Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Alla dessa mobilappar och KRISTNA

Publicerad 2023-05-24 20:20:37 i Allmänt,

Var kommer alla dessa appar ifrån och som vi som ”kristna” (samt alla andra) uppmanas till att ladda ner?

Kommer dom från Jesus/Gud eller från något annat håll och hur länge skall vi fortsätta med att ladda ner appar? Fler och fler appar samtidigt som vi intalar oss att vi vandrar med Jesus/Gud och inte med världen och att vi är trygga eftersom vi inte har tagit emot det antikristliga systemet eller vilddjurets märke? Jag undrar länge ”kristna” kan säga att de är emot det antikristliga systemet och inte har tagit emot vilddjurets märke när det är vad dom gör (har gjort) och tydligen vill göra när de laddar ner nya appar hela tiden?

Finns frälsningen i alla dessa appar? Finns frälsningen på Facebook (hos Mark Zuckerberg och hans kompisar)? Finns frälsningen på Twitter eller på Instagram, i telefoner eller på Internet överhuvudtaget eller hos alla dem som ber oss att ladda ner deras appar? Som vill att det skall bli omöjligt att ha kontakt med dem annat än med chat via internet? Om man ställer upp på detta och med det ställer upp för det ANTIKRISTLIGA systemet, kan man då och hur länge som helst påstå att man står upp för Jesus/Gud och inte för det antikristliga systemet?

Inget ont om Mark Zuckerberg (facebook) eller andra men är dom KRISTNA?

Tillhör dom den ”kristna” familjen (har de blivit frälsta av och till Jesus/Gud) eller tillhör dom världen? Om dom tillhör världen har de då inte en annan FADER? Vad säger era biblar om det?

Det kanske inte handlar om appar enligt er som kallar er för kristna. Det kanske handlar om att någon/några/något en dag knackar på eran dörr och frågar om ni vill ta emot det antikristliga systemet och vilddjurets märke och ni då förstås säger nej tack och hej då, gå vidare till nästa hus?

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik