Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Livsmod!!??

Publicerad 2023-06-08 17:42:09 i Allmänt,

I det senaste inlägget på bloggen skrev jag om Sveriges (”icke kristna”) råd och hittade även denna text när jag var inne på deras hemsida och som jag nu tänker kommentera nedan.

Vad är livsmod, på vilket sätt är det relevant och hur kan man känna livsmod i vår tid? Att tro att man klarar de problem som kommer i ens väg, och att man är värd att göra det. Att känna tillit till människor och världen. Att ha haft en rädsla – och ändå våga. Att känna att något håller en uppe och veta att det vänder igen trots upp- och nedgångar. Trots allt. Så formulerade vi våra första tankar kring temat när vi skulle ta fram underlag till det här inspirationsmaterialet.

Världshälsoorganisationen (WHO) använder begreppet mental hälsa och beskriver det som ett tillstånd av välbefinnande som uppstår när en individ förstår sina egna förmågor, kan klara av den normala stressen i livet, kan arbeta produktivt och ha förmågan att bidra i sitt lokalsamhälle.

Den svenska forskaren och prästen Cecilia Melder har utgått ifrån ett enkätinstrument från WHO (WHOQL-SRPB) där frågor om mental hälsa har delats upp i åtta kategorier, och översatt dem till att passa svenska förhållanden:

  • Upplevelse av sammanhang

  • Existentiell styrka och kraft

  • Tillit som livskraft

  • Meningen med livet

  • Upplevelse av helhet

  • Harmoni och inre lugn

  • Upplevelse av förundran

  • Förhoppning

I Sverige kallas det som beskrivs genom de åtta kategorierna för “existentiell hälsa”. Fysioterapeuten och pastorn Lena Bergquist har varit med och tagit arbetet vidare, i utarbetandet av praktiskt material med samtalsfrågor och bilder.

Materialet till diakonifokus 2022-2023 om livsmod innehåller forskningsbakgrund, litteraturtips och film, liksom metoder för samtal och idéer för praktiskt arbete. Förhoppningen är att materialet ska leda till egna initiativ med arbete för att främja existentiell hälsa och livsmod.

Vi vill peppa er att använda hashtags när man lägger ut funderingar eller goda exempel i sociala medier – #diakonifokus, #livsmod och #existentiellhälsa. Det underlättar möjligheten att hitta varandra, inspireras och hjälpas åt!

Under de gångna två åren har det sociala livet varit kringskuret av covid-19. Inte minst kyrkorna har känt av restriktionerna. Ibland har det lett till en ny uppfinningsrikedom kring hur man kan ses och sprida livsmod”.

Kommentar:

Vill WHO, Världshälsoorganisationen, verkligen att människor skall må bra på alla sätt som tänkas kan? Vill de inte helst av allt att människor skall ta så många vacciner som möjligt och vill de inte att det skall bli en HÄLSODIKTATUR i Sverige och i resten av världen? Vill de inte få kontroll över människors hälsa via vaccinationspass/vaccinationsintyg? Vill de inte ha artificiell intelligens, mindcontrol, Chemtrail, 5G med mera som förstör människors fysiska och psykiska hälsa och välmående?

Kan detta, samtidigt som det är förbjudet att uttrycka för samhället obekväma åsikter/sanningar, leda till att människor känner en upplevelse av sammanhang, en existentiell styrka och kraft, tillit som livskraft, meningen med livet, upplevelse av helhet, harmoni och inre lugn, upplevelse av förundran, förhoppning?

I SÅNA FALL TILL VAD/VEM/VILKA SKALL DE KÄNNA SÅ?

Det är frågan!!

När människor blir i fråntagna sin mänsklighet, sina egna tankar, känslor och allt vad som gör en människa till en människa och mitt framför våra egna ögon, hur kan man då som kristen/kristna ens ta alla dessa fina punkter, ord och fraser i sin mun? Hur kan man tro på vad WHO säger och som de senaste åren har livnärt sig på att sätta vaccinerade mot dem som inte har velat ta något vaccin mot en påstådd smitta?

Var kyrkorna tvungna att ställa upp på restriktioner när denna påstådda ”smitta” florerade (att bomma igen sina kyrkor) eller visade de då upp sitt rätta ansikte? Att de inte tror på Jesus/Gud utan mer på världen? Vad säger de idag? Skäms de?

Vilket slags ”LIVSMOD”, LIV ville de sprida under den så kallade Covid krisen annat än att ta på er munblöjor så fort ni går utanför dörren, tvätta händerna var femte minut och sprita dem helst en gång i timmen och vaccinera er med så många vaccin som ni kan få och sitt hemma och dra ner rullgardinerna eller persiennerna?

LIVSMOD??? Vet de ens vad de talar om?

Det finns så många som vill vara duktiga (speciellt kristna) och som intalar sig att de är det men är de MODIGA med Jesus/Gud? Eller är de MODIGA med WHO och resten av världen, med läkemedelsindustrin, med bankerna som klappar dem på axeln och säger att de är modiga som följer världen och världens herre?

Jag kan inte ens skriva om vad Jesus/Gud och bibeln lär utan att det väcker ont blod hos kristna (som kallar sig för kristna) som då börjar hugga och talar om att jag är dömande, att jag är en antisemit, att jag är elak och kärlekslös, obarmhärtig och mycket mer.

Om de inte vill att jag skall få känna ett sammanhang med den Herre, med Jesus Kristus/Gud som har frälst mig och med det en existentiell styrka (trygghet) och kraft, tillit som livskraft och meningen med livet, upplevelse av helhet, harmoni och inre lugn, upplevelse av förundran, förhoppning, hur kan de då vilja att någon annan/andra skall få uppleva det?

Vad är det egentligen de kristna talar om, vill?

Och vad vill WHO, världshälsoorganisationen?

Läs mer här från Sveriges kristna sataniska råd:

https://www.skr.org/vart-arbete/diakoni/diakonifokus-livsmod/livsmod/

Och här om vad WHO vill:

https://newsvoice.se/2023/05/who-nya-experimentella-genvacciner/

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik