Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Antisemitism, judar och judar

Publicerad 2023-05-19 20:30:13 i Allmänt,

I Sverige finns det socialdemokrater, kommunister, sverigedemokrater, moderater, liberaler, vänsterextrema, högerextrema och allt där emellan och vad de har gemensamt är att de alla är svenskar om de är bosatta i Sverige och har ett svenskt medborgarskap och med det rösträtt.

Dessa (alla) kan bekänna sig till olika religioner så som kristendomen, islam, judendomen, buddismen, hinduismen men mera eller så kan de kalla sig för ateister som inte bekänner sig till någon religion. Detta är möjligt tack vare religionsfriheten.

Kristna, judar, muslimer, ateister och alla andra religionsutövare kan vara höger eller vänster eller något mitt emellan och de (alla) har har enligt den svenska demokratin rätt att tycka till om/kritisera vad den ena eller den andra (olika grupper, rörelser, organisationer) står upp för eller tror på och det kallas för YTTRANDEFRIHET.

Men när det kommer till judar, judendom, politisk sionism så kallas all kritik för ANTISEMITISM och för JUDEHAT.

Hur har det kunnat bli så?

Har inte en jude som är socialist, kommunist, miljöpartist (eller något annat) rätt att kritisera en jude som är moderat eller sverigedemokrat eller kanske rent av höger eller vänsterextremist eller bortser judar från vad en annan jude står upp för och enbart av den enkla anledningen att de är judar?

Har (eller borde) judarna något som binder dem samman och som inga andra folk har (har rätt till) och att det på grund av det inte spelar någon roll vad olika judar står politiskt?

De kan ena dagen vara socialister och nästa dag moderater eller något däremellan allt efter hur vindarna blåser. Det viktiga FÖR DEM är att de alla är judar då det är det kitt som håller dem samman!

En svensk socialdemokrat är ju inte jätteförtjust i en svensk sverigedemokrat och inte heller i en kommunist eller tvärtom. De har rätt att kritisera varandra vilket de gör och ibland i ganska grova ordalag.

Men att kritisera judar, judendomen, den politiska sionismen (den rasistiska staten Israel) som icke jude är lika med judehat och ANTISEMITISM enligt samhället/Sverige och enligt många andra länder.

Vad kommer det sig att inte demokratiska judar oavsett i vilka länder de bor, riktar eller vågar rikta någon kritik mot den judiska sionismen/rasismen?

Kristna i olika samfund och kyrkor har (har ofta) ofta olika åsikter, olika syn på saker och ting gällande tro och riktning och som dom ventilerar fram och tillbaka men hur ser det ut bland judar och judendomen och i synagogorna i Sverige?

Att ta på sig offerkoftan och kalla allt och alla för judehatare och ANTISEMITER när det behagar, är det demokratiskt?

Tyder det på att de, de som gör så, står upp för demokrati? Står de inte upp för judar (för judiska rabbiner) som fortfarande deklarerar att de är Guds utvalda folk och vilka är dessa?

Vad har judar som har vanliga arbeten och som tillhör arbetarklassen eller medelklassen (oavsett var i världen de bor) gemensamt med de judar som äger pengarna i världen (som stödde Hitler och Stalin när det begav sig) och som använder sig av dem för att kunna flytta fram sina positioner bland dem (judarna) och bland allt och bland alla som inte är judar?

Vad sa Hitler? Sa han inte att ”Vi tyskar eller germaner” eller vad han kallade folket/tyskarna, skall hålla ihop som en nation i och med ”nationalsocialismen”?

Alltså det skall råda socialism i nationen!

Vad säger sionisterna/de judiska sionisterna till alla judar runt omkring i världen angående nationalsocialismen i Israel?

Med tanke på att denna socialism är en ”nationell socialism” och som endast värnar om judarna som folk och som grupp? Hur kommer det sig att nationalsocialism (nationell socialism) ena stunden är något dåligt men i nästa stund något bra när det handlar om staten Israel?

Sionismen (den politiska sionismen) är den enda ISM som inte får lov att kritiseras, debatteras eller ens talas om för detta är lika med Antisemitism och judehat (hat mot alla judar) enligt Sverige och många andra länder. Men precis som det finns svenskar och svenskar (bra eller mindre bra svenskar eller rent av urusla svenskar) så finns det bra och mindre bra judar eller rent av urusla judar.

Detta vet makthavarna i Sverige (liksom alla andra) och även medierna men trots det så är all kritik mot, judar, judendom, politisk sionism att likna vid judehat och Antisemitism enligt dem.

Behöver man vara jude (en slags Einstein, han var väl jude?) för att förstå varför det är så här?

Kan det vara så att företrädarna för denna ISM/sionism (de som äger penningen) använder sig av judarna (av sina egna tillhörande arbetarklassen och medelklassen) men även av kristna (av så kallade kristna sionister som sitter likt mähän i sina kyrkor och samfund och hyllar allt vad sionism och judar/judendom heter) och av många andra för att kunna berika sig mer och mer?

Kan det vara så att de betalar och har betalat så kallade ”DEMOKRATISKA” människor/rörelser/organisationer/politiska partier/medier/folkhälsomyndigheten för att de inte skall opponera sig mot den ISM/sionismen som styr och kontrollerar världen?

Det finns ett ordspråk som säger att ”följ pengarna så får du/ni veta vem det är som styr”.

Men vem i hela fridens namn vill lägga ner tid och energi (eller vågar) för att följa pengarna om det redan innan är lika med att vara en hatare, en judehatare, en antisemit?

Är det då inte bättre att skaffa sig andra syndabockar så att det uppstår KAOS på ett plan eller flera plan under? Ett stort kaos där alla slåss mot alla och det uppstår en förvirring som ingen förstår vad det handlar om och som gör så att medierna har något att skriva om?

Är det inte detta som sker idag?

Egentligen så handlar det inte om vad någon eller några eller något kallar sig. Det handlar om vad man kan göra med folk/en befolkning och med länder om man har så mycket pengar (hoppas på att få det som de som vill upp hoppas) så att det går att köpa vem eller vad som helst. Det handlar om KORRUPTION!!

När vi har en regering/riksdag, en så kallad folkhälsomyndighet och andra myndigheter som är köpta av en främmande makt för att de skall gå i deras ledband så att de (och inte folket) kan flytta fram sina positioner steg för steg då är det något som är riktigt SJUKT, riktigt sjukt! Det kan bara bli sjukare!!

Covid 19 och ”pandemin” var ett experiment för dom som äger och styr världen via pengarna. Nu vet dom att människor (ätarna som dom kallar dom och som dom vill bli av med) går på nästan vad som helst för att ta död på sig själva.

Det är hissnande att tänka sig att så många människor (högt utbildade människor i Sverige och världen över samt kristna) gick på vaccinationsbluffen och att det uppstod två läger. Vaccinerade mot ovaccinerade bara för att fåntrattar som till exempel Agnes Wold (är hon en judinna?) och den där Anders Tegnell/dr Mengele satte grupper mot grupper.

Vad säger dessa i dag?

Ursäkta men har dom (och andra vaccinationsanhängare) behövt förklara sig eller är allt redan glömt och kastat på historiens soptipp?

Hör man något om dom skyldiga på samhällskritiska sajter som till exempel på ”News voice” och ”Nya dagbladet” eller på ”Samnytt” eller fokuserar dom sig på utländska människor och sajter som minsann har hittat något problem och som vill tala om vad de har kommit fram till? Går det att kritisera judar, judendom och sionism på dessa sajter? Om inte så är de bara ute efter att få läsare och efter att tjäna pengar.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik