Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Gustav Vasa

Publicerad 2023-06-13 19:25:00 i Allmänt,

Var Gustav Vasa kristen/frälst/född på nytt av Jesus/Gud eller ville han bli och blev en kung för ”icke på Jesus/Gud troende/frälsta människor” i Sverige den 6,e juni 1523?

Vem var han innan han fick makten i Sverige? Var inte Gustav Vasa en diktator/en tyrann som lät avrätta massvis med människor, bland annat bönder i Dalarna (vid minst två tillfällen) som gick emot honom och hans maktfullkomlighet och bara för att visa vem det var som bestämde?

För er som är intresserade av att veta mer om Gustav Vasa (vill veta sanningen om honom) och om hans väg till makten som kantades av oskyldiga människor blod så kan jag rekommendera podcasten P3 historia som dom flesta kan lyssna på i sina mobiltelefoner.

Att som påstått kristen och frälst av och till Jesus/Gud hylla Gustav Vasa som Christer Åberg på den ”kristna” sajten ”Apostlaggärningarna 29” gör, tyder inte på annat än ren och skär OKUNSKAP. Se länk nedan!

Han skriver:

Under sin tid som kung genomförde Gustav Vasa viktiga reformer och omvandlade Sverige till en stark och enad nation. Han spelade en avgörande roll i frigörelsen från Kalmarunionen och avslutade dansk-norskt styre över Sverige”.

Att Gustav Vasa tvångskonverterade människor från katolicismen och till protestantismen trots att dom flesta människor varken tillhörde det ena eller det andra lägret FRIVILLIGT och för att genom en ny LÄRA inom kristendomen kunna göra Sverige till en stark och enad nation, en nation på världslig grund precis som katolicismen har varit en lära på världslig grund och som har lierat sig med världens makthavare sedan Konstantinus av Rom 313, nämner han inte.

Men oavsett så blev Sverige ett SANT kristet land brukar det heta (även i kristna kretsar) i och med Martin Luther och reformationen. Från att ha varit katolskt så blev det protestantiskt men maktfullkomligheten inom båda lägren (bland prästerskapet, påvar, biskopar) fortsatte och har så gjort ända in till dags dato.

Kan ett helt LAND vara/bli kristet HUXFLUX eller är det enskilda människor som kan vara kristna och som har blivit frälsta av och till Jesus/Gud?

Använde sig inte Gustav Vasa av religionen (av kristendomen, protestantismen) som ett medel för att kunna uppnå sina egna mål i syfte att få makt över människor precis som katolicismens överhuvuden hade gjort tidigare och fortfarande gör?

Handlade inte protestantismens intåg i Sverige om FÖRTRYCK och om att man tvingade människor, den stora massan, till att tro på något de inte trodde på eller kunde tro på och allt för att kunna ha makt över dem? Precis som var fallet när Sverige var katolskt men då med påven?

Vad hände med dem som under 1500, 1600, 1700 och 1800 - talet inte gick till kyrkan/till kyrkorna (så tillvida att de inte var döende) och stod upp för protestantismen och Martin Luther?

Vilka medel använde sig kyrkorna av för att ALLA (oavsett om dom trodde på Jesus/Gud eller hade blivit frälsta av och till honom) skulle gå till kyrkan varje söndag och med det kunna kalla sig för ”kristna”? Blev de straffade om de inte gick till kyrkan och trodde på prästen/på prästerna som Jesus/Guds utvalda här på jorden och bara för att dessa präster hade läst teologi?

Är inte sanningen den ett förtryck byttes ut mot ett annat förtryck i och med Martin Luthers lära som Gustav Vasa stod upp för och implementerade i Sverige? Konventikelplakatet vad var det? Kom detta från den romersk katolska kyrkan eller från reformationen via Martin Luther?

Idag är det frivilligt att gå till kyrkan och att vara med i en kyrka men det finns mycket kvar av detta arv som till exempel att kyrkan är en garant för frälsning vilket inte är SANT.

Kyrkan är och har alltid varit en SKÖKA sedan den gick ihop med den världsliga makten via Konstantinus av Rom som skenkonverterade till kristendomen för att ena sitt rike, romarriket, och som sedan dess har använt sig av olika maktmedel för att kunna få ett existensberättigande, för att få MAKT över människor och över så många som möjligt.

På samma sätt fortsätter utbrytarna inom protestantismen, frikyrkorörelsen idag och utan KUNSKAPER om historien. De hyllar Gustav Vasa, en tyrann, som hade mycket oskyldigt blod på sina händer, och som var protestant som om namnet, vad man kallar sig, är det viktiga.

Konstigt nog (det är väldigt MÄRKLIGT) så går frikyrkorörelsen i Sverige numera i katolicismens/i Påvens ledband via Sveriges kristna råd som styrs av den romersk katolska kyrkan/skökan och som dessa ”deras frikyrkor är medlemmar i”, samtidigt som de hyllar Martin Luther och reformationen.

Vad kan man säga om det? Hur går det ihop? Är de trovärdiga?

Vill de ha kunskap/kunskaper av Jesus/Gud eller vill de bara sitta och tugga i sina kyrkor om än det ena och än det andra och i hopp om att slippa ta ställning för eller mot något och så länge som möjligt och leva på hoppet om att de skall bli uppryckta till skyarna en vacker dag utan att ha tagit ställning för den Herre de påstår sig tro på?

När jag blev frälst 2011 i augusti och av och till Jesus/Gud så var det inte så att jag gick till en kyrka och satte mig ner i en speciell kyrka för att sedan stanna kvar där under decennier.

Jag började att ställa frågor till människor som hade varit frälsta/”kristna” mycket längre än mig men det jag fick tillbaka var frågor och inga svar.

Det var enligt dem fel på min vandring med Jesus/Gud för att jag ställde frågor som dom inte kunde svara på. Jag var dömande, kärlekslös, obarmhärtig och allt som tänkas kan i den riktningen. Det har jag varit in till dags datum enligt ”kristna” som var mina vänner då när jag var ett nyfrälst barn i Kristus Jesus.

När jag bad om att få bli ledd in i hela sanningen i och med min frälsning av och till HONOM efter att ha trott på en massa andra sanningar som icke troende och som fanns och finns i världen och i religioner och i politiska partier (vilket alla som har blivit frälsta av och till honom kan göra) och Jesus/Gud började att LEDA mig in i hans sanningar så blev jag en nagel i ögat på dom kristna.

Lyssna nu på den fina predikningen sa dom till mig (detta är en fin pastor/präst som predikar) och jag ansträngde mig verkligen på att lyssna men det var bara en massa tomma ord som kom ur deras munnar och ord som sa att jag/åhörarna skulle ta till sig prästen eller pastorn som predikade och som inte ville något ont utan som ville bli bundis/bli kompis med allt och med alla.

Predikanterna ville få beröm för sina fina predikningar gällande det som står i bibeln som dom kunde utan och innan även om dom förvrängde och förvred Jesus/Guds evangelium för att inte stöta sig med någon eller något.

De sa bara sådant som kliade människor/åhörarna i öronen och det gör dom fortfarande och tragiskt nog.

De är inte intresserade av att få veta vem Gustav Vasa egentligen var eller hur Stalin och Hitler kunde få massorna (även massvis med ”så kallade kristna”) med sig vilket ledde till en ände av förskräckelse och terror.

De kan inte ens se den terror de själva är utsatta för idag gällande tron på världsliga makthavare (tilliten de har till dem) oavsett om dessa kallar sig för påvar, för företrädare för the great reset, för kristna, för globalister, för företrädare av the deep state eller för något annat och som breder ut sig överallt.

De ser inga kopplingar. Det beror antingen på att de aldrig har blivit frälsta av och till Jesus/Gud och bara till någon kyrka/sköka och att de hoppas på att bli uppryckta innan den stora vedermödan som Jesus/Gud och bibeln talar om (men som inte kommer att ske enligt Jesus/Gud och bibeln) eller så beror det på att de är för FEGA för att tala ut och istället ger sig på andra som har blivit frälsta av och till Jesus/Gud och som har velat ha och skaffat sig kunskaper som dom själva inte vill ha (har velat skaffa sig) för att det skulle kunna störa det dom står upp för.

Sanningen om Gustav Vasa skulle kunna få dem till att avsky nationaldagen och det vill de inte riskera så därför är det bäst att stå upp för Gustav Vasa som var en tyrann.

Som sagt, lyssna gärna på P3 historia och om vem han var, hur han betedde sig för att kunna bli en kung i Sverige.

Här från apostlaggärningarna 29 och den kristna Christer Åberg:

https://www.apg29.nu/artikel/sveriges-nationaldag-6-juni-svenska-folk-du-borde-tacka-du-gamla-du-fria-2206/

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik