Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Är Kina en kommunistisk diktatur?

Publicerad 2023-05-24 18:36:29 i Allmänt,

Det sägs att Kina är en kommunistisk diktatur men stämmer det?

Att ledarna i Kina styr och ställer över sina undersåtar/medborgare precis som alla andra länders ledare/makthavare gör och som även ledarna i det forna Sovjet gjorde, är det något som gör Kina till ett kommunistland när de på teknikens område verkligen inte är några kommunister och arbetar med alla de kan få arbeta med oavsett länder och då bevisar att de inte är några kommunister utan vilka kapitalister som helst?

Arbetar de för eller emot sitt eget folk (mot många, väldigt många i Kina som är en stor befolkning) och istället med andra länder och deras makthavare?

Om det sistnämnda är fallet hur kan man då kalla Kina för ett kommunistland, för en kommunistisk diktatur?

Hur kan man säga att Kina är en kommunistisk diktatur när ledarna är kapitalister men kallar sig för kommunister för att kunna hålla folket på mattan och detta utan att de kapitalistiska länderna (deras ledare) höjer på ögonbrynen utan istället tjänar på det?

Är det inte ett SVEK mot den kinesiska befolkningen att ena stunden utge sig för att vara kommunister (alla skall vara kommunister i Kina för annars går de emot regimen och sätts bakom lås och bom) och i andra stunden vara kapitalister när de, ledarna i Kina (och andra som arbetar för dem) verkligen inte är några kommunister utan kan tjäna massvis med pengar på att samarbeta med andra kapitalister runt om i världen och på det förtryck som råder i Kina och mot befolkningen där?

Vem, vad, vilka tjänar på att Kina kallas för en kommunistisk diktatur (med allt ont det innebär) när ledarna i Kina är kapitalister och deras nära och kära även har gift in sig i släkter som inte kommer från Kina utan som kommer från väst?

Vad är kommunism?

Kommunism (från franskan: communisme och ytterst av latin: communis, gemensam) är en grupp närbesläktade idéer om att produktionsmedlen i ett samhälle är gemensamt ägda och där sociala klasser, pengar, samt staten inte längre finns”.

Ärligt talat. Ser det ut så i KINA eller är Kina ett kapitalistiskt land som kan gå runt med sin ”låtsas kommunism” för att Dagens Nyheter (DN) i Sverige liksom andra blaskor (var de än hör hemma) säger att Kina är en kommunistisk diktatur?

Är det konstigt att man skyllde på att det var Kina (kineser) i Wuhan som släppte ut något slags virus, Covid 19, viruset? Vad kan man förvänta sig från kommunistiska och ONDA diktaturer eller från människor som råkar leva där?

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik