Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Svåra tider för kristna

Publicerad 2022-01-04 00:24:48 i

Det finns kristna och kristna men vilka kristna är det som kommer att bli hårt prövade innan Jesus/Gud kommer tillbaka?
Är det kristna som har tagit emot det Antikristliga systemet trots att de säger sig vara kristna och tror på Jesus/Gud men som har låtit sig vaccineras med det antikristliga systemets vaccin och som följer det antikristliga systemets lagar och förordningar till punkt och till pricka, eller vilka kristna gäller det?
Om man gör vad Satan och hans tjänare vill och följer efter världens herre som kristen så kan man väl inte påstå sig vara förföljd som kristen? Eller kan man det och vem eller vilka är det i såna fall som förföljer kristna?
Kommer det till en punkt där det går att som kristen vända om efter den tredje eller den tjugofjärde sprutan eller fler utan att det är ORDBAJSERI från kristet håll och som inte har någon förankring i bibeln eller hos Jesus/Gud?
Vilken herre vill de kristna ha?
Vilken herre är det som vi kristna tjänar från den den dagen då vi av NÅD blev frälsta FRÅN världen och till honom, till Jesus/Gud, och in till HANS rike?
Det verkar som om en del kristna har vaknat upp ifrån sitt slummer och börjat fatta att detta med Covid 19 och allt som följer i dess spår är en lögn och då känner de sig stolta och glada när sanningarna som de inte trodde på från början äntligen börjar att komma fram trots att det är vad vi har pratat om här på bloggen sedan eländet startade men som de då inte trodde på.
Istället tog de sina sprutor men börjar nu ge hals precis som en del anställda inom medierna gör. De börjar att ifrågasätta och fundera på om det finns någon sanningshalt i denna hysteri men efter att de har tagit sina sprutor.
För mig som kristen så var det direkt bara nej, nej från början men så har det inte varit med andra som är lika kristna eller mer kristna än mig, det vill säga som har varit kristna sedan långt innan jag blev kristen.
Detta är en bra beskrivning på hur ”kristna” HYCKLARE fungerar.
De fungerar precis som världens människor/världens barn trots att de inte borde göra det då de efter att de har blivit kristna och frälsta till Jesus/Gud tillhör ett ANNAT rike och inte världens rike.
Nu när sanningarna börjar att uppdagas gällande Covid 19 hysterin så följer de kristna med världen efter att ha sonderat terrängen.
Får man som kristen vara emot vaccinationer och vaccinationspass eller inte? Hur ser den allmänna meningen ut? Finns det någon känd person som går emot och som man kan följa som kristen? Går det att bryta sig ut på något sätt även om man aldrig har tänkt på det tidigare?
Samma sak var gällande massinvandringen för några år sedan som det konstigt nog inte talas om i medierna längre och som det inte behövdes några injektioner till för att vara för eller emot.
Det krävdes inga vaccinationspass för eller emot invandringen utan människor kunde säga sig vara för eller emot utan sprutor.
Nu är det dock sprutor som gäller och det är ingen diktator som ger sprutorna till alla som diktatorn önskar att bli av med utan det är LÄKEMEDELSINDUSTRIN som säljer sitt gift till Regeringar som köper deras gift och med folkets pengar och som de, regeringarna, uppmanar alla att ta även om inte folket vill betala för det.
Det är inte läkemedelsindustrin som uppmanar folk till att ta deras giftsprutor utan det är de folkvalda i alla så kallade DEMOKRATIER som får folk att ta deras giftsprutor för att de stöttar läkemedelsindustrin som vill sälja sitt vaccin och som tjänar billioner och ännu mer billioner på det. De enskilda tror att de kan komma sig upp genom att propagera för dem vilket de kan.
Men vem/vilka äger läkemedelsindustrin? Inte kan det väl vara Magdalena Andersson eller Stefan L eller Fredrik R eller Jimmi Å eller någon annan? Göran P var finns han idag?
Vem/vilka äger medierna och vad kommer det sig att mediernas anställda (de så kallade journalisterna) idag börjar att tala om något annat?
Att det kanske inte är så bra att ta alla vaccin som alla har uppmanats till att ta utan att det är lite för eller emot helt plötsligt när dom flesta har blivit fullvaccinerade och det är de som har vaccinerat sig som upptar sjukvården idag?
Att de då kan börja att ge hals precis som dom kristna och att det gäller att söka efter andra bovar i dramat.
När fullvaccinerade som har fått skydd mot den påstådda smittan trots det kan smitta andra som är lika fullvaccinerade och de smittar ner varandra hej vilt, ja vad skall man säga då?
Vad skall man säga annat än att det inte handlar om en smitta annat från Satan och hans tjänares håll?


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik