Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Religionsfrihet i Slottsskogen!?

Publicerad 2023-06-29 18:36:11 i Allmänt,

Slottsskogen i Göteborg är en stor park och en oas, skulle man kunna säga, för stadens invånare och inte minst för dem som bor i närheten. Det är till slottsskogen som föräldrar oavsett vilken religion de bekänner sig till eller om de är så kallade ateister, brukar ta med sig sina barn för att titta på de djur som finns där. Det finns allt från sälar, pingviner till älgar och en fågeldamm där barnen kan mata fåglarna med bröd och som var något jag och mina syskon gjorde som barn.

Det var en höjdpunkt att få åka till slottsskogen då vi bodde i en grannkommun utan någon sådan park i närheten och det såldes på den tiden även ballonger och leksaker där förutom glass och annat. Själv har jag varit där med mina barn och barnbarn många gånger.

Därför är det nu med sorg i hjärtat som jag får höra att slottsskogen, en offentlig plats, under onsdagen blev en plats för RELIGION och för RELIGIONSUTÖVNING när det där samlades ”tusentals” muslimer vilket säkert är överdrivet men oavsett antal, massvis med muslimer för att visa upp ”kulturskillnader” i Göteborg för hela världen och för att be eidbönen tillsammans.

Se mer och länk nedan!!!

Behöver människor som tillhör olika kulturer be gemensamma böner och i detta fallet ”eidbönen” vad det nu är för något??. Eller är eidbönen en muslimsk bön som muslimerna vill få icke muslimer till att be?

Är Islam en religion eller är det en kultur? Och hur kan Göteborgs stad tillåta muslimer att ta slottsskogen (en offentlig park) i anspråk under en dag och då antagligen med motiveringen att det råder religionsfrihet?

Går det att jämföra nationaldagen, midsommar och valborg med specifika religioner (någon specifik religion, religionsutövning) eller handlar det om traditioner att svenskar (icke på Jesus/Gud troende svenskar) firar och har firat nationaldagen, midsommar, valborg och då kanske i slottsskogen och så har gjort under lång tid?

Hur har det kunnat bli så att muslimer i ”tusentals” enligt medierna i år ville vara i slottsskogen (PÅ EN OFFENTLIG PLATS) för att be gemensamt?

Handlar det om att Göteborgs stad sedan ett antal år tillbaka (vilket har blivit en tradition), har välkomnat så kallade ”NYSVENSKAR” av vilka majoriteten har varit muslimer och i just slottsskogen och under nationaldagen?

De har då fått gåvor av Göteborgs stad eller rättare sagt från skattebetalarna för att de har kommit till Sverige. Nu tar de nästa steg och vill göra eidbönen (sitt massmöte) till en göteborgsk – muslimsk tradition.

I artikeln kan vi läsa:

Enligt arrangörerna finns det ett mycket stort symbolvärde i att tusentals muslimer samlas i ”hjärtat av Göteborg”, man drar paralleller till det svenska midsommarfirandet och hoppas att det kan bli en återkommande göteborgsk-muslimsk tradition att hålla bönestunden i Slottsskogen”.

Va!!! Ett stort symbolvärde i att tusentals muslimer samlas i hjärtat av Göteborg?? Vad handlar detta symbolvärde om?

Jag är inte det minsta förvånad över att muslimerna i Göteborg (eller i Sverige i övrigt) vill breda ut sig och sin religion i landet (som de så passande kallar för kultur när det behagar dem och jämställer detta med midsommarfirande som inte har några religiösa förtecken, någon religion eller speciella böner etcetera) men blir förvånad över att Göteborgs stad och polisen (myndigheterna) tillåter det när majoriteten av Göteborgs befolkning inte är muslimer.

Artikeln fortsätter:

Egentligen ska djur slaktas under den muslimska högtiden, men detta gjordes inte av muslimerna i Slottsskogen på grund av gällande svensk lagstiftning.

  • Traditionen är att man slaktar själv och delar ut till grannar och vänner. Vi får köpa i affären istället, förtydligar Faraj Semmo, vd på Göteborgs moské”

Det var väl bra att dom inte började att slakta djur och kanske djuren i slottsskogen på grund av att dom rättade sig efter svensk lagstiftning och att dom tackade Göteborgs stad och polisen för att de fick tillstånd att fira sin religiösa högtid (eller var det kultur??) i slottsskogen men, (och jag vet, förlåt mig, att det kanske är elakt att ens nämna det jag tänker), vad hade hänt om muslimerna hade varit i majoritet i Göteborg?

Tänker dom som arbetar som politiker, inom myndigheter och som får betalt och mycket bra betalt från skattebetalarna för att vara politiker/poliser och för att upprätthålla lag och ordning (religionsfriheten) ens på det eller har de kanske en plan B om muslimerna en vacker dag börjar att diktera villkoren för alla boende i staden vilket redan är fallet i många av Göteborgs så kallade mångkulturella områden dit polis, ambulans och brandkår inte vågar att åka utan risk för att bli attackerade av aggressiva människor (av gängkriminella med utländsk bakgrund) som inte känner någon kärlek till det land som har tagit emot dem eller deras föräldrar/anhöriga och där de får något år eller max ett par år om de begår grova kriminella handlingar/brott för att sedan kunna fortsätta där de slutade när de kommer ut i frihet?

Från artikeln:

Vi vill gärna fortsätta att vara utomhus varje år och visa hela världen vilken stor frihet vi har i Göteborg, säger Mohammad Aurangojeb, ordförande för Frölunda multikulturella förening, stolt”.

VI och vilken stor frihet VI har säger alltså Mohammad Aurangojeb??

Hur kan han ens tillåtas att säga så utan att medierna eller myndigheterna reagerar när VI som är svenskar har fått lära oss att det inte finns några VI och DOM och att alla är lika mycket värda och att vi svenskar i alla lägen bara skall hålla käften för att det inte finns något som är svenskt?

Inte ens nationaldagen, midsommar, valborg är särskilt svenskt enligt makthavarna så nu gäller det att föra in andra svenska traditioner med en religion/Islam bakom och i slottsskogen och för att göra det till en tradition.

Ärligt talat och om vi nu ser till hur det har sett ut under historiens gång och i världens alla länder (innan vi ens var födda till denna jorden) kan det då vara så att en FRIHET (som påstås vara en frihet för vissa) kan leda till OFRIHET för många andra?

Vad har historien att säga om det? Vad har politikerna, myndigheterna och polisen att säga om det som utspelar sig framför våra egna ögon idag?

Är ISLAM i grunden en FRIHETENS KULTUR ELLER RELIGION (med tanke på att dom flesta muslimer är snälla än så länge och i Sverige) eller är det en kultur/religion som kan, skulle kunna, flytta fram sina positioner (ju fler anhängare de får) för att sedan bli ett HOT mot Sverige och dess invånare?

Som kristna vill vi inte ta över världen (strida med eller emot världen) då vi skiljer mellan världen och det som har med vår tro, med vår Jesus/Gud att göra och som säger att ”mitt rike är inte av denna världen”, men ser det ut så inom ISLAM och bland muslimerna? Skiljer de mellan sin gud (den gud de tror på) och världen eller vill de föra över världen och allt och alla på sin sida även om det måste ske via våld som idag maskeras genom traditioner, kultur och religionsfrihet så att det blir svårt att se vilken potential muslimerna/Islam har om de blir många och ännu fler i Göteborg och i Sverige?

Knappast, och så ser det inte heller ut inom judendomen som väntar på sin messias (en messias enbart för dem, för judarna) som kommer att vara antikrist då de inte tror och aldrig har trott på att Jesus/Gud var den Messias som kom till dem för över 2000 år sedan.

Det känns som lugnet innan stormen idag. Dom flesta så kallade samhällskritiska bloggarna och nyhetssidorna har släckt ner sina kommentarsfält och de kristna bloggarna, hemsidorna får inga kommentarer men samnytt har kvar så att det går att kommentera och det är då om att muslimerna kommer att ta över en dag men utan några vettiga analyser och bara som en slasktratt där man kan spy galla över sakernas tillstånd och då anonymt samtidigt som Islam och muslimerna breder ut sig mer och mer (tydligen speciellt i Göteborg) och alla svenskar är livrädda för att knysta något om att det är fel för att dom, muslimerna, än så länge är SNÄLLA och RARA och tillhör en grupp som kan använda sig av hot eller hets mot folkgrupp och som får hela samhället (alla myndigheter) med sig.

Om man som en svensk förälder går med sina barn och/eller med sina barnbarn till slottsskogen (till en offentlig plats till för alla och inte för speciella religioner, religionsutövare) där det finns flera tusen muslimer som ber eidbönen så har man inget att hämta där om man går dit på fel dag. Kan det bli bättre eller blir det bara värre??

Kristna kan ibland se vart det barkar hän för landet men deras uppgift med tanke på att de tror sig bli uppryckta av Jesus/Gud till skyarna (som de påstår sig tro på) INNAN DEN STORA VEDERMÖDAN gör att de sitter sysslolösa i sina kyrkor och samfund och/eller försöker att frälsa muslimer till sina kyrkor vilka sedan kan agera värre än dom själva när de säger att de minsann har blivit kristna för att få uppehållstillstånd och medborgarskap i Sverige.

Hela Sverige är ett land fullt med människor (inberäknat kristna) som har blivit förledda av dem de tror står på deras sida och uppvaknandet kommer bli bryskt en dag, DEN DAGEN.

Istället för att stå upp för Jesus/Guds församling (en enda församling trots att det finns många församlingar beroende på det geografiska och stora området i världen) så engagerar de sig i Ryssland, i Ukraina och i resten av världen och för alla som inte tror på Jesus Kristus/Gud vilken är den de påstår sig tro på.

Istället för att bygga på den grund som är Jesus/Gud så bygger de en ny grund med allt och med alla. De som har blivit frälsta av och till Jesus/Gud (den herre de själva säger sig tro på) vill de kristna inte veta av men de vill FRÄLSA alla andra genom att dra in dem till sina kyrkor (skökor) och samfund eller till sina bloggar och hemsidor.

Den kristna FAMILJEN vet de inte ens vad den/det är eller vad den innebär för alla kan ju bli frälsta av och till deras kyrkor/samfund.

Vilka tjänar på att Sverige har blivit ett laglöst land? Vem, vad eller vilka betalar för att advokater och försvarare skall kunna tjäna sina pengar som inte är småpengar när de ställer främlingar till svars/ger dem ett försvar och som bara vill Sverige ont?

Vem vad eller vilka betalar för socialtjänsten, för försäkringskassan, arbetsförmedlingen med mera? Är det politikerna, advokaterna (försvarsadvokaterna) eller anställda inom myndigheterna som måste äta knäckebröd halva månaden innan deras nästa LÖN trillar in eller är det skattebetalarna som får betala oavsett om dom är fattiga eller rika eller mittemellan och som aldrig hade velat ge en endaste krona till dessa och som kanske inte heller kan det?

Kan och vill de säga så mycket om vad som händer när de får sitt levebröd och mycket mer än så på att vara för MÅNGKULTUR, för MUSLIMER, för ISLAM och det mesta eller är de LYCKLIGA slavar som bara bara vill tjäna pengar och ha kvar sina arbeten oavsett vilka?

Kan DEMOKRATIN (en sann demokrati) verkligen fungera på det sättet?

Att demokratin inte gäller alla medborgare utan bara vissa som vill komma sig upp i samhället eller som redan har kommit sig upp och att man med det kan tysta ner andra röster (medborgerliga röster) på lösa grunder och för att få ha kvar sina positioner/arbeten?

Se länk här:

https://nyadagbladet.se/inrikes/tusentals-muslimer-intog-slottsskogen/

Och här där några kvinnor, tre kvinnor, brännnärker alla oppositionella i Sverige och på FOI,s hemsida och under titeln Demokrati, Konspirationspropaganda, rasism och våld.

https://nyadagbladet.se/inrikes/sapo-rapport-brannmarker-oppositionella-i-sverige/

Hur mycket har de tjänat i form av pengar genom att skriva det de har skrivit och har de inte lite suspekta efternamn för att vara trovärdiga? Har de arbetat så att svetten har lackat och i såna fall för vad, vem eller vilka har de arbetat? Skulle de kunna tänka sig att arbeta för andra om det hade varit ett annat styre om de hade haft andra uppdragsgivare?

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik