Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Vem/vilka eller vad bestämmer?

Publicerad 2022-11-24 14:42:00 i Allmänt,

Den frågan ställer jag mig och speciellt efter min flygresa till Spanien för cirka en vecka sedan. När jag bokade min biljett (som OVACCINERAD) så kollade jag noga upp vad som gällde angående det som har med Covid att göra och det stod inget om att passagerarna behövde ha munskydd (munblöja) på planet och inte heller var det något som lades till på flygbolagets hemsida strax innan avfärd.

Det fick vi veta precis när gaten hade öppnats och vissa hade gått igenom den och andra fortfarande stod i kö.

Då ropar en röst ut i högtalarna att alla måste ha munskydd på sig på planet och att de som inte har några munskydd får gå och köpa det samt förklarade var dessa gick att köpa. De som inte hade ”munblöjor” med sig uppmanades alltså i sista stund att gå tillbaka efter att ha gått igenom den sista säkerhetskontrollen för att köpa sådana.

Vissa av passagerarna (bland annat jag) hade som sagt redan gått igenom den sista säkerhetskontrollen och skulle då alltså gå tillbaka för att köpa munskydd. Det gjorde jag förstås inte (ingen annan heller vad jag kunde se) och det var säkert flera med mig som inte hade några munskydd. De som hade munskydd med sig tog emellertid lydigt på sig sina munskydd men dessa var i klar minoritet, kanske cirka 30 personer.

Jag tänkte att om det är AKUT och om det plötsligt har uppstått någon ”allvarlig” smitta hux flux så delar säkert personalen på planet ut munskydd till dom som inte har och när de stiger på men något sådant skedde inte.

Flygvärdinnorna välkomnade oss passagerare utan att ha munskydd på sig när vi gick ombord (vilket inte heller 95% av resenärerna hade) och under flygresan så var det ett endast ett fåtal som hade munskydd samtidigt som hela planet var fullt till sista sittplats.

Jag fick sedan veta att på vissa flygningar (dit jag åkte) är munskydd obligatoriskt och på andra är det frivilligt. Det fick mig till att undra vem/vilka eller vad det är som bestämmer NÄR det är obligatoriskt eller frivilligt och på vilka grunder och dag efter dag och timme efter timme. Att på vissa flyg gäller munskydd (som en lag) och på andra är det frivilligt.

Men det kanske är dumt att ställa en sådan fråga och att undra över det? Det kanske är bättre att lyda och göra vad som sägs för stunden utan att ifrågasätta även om frågan är VARFÖR?

För dom flesta människor är och har munskydd (handsprit/att hålla avstånd) varit likt en bagatell liksom även vaccin och vaccinationspass för det stora flertalet.

Det är något som gemene man inte verkar bry sig särskilt mycket om ifall de i övrigt kan leva och verka som de lever och verkar. Att då vara i princip ensam att ställa frågor (som dom flesta andra verkar tycka är konstiga eller opassande) och undra över om det finns någon logik i det hela gör en till någon slags OUTSIDER.

De tänker inte att om de inte ställer frågor gällande allt som händer och sker nu idag och kräver vettiga svar så kommer det en dag då de undrar över hur det kunde det bli så här, och ÄNNU VÄRRE.

Då de sitter fast utan att ha någon som de kan fråga ”varför är det på detta vis och varför har det blivit så jobbigt för mig och för många andra”? Vad har vi, alla vi, alla vi goda människor gjort för fel med tanke på att vi har varit så LYDIGA?

Det intressanta var dock att se att majoriteten av passagerarna (jag) både fick gå på planet utan munskydd och vara utan munskydd under HELA resan. Någon/några eller något skulle inte helt plötsligt komma på tanken att ställa in flygningen (några flygningar överhuvudtaget) då (om) över 95% av passagerarna vägrade (vägrar) munblöjor.

Hade det endast varit några få personer som vägrat så hade de kunnat tvinga dem att skaffa sig munskydd alternativt säga till dem att de inte får åka med. Det som hände kan man tolka som ett bevis på den makt som varje enskild människa har (oavsett vilka de är eller vad de har för ekonomisk eller social status i samhället) om de är många och är i majoritet till skillnad från i minoritet eller om de endast är ett fåtal.

I och med detta kan man fundera över om det är ”The Great Reset”, ”Globalisterna”, ”Den djupa staten” (eller allt vad dom kallas) som är människornas värsta fiender (de är ett FÅTAL!) eller om det är de själva (majoriteten av människorna eller den stora massan) som inte kan se eller vägrar se att de har makt om de är många och går ihop?

Hade samma sak kunnat ske gällande vaccinssprutorna om majoriteten hade vägrat att ta dessa? Hade det då gått att peka ut vaccinsmotståndarna (en minoritet) som syndabockar och smittkällor vilket skedde och sker, och majoriteten som dom DUKTIGA varav många idag har blivit skadade eller dött av vaccinet?

När en massa restriktioner infördes i Sverige och i andra länder hade det överhuvudtaget varit möjligt om majoriteten av människorna hade motsatt sig och istället ställt relevanta frågor och om de inte hade fått några vettiga svar på sina frågor, struntat i den/de eller det som bestämmer?

Att följa med strömmen eller rättare sagt med majoriteten (med media, regeringen, de politiska partierna, med familjen, med arbetskamraterna, med kompisarna etcetera) är lika med att förlita sig på andra människor och inte på det man själv tror eller tänker och då blir det som kallas för DEMOKRATI något helt meningslöst om majoriteten (många enskilda) gör detta och inte tar sitt ”demokratiska” ansvar. Att rösta vart fjärde år på något parti är inte lika med att ta ansvar som det brukar heta utan vad det handlar om är att acceptera de rådande maktstrukturerna utan något ifrågasättande.

Det blir och är ett spel för gallerierna och det är så det är i Sverige och i många andra länder. Politiker (ledare) kommer och går (avgår) men inget förändras i grunden till det bättre för det stora flertalet utan bara för dem som vid tillfället har tillträde till köttgrytorna och då EKONOMISKT.

Som om friheten handlar om pengar och om att FÖDA kroppen och sina lustar, sina lustar efter att konsumera mer och mer och sådant som egentligen ingen behöver och definitivt inte i överflöd.

Som om frihet handlar om att sitta i fina hus (kanske i slott och i herrgårdar) och att ha mycket pengar på banken och allt materiellt som finns men inte kunna röra sig fritt och inte kunna tänka och tycka vad man vill.

Enligt svensken i allmänhet och enligt många andra människor i olika länder så förknippas frihet med pengar och det är riktigt att pengar ger frihet men om det sker på bekostnad av det som är en själv, ens tankar, ens tro, ens värdegrund/filosofi och man blir tvungen att välja mellan pengar (att tycka, tänka och tro som de flesta andra, som majoriteten) eller att vara en sann människa, sann inför sig själv och därmed inför andra, är då allt detta värt något egentligen?

Är inte det ett svek mot sig själv och med det mot andra? Tyvärr är det så att många människor (kanske dom flesta) har fängslat sig själva och de nöjer sig inte med det utan vill fängsla andra och dra med sig dem in i sina fängelser för att när de väl har fått dem dit skall kunna styra och ställa/härska över dem eftersom de inte kan styra och ställa/härska över sig själva. De är själva offer men kan inte eller vägrar att se det!

De tvingas till att handla, att tycka och att tänka på ett sätt som de inte vill handla eller tycka och tänka innerst inne för att kunna tjäna mycket pengar eller bara för att kunna tjäna en vanlig lön och för att få ett bra materiellt liv i världen.

Deras besvikelser, sina förlorade tankar, sin förlorade tro (att de har förlorat sig själva trots att de kanske äger hur mycket som helst) och det faktum att de har gjort sig till SLAVAR till någon/några eller till något diffust, ger de över (lastar de över) till andra som de anser vara misslyckade om de vägrar att följa med strömmen, vägrar att vara jasägare (vägrar att stå upp för dem) och utan att blinka.

Klasskillnader finns fortfarande kvar men det är ingen större skillnad mellan rika och fattiga slavar idag (alla är slavar på det ena eller det andra sättet) och ännu mindre skillnad kommer det att bli ju mer tekniken utvecklas och när pengar inte längre kan ge människan/människorna någon frihet oavsett hur mycket de har samlat på sig.

Vad alla ”frihetsälskare” borde göra idag är att ställa sig frågan om mycket pengar kommer att leda till frihet för dem när kontrollsamhället utvecklas mer och mer. Det säger sig självt att så inte kommer att ske.

Den andra frågan de borde ställa är vad det kommer sig att det utvecklas ett kontrollsamhälle (som blir allt värre och värre) samtidigt som majoriteten av mänskligheten, även de själva, är emot det?

Den tredje frågan de borde ställa är vem/vad eller vilka är det som bestämmer denna ONDA utveckling som majoriteten av mänskligheten inte vill ha?

Att tala om The Great Reset, om ”Globalisterna och Globalismen” och om den ”Djupa staten” på bloggar och på hemsidor för att få känna sig duktig/duktiga och ”pålästa” då de som driver dessa minsann vet vart skåpet skall stå, leder knappast någon vart.

Det går bara runt, runt och i spinn utan att något annat händer än att bloggarna och hemsidorna möjligtvis får fler läsare som även de blir fast i det digitala och i den digitala utvecklingen vilket är vad någon/några eller något vill att de skall bli. Något sant motstånd handlar det inte om!!

Att så många människor (dom flesta) är helt fast vid eller rent ut sagt är i sina telefoner (deras telefon är deras liv) är skrämmande då det bevisar att de gillar den nuvarande utvecklingen som i och med det kan fortsätta utan några större problem eller störningar och som någon/några eller något (inte de själva) styr över.

Om de gillar det kan de då klaga över något? Om de väljer att inte betala med kontanter och om de väljer att ta spruta efter spruta etcetera och att gå med på allt utan att ifrågasätta något har de då inte accepterat The Great Reset, Globalismen/Globalisterna och den Djupa staten som arbetar febrilt med att få kontroll över hela mänskligheten och på alla sätt som finns?

Hur skall man som kristen och frälst av och till Jesus/Gud och som en minoritet förhålla sig till detta? Kan vi som kristna och troende överhuvudtaget göra något utan Jesus/Gud? Vad säger han, apostlarna och bibeln om det? Finns det någon skillnad mellan frälsta av och till Jesus/Gud och icke troende som är allmänt missnöjda över hur ond och ogudaktig världen är och mot dem?

Kan vi frälsa någon/några eller något (föra dem till sann frälsning) om vi talar om hur ondskefull och ogudaktig världen är? Om de som vi talar till och som har problem i världen och som kanske då tar emot Jesus/Gud kommer på grön kvist igen och deras problem här i världen ordnar upp sig kommer de då att fortsätta att TRO på HERREN JESUS KRISTUS och vilja följa honom eller kommer de att vända åter till världen?

Detta är inget som någon kan veta på förhand.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik