Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Ingen riktig kommunism!?

Publicerad 2023-06-04 16:21:11 i Allmänt,

På ett bibliotek i närheten av där jag bor pågår för närvarande en utställning som hyllar kommunismen samtidigt som mängder med regnbågsflaggor (Pride flaggor) har satts upp i alla bibliotekets utrymmen och högt såväl som lågt så att ingen undgår att se dem.

Målningar med kommunistiska symboler, bland annat hammaren och skäran, ledsagar besökarna från entrén och in till biblioteket där alla slags böcker om HBTQ står staplade på hyllorna.

Om biblioteken hade varit privatägda så okej men är inte biblioteken kommunala och till för ALLA kommuninvånare oavsett vilka de är? Att ta ställning för politiska Ismer och för diverse olika rörelser är det något som biblioteken skall ägna sig åt?

Jag frågade en bibliotekarie om det hade varit tillåtet för någon att ställa ut ”KONST” innehållande nazistiska symboler och hon svarade att det hade det inte varit.

Jag frågade vad som är skillnaden och sa att kommunismen har gjort sig skyldig till fler mord och brott mot mänskligheten än nazismen men hon glodde bara frågande på mig och jag tyckte mig kunna höra att hon mumlade något om att det inte är samma sak.

I nästa stund dyker en äldre och gråhårig man med en käpp i handen upp mitt framför mig och från ingenstans och säger ”HUR KAN DU SÄGA NÅGOT SÅDANT”?. Jag blev först helt perplex och stirrade bara på gubben som svängde med sin käpp fram och tillbaks men svarade sedan ”För att det är sant!”.

Det gråa håret såg ut att resa sig på hans huvud, hela ansiktet drog ihop sig till en grimas och så fortsatte han liksom tuggande ”du vet ingenting, du fattar ingenting” och jag frågade ”vad är det jag inte vet eller inte fattar”?

Du vet inte att kommunismen inte var någon riktig kommunism. Jag är socialist och jag vet att kommunismen inte var någon riktig kommunism”.

Jaså sa jag och om det stämmer så kanske inte heller nazismen var någon riktig nazism”.

Vad är det du säger? Jag fattar inte, fattar... Du borde läsa på sa han slutligen och spände ögonen i mig och viftade med käppen.

Det har jag redan gjort svarade jag och jag vet att både Sovjet och Nazityskland inte hade existerat utan massivt stöd från bankerna/bankägarna”. ”Men, men... dom är ju kapitalister” sa han. Är du kapitalist? Vilket parti röstar du förresten på”?

Vad har det med saken att göra” svarade jag. ”Det betyder väldigt mycket, väldigt mycket” svarade han. Vid det här laget så hade jag börjat att tycka synd om gubben som inte hade behövt lägga sig i samtalet jag hade med bibliotekarierna och som handlade om deras (de kommunala bibliotekens) vurmande för speciella ismer och rörelser men inte om andra.

Gubben gick vidare och det sista han sa var ”läs på!”. Jag sa att ”det är något som du själv borde göra”.

Efteråt så tänkte jag på det han sa om att kommunismen inte var någon riktig kommunism. Riktig eller inte så var det ändå miljontals människor som fick sätta livet till under kommunismen i Sovjet och för DEM och för deras nära och kära var kommunismen riktig/verklig oavsett vad han anser om det.

Det är märkligt att dom flesta anser att nazismen var verklig nazism men att kommunismen inte var en verklig kommunism trots att kommunismen som nämnts har krävt mer än 100 miljoner människoliv och nazismen cirka 6 miljoner och att det då är främst judar det handlar om och som det var och fortfarande är synd om.

HJÄRNTVÄTT av högsta grad!!

Hitler var nationalsocialist (åtminstone på pappret) och stod upp för ”nationell socialism” vilket är detsamma som staten Israel står upp för idag och utan att någon reagerar eller bryr sig om deras nationella socialism (nationalsocialism). Inte ens judarna som borde hata allt vad nationalsocialism heter (i och med Hitlers nationalsocialism) bryr sig utan tycker att det är okej med nationalsocialism om det handlar om staten Israel.

Märkligt eller? Att Hitlers nationalsocialism spårade ut liksom kommunismen fullständigt spårade ut i Sovjet gör ju inte den ena ideologin bättre än den andra. Det som har varit det har varit!!

Varför anser då de kommunala biblioteken (bibliotekarierna) att en mördar ISM (kommunismen) skall få propagera för sin ism (trots alla liv denna ism har på sitt samvete) men inte andra mördar ismer (som nazismen?).

Nu kom jag att tänka på att bara för cirka 2 år sedan så var det på samma bibliotek en utställning om Islam och där islams anhängare fick breda ut sig och tala om sin ”kärleksfulla” religion vilket de förstås gjorde enbart i goda ordalag.

Någonstans kan jag förstå vad gubben som lade sig i samtalet menade då han sa att det inte var någon RIKTIG kommunism i Sovjet då det var ett förtryckarsamhälle/mördarsamhälle och ett av de värsta som har funnits men, och det glömde jag att fråga honom, hur ser en fin och en bra, rättvis kommunism ut?

Hade han kunnat svara på det och på om människan till sin natur (när man ser sig runt i Sverige eller i världen) är KOMMUNIST eller om verkligheten är den att alla står upp för sig själva och för sitt och sina egna i första hand oavsett vilka de är och oavsett var de kommer ifrån??

Är det inte vad till exempel judarna i Israel gör anno 2023 vilket anses vara helt ok?

Med tanke på detta och på människans natur är då inte KOMMUNISMEN en UTOPI? Vem/vilka tjänar på att människor låtsas att de är kommunister utan att vara det i handling?

Att vandra runt och påstå sig tråna efter en riktig kommunism som han, gubben, och andra med honom gör (som kallar sig för kommunister) och utan att de vill dela med sig av vad de har själva utan anser att alla andra skall göra det och om de (de andra) inte gör det då är de kapitalister som röstar på fel parti (som skall bekämpas) vad handlar det om?

Är inte det jag skriver om nu själva kärnan i den kommunistiska men även i den socialistiska ideologin? Att ge sig på och ställa alla andra till svars för att de inte frivilligt vill ge bort allt de äger och har till dem (till kommunisterna och till socialisterna) och i kommunismens/socialismens namn?

Om Sovjets befolkning (de som var Tsar vänliga, kristna) hade sagt (innan den ryska revolutionen som inte var rysk utan en judisk revolution då ledarna för revolutionen var judar och yrkesrevolutionärer) att ta här och allt vad vi äger och har, hade de då blivit mördade eller skickade till Gulag lägren?

Om man inte kan se att det fanns en plan bakom detta och att det är en plan som fortskrider idag men i nya former och att kommunism utan Jesus/Gud är det verktyg som Satan och hans tjänare använder sig av för att ta makten i världen, så skall man bara hålla käften!!

Det finns ingen RIKTIG kommunism då det går emot människan och hennes natur. Om det hade funnits någon tillstymmelse till kommunism/socialism i Sverige och i världen (om det hade funnits de senaste 150 åren) så hade det fåtal personer som idag äger pengarna i världen (som även gjorde det under Hitlers och Stalins och alla andra så kallade diktatorers tid) och som med det har makten så att de kan styra alla (även regeringarna och de så kallade folkvalda) delat med sig av sina pengar och därmed delat med sig av sin makt.

Det är de inte intresserade av och det har de aldrig varit intresserade av utan de använder sig av kommunismen och av socialismen i syfte att kunna få ännu mer makt och pengar och kontroll över allt och över alla.

Andra skall vara kommunister och socialister (ve och skam över nationell socialism/nationalsocialism och över familjen som det kitt som håller samman ett fungerande land om det inte handlar om staten Israel) och alla andra skall skall ställa upp på att inkludera allt och alla och hela världen, på att stå upp för kommunism/socialism (även i familjen) för annars är de onda egoister som hatar sina stackars medmänniskor.

Det är så här det ser ut. Satan och hans tjänare (ett fåtal) som äger och kontrollerar pengarna i världen (familjen Wallenberg är deras förlängda arm i Sverige, har varit sedan länge) har fått dom flesta människor (i dom flesta länder) i sitt grepp genom att predika allas lika värde, genom att predika kommunism/socialism utan att de själva vill ha med det (dessa ismer) att göra och bara blir ondare, mer egoistiska, för varje dag som går.

Inte ens en vänsterpartist eller en socialdemokrat som innan den fick del av köttgrytan i riksdagen (75.000 kronor i månaden inklusive förmåner och privilegier) vill stå upp för kommunism och socialism och för allas lika värde annat än på pappret och dessa har såna som gubben på biblioteket överseende med (trots att de är/har blivit kapitalister som kommunister eller socialister, genom att kalla sig för det) men taggar ut om någon motarbetar den riktiga kommunismen/socialismen som bara finns i hans arma hjärna som en utopi.

Det är på ett sätt synd om människorna som August Strindberg sa men är det verkligen det om och när de, alltså fullt vuxna människor och ofta välutbildade/högutbildade människor, bara rapar upp vad andra människor har sagt till dem utan att de reflekterar och tänker själva?

Är det inte mer synd om dem som gör det, som tänker själva och som har en önskan att förstå varför det är som det är och ser ut som det gör men som då får alla och det mesta emot sig?

När det inte längre finns några förnuftiga argument annat än att vissa ismer är bra och andra är dåliga (alltid har varit det och alltid kommer att vara bra eller dåliga) eller att vissa rörelser är bra eller dåliga och det inte finns utrymme för några diskussioner kan man då tala om att vi lever i en DEMOKRATI?

Nu till regnbågsflaggorna/prideflaggorna på biblioteket/biblioteken, i kyrkorna och överallt i hela stan.

Vad handlar det, dessa flaggor om?

Jag gick en dag förbi ett hus med en stor prideflagga utanför. Det var ingen kyrka eller något bibliotek och min nyfikenhet styrde mig dit. Det visade sig vara ett ställe dit hemlösa kvinnor kan gå (och som drivs av staden/kommunen) och där de kan äta, tvätta sina kläder, duscha, vila, använda telefon/datorer, socialisera sig etcetera och jag fick komma in och titta mig runt.

Överallt på borden i matsalen stod det små prideflaggor och det hängde prideflaggor även på väggarna. Det fanns en skål med kondomer på disken där maten serverades och tamponger och inkontinensskydd på toaletten. En speciell uppmaning om att det är viktigt att vaccinera sig mot covid 19 för att inte bli smittad och för att inte smitta andra stod på varje bord bredvid prideflaggorna.

Jag frågade kvinnan som bjöd in mig om inte dessa prideflaggor (speciellt den stora utanför) kan verka avskräckande på hemlösa kvinnor som inte är flator, transvestiter eller queers, hen eller annat och att de kanske inte vill gå dit om de tror att det är en klubb för HBTQ personer av kvinnligt kön eller för dem som definierar sig som kvinnor men som i grunden är män.

Hon tittade bara storögt på mig och sa att det har jag inte tänkt på men när du säger det så.. kanske det kan vara så.

Hon fortsatte, fast det är ju inte meningen att någon skall tolka det på det sättet. Vi vill bara att alla hemlösa kvinnor i staden skall kunna känna sig välkomna och inkluderade. Vid ett bord får jag sedan syn på en kvinna som har tatuerat in prideflaggan på den ena kinden och även en prideflagga på varje arm. Vad skall man säga om inte att det kan vara avskräckande för dem som inte vill ha med HBTQ att göra och som råkar vara hemlösa och kvinnor, att söka sig dit?

Varför är det så viktigt och även för staden/kommunerna (biblioteken) att sprida HBQT i samhället och överallt?

Handlar det om att HBTQ skall bli den nya normen i samhället och att heterosexuella och speciellt vita och ondskefulla män, bara för att dom råkar vara vita, skall gå och lägga sig då de har ställt till med så mycket skada för allt och för alla vilket vi de senaste åren har fått lära oss?

Handlar det inte om avväpning och om att avväpna allt och alla som på allvar kan tänkas gå emot emot det system som tjänar på den rådande ordningen? Som tjänar på att alla blir tossiga och förda bakom ljuset på det ena eller på det andra sättet?

Som tjänar på att alla blir något dom i grunden inte är men som uppmuntras till att bli allt möjligt för att bli accepterade av ett sjukt och förvridet och ogudaktigt samhälle?

Kan bögar och flator eller transvestiter, hens, queers (vad kommer här näst?) gå i bräschen för utvecklingen av sunda och fungerande samhällen?

Varför är HBTQ rörelsen så tysta när de har kämpat så länge (under flera decennier) för att bli accepterade av samhället/samhällena? Varför ger de inte hals när dom som är heterosexuella nu förtrycks (alltså ombytta roller) och tvingas till att gå i deras, i deras rörelsers ledband oavsett om dom vill det eller inte?

Är det inte konstigt att inte ”kärleken” kan vara större än så? Och är det inte konstigt att människor, som gubben på biblioteket, simmar likt döda fiskar med strömmen och är livrädda för att säga varken bu eller bä om ingen har sagt till dem vad de skall säga utan som ger sig på dem som säger det dom vet?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik