Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Två sorters JUDAR!

Publicerad 2022-10-14 13:18:40 i

Här är först ett utdrag (citat) från föregående blogginlägg hämtat från den kristna hemsidan EAEC som ni kan läsa i sin helhet i länk nedan.

Det var en sådan bra inledning på vad kristna men även judar borde veta och ta till sig i denna ”den yttersta tiden” och därför bestämde jag mig för att fortsätta och utveckla inlägget.

"Ve dem som kalla det onda gott, och det goda ont, dem som göra mörker till ljus, och ljus till mörker, dem som göra surt till sött, och sött till surt!" (Jes 5: 20)

Vi är närmare Antikrists ankomst än någonsin, men de flesta förstår inte det. När Gud Fader sände Jesus till världen som judarnas Messias förkastade de judiska ledarna Guds egen Son och vägrade att se honom som den efterlängtade Messias. Översteprästen, fariseérna och andra politiska ledare gick så långt att de krävde hans korsfästelse av romarna.

Det fanns två fraktioner i Israel från Moses tid och framåt. Den första gruppen bestod av de som höll sig till det Gamla Testamentet och väntade tålmodigt på den Messias som skulle sändas dem av Gud. Den andra gruppen bestod av kabbalistiska judar som dyrkade den Heliga Ormen (Satan).

De judiska kabbalistiska ledarna har oförtröttligt verkat för att insätta deras falska messias i 2000 år”

Här börjar jag att skriva:

Det fanns alltså sedan Moses tid och framåt, samt finns än IDAG, två olika falanger av judar. Det finns människor som är/kallar sig för judar vilka väntar på Jesus/Gud som sin Messias och det finns de som kallar sig för judar men som inte har något med Jesus/Gud att göra och som är öppet motståndare till honom, hatar honom och som är Satans barn och som väntar på Antikrist som sin messias och inte bara väntar utan gör allt för att frammana honom.

Gemensamt för dessa båda grupper av ”judar” är att de inte erkänner att Jesus/Gud som kom till dem för över 2000 år sedan var deras Messias.

Enligt Jesus/Gud, apostlarna och bibeln är de, båda grupperna, ANTIKRISTER (emot honom) fram tills att de eventuellt och PERSONLIGT, tar emot Jesus/Gud och blir frälsta av och till honom.

Den första gruppen är därför vad man skulle kunna säga passiva antikrister och gör inte så mycket väsen av sig. De har vanliga arbeten och är vanliga människor vilket inte heller de vanliga väljarna som röstar på diverse olika partier i Sverige brukar göra.

De förlitar sig på att deras partier och deras ledare/partiledare/folkvalda står upp för dem/gynnar dem som har valt att rösta på dem, på deras partier.

Den andra gruppen (de judar som tillhör denna) är de aktiva, de drivande, och inte bara när det gäller judar utan gällande samhällena/världen och det är de som har makt och pengar att kunna få med sig både judar och icke judar på deras linje och i deras strävan efter att sätta ANTIKRIST på tronen vilket har skett och sker steg för steg.

De kabbalistiska judarna under Jesus/Guds tid på jorden (de GUDSHATARE som såg till att korsfästa honom med Romarnas hjälp och som inte Jesus/Gud och hans apostlar hade något till övers för, läs era biblar!), var inte intresserade av något annat än av makt och pengar för egen del och för sitt partis del.

De var ute efter att samarbeta och att kompromissa med Romarna i syfte att få makt i världen och idag har de fått makt via PENNINGEN!!.

De var redan då GUDSHATARE/ANTIKRISTER och de är det än värre IDAG genom att de kallar sig för judar och har fått judarna (de som i god tro väntar på sin messias) med sig samtidigt som de under decenniernas gång har infiltrerat kristenheten/kyrkor och samfund och även har fått KRISTNA med sig (kristna så kallade SIONISTER) vilka numera åker i skytteltrafik till en stat, till staten Israel med mera, och som tror att alla som kallar sig för judar är judar enligt Jesus/Gud, apostlarna och bibeln trots att så inte är fallet.

Vem är JUDE i det nya förbundet i Kristus Jesus? Kanske någon som har varit kristen sedan länge kan svara på det?

Kunskapen bland dem som kallar sig för kristna är idag nära noll (trots att de har biblar och i många fall flera biblar) eftersom att de sedan lång tid inte har fått eller velat ha kunskap.

Den kunskap som jag delar med mig av är nämligen lika med ANTISEMITISM (lika med hat mot alla judar och judendomen) för att de judiska kabbalisterna (Satansdyrkarna/Gudshatarna) har fått judarna med sig och även de KRISTNA med sig.

Både judar och kristna har gjort gemensam sak och banat vägen och banar vägen för den värsta av alla Antikrister som Jesus/Gud, apostlarna och bibeln talar om.

Det är förståeligt när det gäller judar som bara väntar på sin messias (som de inte ansåg vara han som kom till dem) men av KRISTNA som påstår sig ha blivit frälsta av och till den levande Jesus/Gud som var den som kom för över 2000 år sedan och som fortfarande via sin ANDE finns på jorden, kan man kräva mer om de kallar sig för frälsta av och till Jesus/Gud och födda på nytt etcetera än att de SLAVISKT följer de judiska kabbalisterna och därmed Satan själv vilket de gör för att slippa att få problem med världen/samhället.

Här kan ni läsa inlägget från EAEC och som fick mig inspirerad till att fortsätta att skriva: 

https://experimentlandet.blogg.se/2022/september/hela-artikeln-antikrist-kommer.html

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik