Olof för att ta ett exempel) men inte gör det eller är det utan följer sitt eget (vad de själva vill och för stunden och dessutom sprider detta till andra) och följer världen och världens herre, spelar det då någon roll vilken kyrka de är med i eller om de är med i alla kyrkor som finns?

Kommer de att den dagen, när de dör, hamna hos Jesus/Gud?

Kan kyrkorna rädda dem/frälsa dem från helvetet eller är det när de låtsas att stå upp för Jesus/Gud utan att göra det som de hamnar i det som bibeln kallar för helvete efter sin död och som betyder avsaknad av Jesus/Gud och allt som har med honom att göra?

Kommer domen (Jesus/Guds dom) att bli hård över den svenska kristenheten och kristenheten i övrigt eller kommer han att se mellan fingrarna när så kallade präster, pastorer, predikanter av alla de slag har förlett dom SMÅ I KRISTUS till att anamma HBTQ rörelsen och allt annat (plötsliga massvaccinationer, injektioner med mera för att Satan och hans tjänare skall kunna tjäna en massa pengar) som går emot Jesus/Gud, emot tron och allt vad han lär och som genom dem avfaller från honom?

Jag vill VARNA för att det som Jesus/Gud och bibeln kallar för avfall (det stora avfallet) inte har med världens människor att göra eftersom de inte kan avfalla från något som de aldrig har haft, fått, varit inne i eller vet något om.

Avfallet handlar om att falska kristna (likt Gabriel och Per Olof Eurell) som inte är några kristna utan en Satans synagoga (se Uppenbarelseboken 2:9 och 3:9) förleder Jesus/Guds SANNA barn till att tro på dem (på deras smuts, smutsiga kyrkor) och till att slutligen få dem till att vända sig bort från HERREN Jesus Kristus/Gud genom att de börjar att vandra med dem och med världen och med världens herre, med Satan, som breder ut sig mer och mer liksom hans TJÄNARE inom kyrkorna och i världen.

Kyrkorna ÄLSKAR världen och världens herre, herren över världen, och kärleken är besvarad.

Världen älskar verkligen kyrkorna och tillsammans ägnar de sig åt att göra världen bättre (deras egna liv och deras olika livsstilar bättre) MEN UTAN JESUS/GUD.

Utan att de kristna har honom som sin auktoritet, sin Herre, men genom att använda sig av hans namn och genom att utnyttja honom som frälsare eller rättare sagt som JULTOMTE om de önskar sig gåvor (nådegåvor) eller vill att han skall ordna upp deras liv (om det är problematiskt) och själva tycker att de har varit SNÄLLA (goda, kärleksfulla, bra) när de aldrig har missat en enda sammankomst en så kallad gudstjänst och regelbundet går till någon kyrka (sköka).

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik