Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Pride, vem skall vara STOLT?

Publicerad 2023-06-10 21:16:40 i Allmänt,

Och så var det Pride och Prideparad i stan igen. Numera är detta ett årligt jippo under sommaren, i juni när det ofta är varmt (som idag) och paraddeltagarna kan skutta runt halvnakna och slicka varandra i öronen, beté sig hur som helst och göra allt (allt verkar vara tillåtet) för att bli uppmärksammade av dem som tittar på spektaklet eller som bara råkar gå förbi.

Det gäller att vara så provocerande som möjligt när man vill föra fram sitt budskap om allas lika sexuella värde och rätten att få kalla sig vad man vill.

HBTQ rörelsen har ju under decennier fört en hård kamp mot samhällenas intolerans heter det, så nu när man har fått dom flesta samhällena med sig, dess regeringar, myndigheter (allt och alla under dessa) samt enskilda människor så kan man tydligen ösa på för fullt och beté sig hur som helst och värre än vildar/djur. Om någon har några synpunkter på det så riskerar de att bli dömda för hets mot hbtq personer.

Normala homosexuella (obs. jag säger inte att homosexualitet är normalt för oss som tror på Jesus/Gud och vill följa honom men vi behöver inte bry oss om dem och de har rätt att vara vad de är i världen), undviker dessa parader och jippon eftersom dom inte har något behov av att visa upp sig och att exploatera sin sexuella läggning i en parad och för allmänheten genom ett provocerande beteende, flaggviftning eller genom att vira in sig själva i Prideflaggor eller på något annat sätt.

Det är inte förbjudet att vara homosexuell idag, i Sverige, och i de flesta länder kan de även gifta sig, även i kyrkorna sedan några år tillbaka.

Så vad är det då för människor som väljer att gå i dessa parader och inte minst vad är de ute efter, vad strävar de efter, och vilka är det som hejar på dem?

Det tycks inte längre handla om en kamp för allas lika sexuella läggning/värde (att kunna vara som man är) utan om att få så många som möjligt till att bli som dem för att de skall kunna ta ytterligare ett steg framåt då det hela tiden tillkommer nya bokstäver.

Med tiden och om de får som de vill (vi är på väg dithän) så lär det blir ombytta roller. Att heterosexuella ses som FEL, som förtryckare, som mindre värda och som skall bekämpas för att de är intoleranta.

Som alltid när en rörelse (ett parti, organisation etcetera) startas och som från början hade ett budskap (att kämpa mot förtryck och för allas lika värde eller något dylikt) så kommer det genast in en massa, ursäkta mig, ”SLÖDDER”, som inte vet vad det är de själva står upp för egentligen.

De hänger bara på (med) för att rörelsen/partiet har MEDVIND och för att de inte har något att förlora på att ingå i rörelsen/partiet (i alla fall inte för tillfället) utan allt att tjäna på det.

Är det inte så här det ser ut när det gäller HBTQ (pride) rörelsen idag och som inte lockar de homosexuella som sedan länge har varit accepterade i samhället/i samhällena och som ofta (inte alltid) är högutbildade (som kommer från medelklassen, kanske från den övre medelklassen) och som har lyckats få bra arbeten och fina positioner i samhället/i samhällena?

Tycker dessa att det är roligt att titta på när det som de har kämpat för (kanske under decennier) dras i smutsen av en oformlig massa, en PÖBEL, som inte vet vad det är de står upp för och som spökar ut sig och visar sig halvnakna i prideparader och gör det mesta för att få så mycket UPPMÄRKSAMHET som möjligt?

Två av frågorna jag ställde ovan har redan fått sitt svar och nu till den tredje frågan. Vilka tjänar på detta? Vilka tjänar på att HBTQ och sedan P, S,K (när nya bokstäver tillkommer) skall bli den nya normen i samhällena istället för den Heterosexuella normen?

Finns det någon tanke bakom att alla kommuner (städer) i Sverige har anammat prideflaggan (regnbågsflaggan), och stoltserar med den överallt som på biblioteken, på universiteten, på museerna, i kyrkorna med mera, och mer än den svenska flaggan, samtidigt som det är prideparader här och var?

Vad vill de med det?

För mig är det ganska uppenbart och hur resonerar jag gällande det? Jag resonerar så här att då homosexualitet är fullt accepterat i samhället och i dom flesta samhällena numera (homosexuella kan även gifta sig i kyrkorna) så är det inte de homosexuellas rättigheter det handlar om. De har fått sina rättigheter på alla plan som finns.

Vad det handlar är om att de heterosexuella skall känna sig mindervärdiga och stå upp för HBTQ rörelsen så att denna kan växa sig starkare.

När två bögar (det kanske är ett skällsord?) går ihop eller när två lesbiska kvinnor går ihop så blir det inte några barn på naturlig väg. De måste då hitta på annat om de vill ha barn!

När transvestiter könsopererar sig, opererar bort sina kön på grund av att Per (för att ta ett exempel) som föddes som man men upplevde att han var en kvinna och blev en kvinna (genom att könsoperera sig) går ihop med en man eller med en kvinna så är det även då svårt att skaffa barn på naturlig väg.

Jag tror att det dels handlar om barnbegränsning och detta har pågått under lång tid i Sverige genom att landsförrädarpolitiker har gjort det svårt för svenska kvinnor/par att skaffa barn (TÄNK PÅ UTBILDNING OCH KARRIÄR, ta inte emot bidrag!!) men sedan bjudit in folk från när och fjärran som har kunnat skaffa hur många barn som helst på grund av generösa bidrag och förmåner från Sverige och som har fått alla möjliga utbildningar GRATIS om de har velat ha det men trots det inte känner sig som svenskar.

Sedan handlar det förstås om söndring och splittring inom familjerna och om att göra så många som möjligt (svenskar) ROTLÖSA och HISTORIELÖSA så att de, svenskar, till och med målar sitt hår i regnbågsflaggans färger och går med i prideparader och gör sig till åtlöje för allt och för alla.

De vill ju bara bli accepterade i samhället/i samhällena och tillhöra en stark rörelse på frammarsch och som står upp för allt och för alla.

Kan de älska sin nästa så som sig själva (vilket Jesus/Gud och bibeln lär) om de inte vet vilka de är, vad de vill och vart de är på väg?

Om de är rotlösa och historielösa och bara greppar efter allt de kan greppa efter för att bli accepterade (och kanske för stunden) kan de då älska någon eller något på ALLVAR? Kan de stå upp för NÅGOT på allvar?

Vem, vad vilka tjänar på att människor, ofta unga människor, blir vindflöjlar (kanske genom att stå upp för HBTQ rörelsen eller för någon annan populär rörelse för dagen eller för något parti för dagen) som ena dagen står upp för det ena (speciellt innan valet som sker vart fjärde år i Sverige) och nästa dag står upp för något annat när de har fått många människor med sig och då visar sitt rätta TRYNE och gör allt för att anpassa sig till en maffia bestående av ett fåtal personer i världen och som äger och styr alla och allt via pengarnas makt och som har sin egen agenda för världen?

När även dagisbarnen/förskolebarnen får lära sig att hålla prideflaggan (HOMOFLAGGAN) helig men inte den svenska flaggan (oavsett var deras föräldrar och deras mor och far föräldrar kommer ifrån för länder) hur långt har det inte gått då och i SVERIGE?

Är det inte synd om barnen som redan som små dagisbarn/förskolebarn blir förvirrade/könsförvirrade? Om barnen är vår framtid (som det brukar heta) vad har vi ”gamlingar” då att se fram emot? Vad har vi som under hela livet har definierat oss som HETEROSEXUELLA att se fram emot? Kommer barnen att tycka synd om oss och vilja hjälpa oss på ålderns höst eller vår när det är en ny NORM som råder och som vi inte står upp för och inte KAN stå upp för?

Om de när de har blivit medvetna/tonåringar eller vuxna definierar sig som katt, som hund, som papegoja, som ett HEN utan kön (nu är jag väldigt långt framme i tiden) och samhället/Sverige stödjer detta, är då inte alla heterosexuella (speciellt de äldre) väldigt illa ute?

Handlar befolkningsutbytet (folkmordspolitiken i Sverige) endast om att välkomna allt och alla från när och fjärran eller sker det parallellt och på ett annat och på ett ”SMARTARE” plan, på ett psykologiskt plan, och via HBTQ rörelsen, via bank ID, via vacciner, via 5G som dom flesta säger ja till oavsett vilka dom är (vad de har för sexuell läggning eller kommer ifrån för länder) eller vad dom tror på eller inte tror på?

Fundera på vem/vilka eller vad som tjänar på att skapa kaos och förvirring i Sverige (i resten av världen) och även bland dagens dagis/förskolebarn i Sverige.

Vill dessa människor något gott för den stora massan av människor (för samhällena) eller använder de sig av allt som tänkas kan för att INGEN skall kunna se vilka det är som äger och styr via penningens makt (som har gjort det sedan slutet av 1700 talet) genom att starta eller stödja nya rörelser hela tiden i syfte att slå split mellan människor och för att få sin vilja fram tids nog?

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik