Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Självständigt tänkande del 2

Publicerad 2023-01-03 15:49:02 i Allmänt,

På vem/vilka eller vad skall man/vi (du och jag) tro?

Tro på oss, tro på mig, på mitt parti eller kyrka (lära) eller vad det än handlar om, får vi dagligdags höra från alla håll och kanter direkt eller indirekt eller tro på företaget (kommunen) si eller så och på cheferna, experterna, på statsministern, på presidenten som kan ge dig allt vad du önskar eller tror dig önska.

Vi skall med andra ord tro på något och helst på allt om det är möjligt utan att förlora oss själva och det finns ett stort utbud gällande tro idag för alla vill och kan tänka sig att tro på något. Finns det en enda människa (har det någonsin funnits) som inte tror eller vill tro på något om det så bara är den själv den tror på livet igenom?

Är det inte så att alla söker sig ett sammanhang och den sociala situationen som en människa lever i utgör det lag som han eller hon spelar i och har en stor bestämmande faktor för vad han/hon är och hur han/hon tänker och handlar.

Denna kan förändras från tid till annan och då förändras även människans tankar och handlingar. Ett bra exempel på detta kan ses hos dem som en gång i sin ungdom var kommunister eller socialister (stod på vänsterkanten) men som idag är medelålders eller pensionärer och kallar det dom trodde på i sin ungdom när de var leninister, SKP,are, var med i KPMLr, var stalinister, syndikalister eller något liknande, för ungdomssynder dom inte vill kännas vid.

Vissa av dem har nått högt på samhällets karriärs - stege inom olika yrkesområden och vill inte kännas vid sitt förflutna, sina så kallade ungdomssynder, vilket skulle kunna leda till problem för dem på olika sätt.

Att ändra åsikter är inget konstigt utan frågan är varför många så lätt vänder kappan efter vinden. Vad beror det på? Kan det handla om självständigt tänkande eller om något helt annat?

Kan det handla om att de på olika sätt tjänar på att vända kappan efter vinden och på att anamma de tankar och åsikter som ligger i tiden? Vad kan de tjäna på det? Kan de tjäna en lott eller två från postkodlotteriet, en hundralapp mer i månaden i lön/i pension eller kan de tjäna mycket pengar och få olika förmåner och privilegier från dem som äger, styr och kontrollerar pengarna i det stora såväl som i det lilla?

Om det är så är det då inte ”DERAS” tankar och åsikter som de har gjort till sina och som sedan har en avgörande betydelse för hur de HANDLAR och beter sig?

De har helt enkelt blivit tvingade (även om de har, har haft en fri vilja att säga nej) att slänga sitt självständiga tänkande på soptippen och då är det synd om dem och inte om dem som på något sätt blir drabbade av detta, av att de gör/har gjort så.

Av att de har ljugit både för andra och för sig själva (att de kanske blir kallade för LANDSFÖRRÄDARE) och gör allt för att LÖGNEN skall kunna fortsätta så att det inte blir något bra grogrund för SJÄLVSTÄNDIGT tänkande.

Sedan kan de (dessa människor) propagera för att skolorna skall lära barnen att tänka självständigt (det verkar bra och gott och dom som gör det är ju snälla och vill väl), men vad liknar det?

Vad skulle kunna hända om de (eleverna) på allvar började att tänka självständigt? Hur hade inte det kunnat påverka dem som inte är intresserade av att tänka självständigt (som tjänar på att låta bli) och då negativt?

Under Covid 19 farsen blev det ganska uppenbart hur lite av självständigt tänkande det finns bland människor i allmänhet. Majoriteten tog lydigt sina sprutor och många fortsätter att göra det trots alla biverkningar, sjukdomar och död som har rapporterats på dom sociala medierna och där även läkare och sjuksköterskor har trätt fram och talat ut om vad dom vet och som mainstream medierna tystat ner.

Många som har tagit sprutorna (och i flera fall blivit tvingade av sina arbetsgivare) verkar ändock ha klarat sig relativt bra trots allt från allvarligare biverkningar men har fått lunginflammationer, förkylningar titt som tätt efter sprutorna och en märklig hosta samtidigt som de har fått Covid 19 (ett förkylningsvirus) och många mitt under högsommaren som var vilket inte brukar vara under den tid som folk blir förkylda.

En del som idag har blivit sjuka eller vars anhöriga har blivit skadade eller dött och som rasar ut mot vaccinationshetsen, kallas numera för ”Modiga Människor” och det finns en You tube kanal där dessa modiga människor kan berätta sin historia och gråta ut och få sympati för att dom är SÅ MODIGA.

Det kanske är modigt i och för sig men frågan är om dom hade gjort detta om dom inte själva eller deras närstående hade blivit sjuka eller fått allvarliga biverkningar eller till och med dött?

Är det inte så typiskt att när något tråkigt drabbar människan själv eller deras nära och kära då gäller det att ge hals även om de tidigare har varit för och för till 100% och för det som de sedan helt plötsligt går emot och vänder sig emot?

Är det modigt och handlar det om SJÄLVSTÄNDIGT TÄNKANDE eller handlar det om att personen/personerna vill få upprättelse, få en ursäkt, ett skadestånd för egen del eller för sina anhörigas del (som kanske inte lever längre)?

Vem/vilka förväntar de sig skall kunna ge dem det? Är det de ovaccinerade som har varnat från första stund och inte bara en gång utan gång på gång och kanske varje dag, som nu eventuellt skall be om ursäkt (krypa till korset) och betala ut skadestånd till dem eller är det de som har uppmanat dem till att ta vaccinerna? Vilka är de?

Vem eller vilka bär ansvaret för alla dessa människors situation eller lidande? Om man skulle fråga de så kallade ”experterna” så är det dom ovaccinerade som har varnat för vaccinet och som inte har vaccinerat sig och som bär ansvaret för att de som har tagit det eventuellt har blivit sjuka eller dött även om de inte har tvingat dem.

Lösningen är då (enligt dem) att de ovaccinerade skall vaccinera sig med minst tre sprutor och sedan ta alla sprutor som erbjuds under resten av deras livstid vilket många andra redan har accepterat.

Detta faller på sin orimlighet för friska människor som inte hostar eller uppvisar andra förkylningssymptom kan inte smitta andra människor?

Det sjuka (det är RIKTIGT sjukt och FÖRVRIDET!!) är att vi ”alla” skall fås till att tro detta, att vi alla är smittobomber och att tro på något som inte är vetenskapligt bevisat och som aldrig har kunnat bevisas.

Det är ungefär som att säga att om man har kontakt med folk som lider av cancer, diabetes, struma eller andra sjukdomar då kan man bli smittad av cancer (andra sjukdomar) för att det går att bli smittad av dem genom att ha med dem att göra. Genom att dricka kaffe med dem och bara umgås!

Detta kanske blir nästa steg för att få alla till att vaccinera sig. Plötsligt så dyker en ny Tegnell (Hitler) upp och börjar att läxa upp alla som inte har tagit eller vill ta läkemedelsindustrins experimentvacciner men med helt nya argument till varför alla måste ta vaccin som inte ens läkemedelsindustrin själva vill gå i god för och trots att de själva har överlevt (inte har blivit sjuka) om de har tagit sina doser.

Sedan vaccinet kom har vissa blivit sjuka, andra sjukare och vissa har dött och detta helt SLUMPMÄSSIGT inom alla samhällsklasser verkar det som, men fortfarande uppmanas människor till att ta sina doser och påfyllnadsdoser trots att det borde vara en väckarklocka om tidigare friska människor (många unga) blir sjuka eller dör helt plötsligt efter att ha tagit vaccin.

Då borde det tryckas på stoppknappen men allt verkar rulla på som vanligt och snart står vi inför den sjätte dosen vaccin (som speciellt ”riskgrupperna” som alltid uppmanas till att ta) utan att det verkar vara många som bryr sig.

De som redan har drabbats vill bara ha ursäkter och sina skadestånd om de har blivit handikappade eller sjuka av vaccinet. Och då är de ”MODIGA MÄNNISKOR”!

RANDOM (engelska) vilket betyder SLUMPMÄSSIGT är ett nytt ord som har infogats i svenskan. Allt sker liksom RANDOM och helt slumpmässigt.

En blir sjuk, skadad, handikappad av vaccinet och kanske dör av vaccinet när den är ung och på topp och idrottar och alltid har varit fysisk och vältränad (tänkt på kost och annat) men en annan klarar sig från biverkningar, sjukdom och död och som är medelålders (kanske i övre medelåldern), gravt överviktig eller gammal och som kanske lider av en massa olika sjukdomar.

Nu vill jag inte bli konspiratorisk eller komma med några konspirationsteorier utan vill tänka SJÄLVSTÄNDIGT om det går för sig och med tanke på att det är det som verkar eftersträvas. Men nog är det MÄRKLIGT om det handlar om ett och samma vaccin men från olika tillverkares håll?

Det finns flera olika sorters huvudvärkstabletter och värktabletter (läkemedel) som går att köpa på vanliga apotek i Sverige men som kommer från olika läkemedelsfirmor/tillverkare och det är upp till var och en att välja vad de vill ha.

För att kunna hämta ut andra läkemedel (starkare) så krävs det att personen går till en läkare som kan skriva ut dessa och om läkaren skriver ut en massa lugnande till en narkoman eller till en alkoholist, eller till någon som är förvirrad eller som lider av psykisk ohälsa och som är beroende av andra substanser och blandar hej vilt då är det läkaren som får sig en åthutning om något händer och i bästa fall.

Det är då han eller hon som läkare som får bära ansvaret om något händer efter att denna har skrivit ut medicin/tabletter till patienten/patienterna.

Men när det gäller vaccinationer och att få sprutor med vaccin och mot Covid 19 så är det övrig vårdpersonal som ger dessa och sällan läkare.

Det vill säga sjuksköterskor och undersköterskor och de kan sedan säga att vi lydde bara order från högre ort och med det kan både de och läkarna (som borde ha ansvar) gå fria och förlita sig på Anders Tegnell inom folkhälsomyndigheten och som inte har något patientansvar som läkare längre då han företräder en MYNDIGHET.

Läkarna inom sjukvården företräder däremot sina patienter och måste ta hand om dem enligt läkareden som de har svurit och som handlar om att alla som är sjuka skall behandlas på samma sätt oavsett om de är fattiga eller rika eller dårar på olika sätt som det går att vara dårar på och när de kommer in till sjukhuset.

Vad hade hänt om alla över 65 år och alla som tillhör riskgrupperna plötslig hade dött eller blivit svårt sjuka efter sina vaccinationer? Hade någon då möjligtvis frågat sig varför och kunnat härleda det till att de har tagit vaccin?

Det hade i såna fall varit något som inte den bästa politikern, den bästa läkaren, den bästa statsministern eller den bästa presidenten eller övriga experter som säger sig tänka självständigt hade kunnat bortförklara och inte heller någon annan inom sjukvården.

När människor blir sjuka RANDOM = SLUMPMÄSSIGT av samma vaccin som sägs skall göra dem friska även om de aldrig har varit sjuka (hostat, haft förkylningssymptom) men att de istället blir sjuka genom att ta vaccinet vad handlar det om då? Är det inte om RYSK ROULETTE som en del människor har ägnat sig åt genom tiderna utan att ha velat injicera andra med olika substanser?

Nu måste vi kanske börja att fråga oss vad det är för människor som är våra fiender, allas fiender och som äger och styr och kontrollerar samhället och världen så att ingen kan få möjlighet att TÄNKA SJÄLVSTÄNDIGT!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik