Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Äkta opposition eller en kontrollerad opposition

Publicerad 2023-05-31 20:13:00 i Allmänt,

Vad som är äkta opposition eller en kontrollerad sådan, är numera en meningslös fråga. Likaså vilka som är infiltratörer eller inte; detta har i praktiken ingen betydelse. Det är själva målet vi bör sätta vårt fokus på.

Så länge vi riktar uppmärksamheten mot att bekämpa globalisterna och deras huvudmål för att kunna genomföra sitt Agenda 2030 och inte låta oss engageras av deras avledningsmanövrar, har vi läget under någorlunda kontroll.

Propaganda är egentligen ett nät av lögner och halvsanningar, som blir alltmer utbredda inom i stort sett, alla viktiga områden. Dess osvikliga kännetecken är avsaknaden på öppna debatter”.

Detta skriver en ”medlem i partiet knapptryckarna” på den seriösa hemsidan ”Newsvoice” och ni kan läsa hela inlägget här:

https://newsvoice.se/2023/05/globala-aterstallningen-spricker/

Kommentar:

Om man inte vet eller vill veta vilka som tillhör den kontrollerade oppositionen eller vilka som är infiltratörer vad är det då för MÅL som ”knapptryckaren” talar om och som ”VI” (vilka är vi?) bör sätt fokus på?

Vilka är globalisterna enligt knapptryckaren som tydligen tillhör något parti och är en knapptryckare?

Kan man bekämpa en fiende utan att veta vem fienden eller fienderna är? Blir det inte lite svårt eller rent ut sagt omöjligt att bekämpa någon/några eller något om man inte vet vilka de är eller vad det är för något som man skall bekämpa?

Att Torbjörn S lägger in det knapptryckaren säger och på sin hemsida ”Newsvoice” tyder inte på något annat än att han liksom knapptryckaren tillhör den kontrollerade oppositionen som vill få andra att kämpa utan att behöva lyfta ett endaste finger själva.

Det är fel på globalisterna, på the deep state, på the Great reset, bla bla bla och i all oändlighet säger de, och utan att de talar om vilka de är eller vilka de kan vara samtidigt som de tjänar mycket pengar själva genom att INTE tala om det.

Det enda man kan hoppas på är att han, Torbjörn S, inte kan tigga mer pengar på sin hemsida utan att banken/bankerna reagerar.

Jag hoppas att hans tiggeri får ett slut som heter DUGA!!!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik