Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Utdrivning av orena/onda andar i församlingen?

Publicerad 2023-02-12 16:24:30 i Jesus,

Ja ni hörde rätt och detta är vad en del så kallade ”bibeltroende” församlingar ägnar sig åt idag och under bönemöten/samlingar.

De driver ut orena/onda andar från varandra men är det verkligen BIBLISKT att göra så?

Står det någonstans i bibeln att Jesus/Gud och apostlarna drev ut orena/onda andar hos varandra när de, alltså de TROENDE (bibeln kallar dem för dom Heliga), träffades på bönemöten och samlingar eller vad kommer detta från?

Att Jesus/Gud och apostlarna drev ut onda/orena andar står det om i bibeln men det står inte något om att det skedde när de troende och frälsta träffades för att be och lovprisa Jesus/Gud tillsammans och med ENHET i Anden för att alla hade fått del av en och samma Ande.

Det skedde utanför församlingen och inte I församlingen.

Vad är det som har gått fel (om man säger så), när människor som har fått del av en och samma ande (eller borde ha fått det enligt Jesus/Gud och vad han/bibeln lär) ägnar sig åt demonutdrivning I församlingen, i kyrkor?

Vad vittnar detta om och går det att som troende och frälst av och till Jesus/Gud bara att blunda för det?

Jag skrev till en som kallar sig för en ”pelare” i en församling där detta sker om det finns något som talar om detta i bibeln och då skrev han tillbaka att det skulle ha kunnat var så med tanke på att Paulus läxade upp församlingar när de gick vilse och vände sig bort från Jesus/Gud och hans sanna och sunda evangelium.

Det var inget svar på frågan och jag ställde frågan igen var i bibeln jag kan läsa om att Jesus/Guds församlingar under Jesus och apostlarnas tid på jorden, drev ut onda andar I FÖRSAMLINGARNA och på bönemöten?

Då fick jag som svar att alla människor blir lockade och frestade av världen och att de därför har orena/andar som de måste bli av med.

Sanningen är dock den att denna församling liksom många andra församlingar och kyrkor utan problem bjuder in icke troende (allt och alla) i hopp om att församlingen/kyrkan skall kunna växa.

Att icke troende skulle kunna styras och drivas av en annan ande/andar som inte kommer från Jesus/Gud, är helt otänkbart för dessa ”kristna” om de ser snälla ut och om de är samarbetsvilliga och kompromissvilliga och vill stötta församlingen/kyrkan.

De blir hjärtligt välkomnade och sedan är det andeutdrivning i församlingen/kyrkan som gäller. Bums!!

Att ”pelarna” eller dom äldste eller pastorerna eller vad dom än kallar sig för bjuder in allt och alla för att de själva inte har Jesus/Guds Ande inom sig (då hade de inte gjort vad dom gör) utan trivs med att vandra med Satans ande, anden i världen, vill de inte erkänna.

Det är inga fel på dem. Det är fel på dem som de bjuder in och välkomnar men om de kan driva ut orena/onda andar hos dem som de glatt bjuder in på bönemöten så må det gå väl för församlingen/kyrkan i bästa fall.

Är det BIBLISKT??

Sedan så frågade jag detta Satans verktyg (Pastor dessutom) om något orent/onda andar kan komma in i himmelriket och när himmelriket som Jesus/Gud och apostlarna talar om börjar?

Om det börjar här på jorden med hans församling som är en enda församling men flera församlingar på grund av det geografiska avståndet eller om himmelriket (som Jesus/Gud talar om) börjar när de kristna lägger näsan i vädret och så gärna vill komma till himmelriket, ett rike som de har ratat här på jorden?

Inte heller det svarade han på.

Om det är så att himmelriket börjar här på jorden (hos dem som har fått del av Jesus/Guds Ande enligt Jesus/Gud, apostlarna och bibeln) varför bjuder Satans kristna in orena/onda andar till församlingar och till kyrkor för att sedan lägga tid och energi på att driva ut dessa andar innan de driver ut den ande som finns i dem som har bjudit in det orena och det onda?

BIBELTROENDE kyrkor och församlingar??

Jag kan inte få ihop det och det skrev jag också men utan att få något svar. Jag fick istället och i vanlig ordning veta att det är mig det är fel på. Jag fick veta att jag är kärlekslös och dömande, obarmhärtig med mera.

Alltså samma gamla floskler som jag är väl förtrogen med vid det här laget och som så kallade kristna använder sig av för att tysta SANNINGENS ANDE som de själva saknar och inte vill veta av.

De är för fega för att ge sig på Jesus/Gud. De vänder sig istället emot människor som strävar efter att vandra med honom i Ande och i Sanning även om det är svårt.

De ”så kallade kristna” är som världens människor vilka är för fega för att ge sig på ledarna (ledarna i världen) och istället slår på varandra och/eller bara talar om vad ledarna är ute efter för att de vill ha gehör hos massorna och inte vill stöta sig med ledarna.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik