Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Sveriges ("icke kristna") råd

Publicerad 2023-06-08 15:21:41 i Religion,

Hämtat från Sveriges (”icke kristna”) råd med kommentarer.

Läs mer i länk nedan!

Den 19 november inbjuder Sveriges kristna råd till årets Rötter och liv – en dag tillägnad judisk-kristna relationer. Syftet är att låta kristna och kyrkorna i Sverige upptäcka, fördjupa och lära sig mera om sina rötter i judendomen – den judendom där Jesus, lärjungarna och den tidiga kyrkan hörde hemma och som även idag lever och utvecklas”.

Kommentar:

Varför behöver kristna upptäcka och fördjupa sina relationer till judar samt lära sig mer om sina rötter i judendomen? Vad är syftet med det??

Är det inte judar som borde upptäcka och fördjupa sina relationer till kristna samt lära sig mer om kristendomen, om den kristna läran, så att de kanske må bli frälsta av och till den Gud (Jesus Kristus) som kom till dem för lite mer än 2000 år sedan och som majoriteten av dem FÖRKASTADE? Det var endast ett fåtal bland judarna som tog emot honom, tog emot Jesus/Gud som föddes som jude liksom apostlarna, och som sin Messias/Gud.

Vad i hela fridens namn håller detta ”Kristna” Sataniska råd på med? Varför kallar detta råd sig för kristet när de borde veta att majoriteten av judarna då inte ville ha med Jesus/Gud (den Gud som kom till dem) att göra och fortfarande inte vill det? Vad har judar och judendomen med kristna och kristendomen att göra?

Texten fortsätter:

Förra året uppmärksammades dagen på flera platser i Sverige – Stockholm, Göteborg, Karlstad och Lund. Dessa tillfällen blev en möjlighet att tänka på hur kyrkonas sätt att leva, tänka, handla och värdera kommer från den judiska bakgrunden”.

Kommentar:

Hur kyrkornas sätt att leva, tänka, handla och värdera kommer från den judiska bakgrunden????? Det är förvisso sant att KYRKORNAS (byggnadernas) sätt att leva, tänka och handla och värdera kommer från den judiska bakgrunden (varför tror ni att jag kallar dem för Satans kyrkor, för antikristliga kyrkor?), men vad har dessa Satans kyrkor med Jesus/Gud att göra?

Om de går i par och i ok med judar som inte tror på den Herre de själva påstår sig tro på (på Jesus/Gud) och som Jesus/Gud och bibeln lär har en annan ande, den antikristliga anden, anden i världen, som är emot honom fram tills att de eventuellt av NÅD blir frälsta av och till honom, kan DE då vara frälsta av och till honom eller drivs de själva av Antikrists ande?

Varför kallar de sig för KRISTNA när de borde kalla sig för JUDAR och varför vill de så uppenbart få bort alla som har blivit frälsta av och till Jesus/Gud från den rätta TRON och LÄRAN (från den sanna Gud/Jesus) genom att få dem till att börja samarbeta och kompromissa med judar och med judendomen som fortfarande väntar på en messias (en messias enbart för dem och som kommer att vara Antikrist)? Är det inte vad det handlar om? Vad kan judar eller andra religionsutövare (judendomen) som inte har Jesus/Gud tillföra till dem som har det?

Texten fortsätter:

Rötter och liv-dagen 19 november är en möjlighet för församlingar att möta en talare – judisk eller kristen – som kan sätta in våra bibeltexter i sin tid och sitt sammanhang. Eller bjuda in en judisk granne, kamrat, kollega eller god vän för att berätta om sitt liv som jude. Filmvisning med efterföljande samtal eller besök i en synagoga och en kyrka och tala om likt och olikt är några exempel på hur Rötter och liv kan uppmärksammas”.

Kommentar:

Behöver församlingar (frälsta människor i dessa) som kallar sig för kristna församlingar (kyrkor) lyssna till judar eller till såna som kallar sig för kristna utan att vara det? Är det inte talare som predikar i Ande och i Sanning, som predikar Jesus/Guds sanningar, de behöver?

Att bjuda in en judisk granne, kollega, kamrat, eller god vän så att den får berätta om sitt liv som jude är det något som gagnar de kristna, som kallar sig för Jesus/Guds lärjungar och som menar sig ha fått del av HANS ANDE, eller Jesus/Gud och hans rike?

Bjöd Jesus/Gud och apostlarna inICKE OMVÄNDA judar och andra människor (folk) till de första församlingarna för att de skulle få tala om hur det är att tro på allt möjligt (på vad som helst) men inte på HONOM? Vem/vilka eller vad skulle det ha gynnat?

Även Islam växte fram ur judendomen i och med att Abraham skaffade ett barn med sin tjänstekvinna, Hagar, och som hette Ismael (vet inte om stavningen var rätt), så varför inte även bjuda in muslimer (som också har rötter inom judendomen) så att de får tala om hur det är att leva som muslimer?

Det är inget fel att vara intresserad av hur andra religionsutövare lever sina liv (vad de tror på) och det finns olika sätt att ta reda på det men varför är Sveriges kristna råd så måna om att ”dom ”kristna” kyrkorna/församlingarna KOLLEKTIVT skall göra detta (få veta detta genom att bjuda in judar/judendomen) i sina kyrkor/församlingar och som skall få tala om vad som är likt och olikt?

Borde inte dom ”kristna” som har blivit frälsta av och till Jesus/Gud (som förhoppningsvis har läst sina biblar om de har några) veta vad skillnaden mellan judar, judendom, och kristna, kristendom, är?

Eller är det konstig eller dömande, kanske antisemitiskt, att tänka så?

Måste judar som fortfarande anser att dom tillhör Guds utvalda folk och är ett folk, en grupp, som står över alla andra folk och grupper, berätta detta för dem, för de kristna, och agera likt auktoriteter för dem och deras kyrkor/församlingar?

Skulle Sveriges ”kristna” råd eller dom kristna i sina kyrkor/församlingar våga sig på att fråga judar, när de har bjudit in dem, vad det är för någon Messias/gud de väntar på och varför de så gärna vill närma sig kyrkorna (de kristna) och även komma in i dessa och tala om sig själva (hur det är att leva som jude) och om judendomen när de inte TROR på att Jesus Kristus är Gud vilket de kristna påstår att dom gör?

Eller handlar det om att judarna vill få dom kristna till att tro på att ALLA judar (även de som inte vill ha med honom att göra och som inte har blivit frälsta av och till honom och med det fått hans Ande, den Helige Ande) fortfarande är Jesus/Guds utvalda folk i det nya förbundet i Kristus Jesus?

Vad innebär detta för dom kristna och var kommer Jesus/Gud in i bilden? Varför kom han, Jesus Kristus, till jorden som människa och som Gud? Var det för att han fann behag i judarna och i alla andra människor? Kom han för att tala om att allt står väl till bland människorna, bland judarna och bland alla andra folk och grupper??

Varför skapade han ett nytt och ett bättre förbund, som han och bibeln lär, om han älskade och trodde på judarna ”som folk och som grupp”?

Hade han behövt skapa ett nytt och ett bättre förbund om alla judar hade varit på hans sida och om majoriteten av dem inte hade avfallit från honom redan under ökenvandringen?

Sparade han inte endast en liten REST bland judarna som frälsningen till alla oss andra folk vilar på?

Hur ser HAN, Jesus/Gud, på det faktum att de kristna flörtar och kryper för alla som kallar sig för judar (för judendomen) men som inte erkänner att Jesus Kristus är GUD som kom till dem, till judarna, och först till det judiska folket, men som inte ville ta emot honom och fortfarande inte vill göra det?

Vad har kristna för gemensamt med alla som kallar sig för judar och, som nämnts, gagnar det Jesus/Guds ANDLIGA rike här på jorden att bjuda in judar för att tala i kyrkorna/församlingarna och som inte har fått del av HANS ANDE för att de inte tror på honom (erkänner honom som sin Gud) och som därför drivs och styrs av en annan ande (den antikristliga anden, anden som är emot Jesus/Gud och allt han står upp för) som inte kan och aldrig kommer att kunna samarbeta med Jesus/Guds Ande eller med dem som har fått del av den?

Texten fortsätter:

Den 19 november infaller Rötter och liv i år. Då är kyrkor och församlingar inbjudna att rikta blicken mot våra gemensamma judisk-kristna rötter.
I fjol, 2022, uppmärksammades dagen som sagt i Stockholm, Göteborg, Karlstad och Lund. I år är förhoppningen att intresset blir ännu bredare och att dagen blir en återkommande tradition som efter hand når ut till hela landet”.

Kommentar:

Rötter och liv?? Vilket LIV enligt Sveriges ”kristna” råd och varför LIV och inte bara rötter??

Vad säger Jesus/Gud och apostlarna om judarna, om de skriftlärda och fariseérna i NT som inte trodde på honom (på sin egen Gud) och fick majoriteten av judarna till att skrika KORSFÄST, KORSFÄST?

Säger han att de och judendomen ger och kan ge LIV? Säger han att ord och bokstäver ger LIV? Kan ord och bokstäver ge liv eller vad är det som ger liv enligt Jesus/Gud, apostlarna och den kristna tron och läran?

Varför inte nöja sig med RÖTTER?

Det kan säkert vara intressant för kristna som inte har läst religionshistoria (eller sin bibel om de har någon) att fördjupa sig lite i judendomens rötter men varför tillägga LIV när kristna (alla som kallar dig för kristna) borde veta att judar inte har det LIV som Jesus/Gud talar om och att det inte finns något SANT LIV inom judendomen och som har med Jesus/Gud att göra och av den enkla anledningen att judarna inte har blivit frälsta av och till Jesus/Gud och därför styrs av den antikristliga anden som redan nämnts?

Om de, judarna, inte har det LIV som Herren Jesus Kristus/Gud talar om varför pratar Sveriges ”kristna”, ursäkta mig, Sataniska råd om LIV?

Är ”Sveriges kristna råd” ett ”kristet” råd med tanke på vad de ger för så kallade RÅD till kristna?

Ni kan gå in och läsa vad detta RÅD strävar efter och står upp för på deras hemsida samt vilka kyrkor/kyrkofamiljer som är med i detta råd. Se länk nedan!

Om ni har blivit frälsta av och till Jesus/Gud så borde ni bli förfärade i er ANDE (i den Ande ni har fått del av som frälsta av och till Jesus/Gud) men ni kanske inte vet om att er kyrka/församling är medlemmar i Sveriges Sataniska råd (som kallar sig för kristet) eller så tycker ni att det är bra att kyrkorna kan uppnå enighet utan Jesus/Gud och hans Ande och på en organisatorisk grund tillsammans med judar, med påveskökan och med alla andra som tror på något oavsett vad dom tror på?

Dom flesta oavsett vad dom tror på vill ju väl och speciellt JUDAR vill givetvis att kristna skall vandra mer och mer (kunna helgas i SIN TRO) med Jesus/Gud som de själva inte ERKÄNNER eller vill ha något att göra med. Det ligger självklart i deras intresse!

Eller är det tvärtom!! Att de kristna skall fås till att vandra mer och mer med dem, med judarna och judendomen och med den ande de drivs och styrs av och som är den Antikristliga anden?

Det suger, smärtar, att behöva skriva det jag skriver, har skrivit i detta inlägget (i andra inlägg) men jag kan inte göra något annat som frälst AV och TILL Jesus/Gud och inte till några kyrkor/församlingar eller SATANISKA RÅD som kallar sig för kristna utan att vara det!

För mig är det självklart att när kristna eller när kyrkor och församlingar/samfund eller något råd eller vad det är för något, vad det kallas, och som kallar sig för KRISTET, står upp för allt och för alla så kan det inte handla om att de står upp för Jesus/Gud även om dom flesta judar, muslimer, buddister, troende på New Age med flera är SNÄLLA och BRA och HEDERLIGA och GODA människor som människor är mest.

Om inte kristna (de som kallar sig för det) kan eller vill skilja mellan Jesus/Guds rike som är ett ANDLIGT rike och om de inte vill skilja sig från världen som är det andra riket med en annan herre och en annan gud, en annan ande, enligt vad Jesus/Gud, apostlarna och bibeln lär, för att vandra i Ande och i Sanning med HONOM, hur kan de då tillhöra HONOM??

Hur kan de LJUGA som de gör om att de är hans lärjungar, HANS barn, och att de har blivit födda på nytt av Jesus/Gud och fått del av hans Ande som är SANNINGENS ANDE när de inte vill vandra med honom och i hans sanningar?

Om ni läser på hemsidan som Sveriges så kallade kristna råd har, finns det något som de inte står upp för?

Finns det något som de inte kan tänka sig att diskutera i sin samarbetsiver och i sin kompromissiver med allt och med alla? Kan de inte tänka sig att diskutera bort (kompromissa och samarbeta bort) den Herre Jesus Kristus/Gud som de påstår att de har blivit frälsta av och till?

Här om Rötter och liv den 19,e november:

https://www.skr.org/rotter-och-liv-tillbaka-19-november-en-dag-for-judisk-kristna-relationer/

Här om Sveriges (icke kristna) råd allmänt:

https://www.skr.org/

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik