Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Irakiern som brände koranen I SVERIGE

Publicerad 2023-07-06 17:57:39 i Allmänt,

Salwan Momikas, den senaste av koranbrännarna, är enligt Wikipedia en irakisk flykting och islamkritiker men kallas för SVENSK då han efter sin ankomst till Sverige år 2017 antagligen har lyckats få ett svenskt medborgarskap och numera får hela den svenska polisens beskydd.

Med andra ord så är han med det lika mycket svensk som den/de som är födda i Sverige och vars anhöriga/släkt har bott i Sverige sedan många århundraden tillbaka. Även om han inte definierar sig som svensk annat än när det passar honom själv så är han svensk enligt lagens mening.

Att åka tillbaka till sitt hemland (till Irak) och bränna koranen där skulle betyda livsfara för honom vilket han säkert är medveten om men istället för att göra det så bränner han, denna fegis (detta kräk) koranen i Sverige och utsätter SVENSKAR (människor som alltid har varit svenskar och sedan många generationer tillbaka) för den muslimska världens vrede.

Nu bränner de, muslimerna, den svenska flaggan hej vilt i sina muslimska länder och anklagar Sverige och svenskarna för vad denne sate som fram tills att han fick medborgarskap i Sverige, var irakier men från den ena till den andra dagen när han fick ett svenskt medborgarskap, helt plötsligt blev svensk.

Enligt lagen, svensk lag, så går det tydligen inte att ta tillbaka ett medborgarskap om det en gång har getts ett sådant och därför blir de utlänningar som begår brott i Sverige eller som begår handlingar som inte Sverige och svenskarna ställer sig bakom, ett ansvar för Sverige och för alla svenskar och som om inte det vore nog även (vilket nämnts) riskerar att bli utsatta för fanatiska muslimer runt om i hela världen och som vill hämnas på Sverige och på svenskarna när det är denne Salwan Momikas, en Irakier (som inte borde kunna kalla sig för svensk) som de borde ge sig på då han genom sin handling har gjort något som majoriteten av svenskarna inte ställer sig bakom och aldrig skulle kunna tänka sig att ställa sig bakom FÖRUTOM DEN SVENSKA FRIMURARPOLISEN som gav honom, IRAKIERN, grönt ljus till att bränna koranen utanför moskén vid medborgarplatsen i Stockholm.

Varför och i vilket syfte tillät den svenska polisen det? Var det i ett fredsbefrämjande syfte och med tanke på Sverige och på svenskarna eller visste den svenska frimurarpolisen att det skulle ge eko i världen och bland muslimer och att grupper skulle ställas mot grupper?

Att bränna koranen har inte med yttrandefrihet eller demokrati att göra utan det handlar om att provocera och att genom det få publicitet vilket många sjuka och störda människor vill ha på olika sätt och som i fallet med irakiern Salwan Momika är alldeles för FEGA för att provocera i de länder där de hör hemma då befolkningarna där (det rättsväsende som finns där) hade avrättat dem.

Enligt vad jag har läst och förstått så är han medlem i Sverigedemokraterna och hoppas på att få en riksdagsplats för SD vilket säger mer om SD än om honom.

Salwan Momika är och har aldrig varit någon representant för Sverige och för Sveriges befolkning (kommer aldrig att bli det) och det får man hoppas på att muslimerna runt om i världen förstår även om polisen och de svenska etablerade medierna (myndigheterna) gottar sig i DENNA HÄRLIGA SVENSKS gärning, i hans koranbränning, (han är svensk och hör sen!) och fortsätter på den inslagna vägen med att kalla alla som har fått medborgarskap i Sverige eller som begår brott i Sverige (många gånger strax efter ankomsten till landet) för svenskar istället för att skilja mellan svenskar och svenskar.

Om det sker ett eller flera terrorbrott i Sverige på grund av att en FEG Irakier (som vill få publicitet och bli någon i det svenska samhället) har bränt koranen i Sverige och med polisens tillstånd, på vem, vilka eller vad kommer media, myndigheterna (polisen) och landsförrädarpolitikerna att skylla på då?

Är det i vanlig ordning på ”våldet” som breder ut sig i Sverige?

Våldet måste minska!! Minska våldet!! säger man och så får medierna något att skriva om under lång tid och helt utan substans/sammanhang för att våldet ses som något som bara inträffar och som måste bekämpas samtidigt som våldsverkarna går fria eller får några år bakom lås och bom!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik