Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Sverige, ett kristet land?

Publicerad 2022-12-13 19:24:58 i Jesus,

Det sägs att Sverige är och har varit ett kristet land sedan lång tid tillbaka. Stämmer det? Kan ett helt land vara kristet enligt det nya förbundet i Jesus/Kristus? Kan Jesus/Gud frälsa hela länder och alla som bor i dessa länder eller är det enskilda människor/individer han frälser från världens rike och in till HANS rike?

Vad lär Han och apostlarna, bibeln om det?

Vad har de som borde ha lärt om det lärt? Vad har de så kallade pastorerna och PRÄSTERNA lärt om det? Är man en kristen för att man bor i ett land som kallas för ett kristet land?

Är någon som bor i ett muslimskt land med automatik en muslim eller kan den/de vara kristna? Finns det kristna i länder där Islam har makten?

Är det människor det handlar om eller är det om länder? Sverigedemokraterna talar och har talat om Sverige som ett kristet land och även vissa andra partier som numera har dragit sig undan för att de har gått samman med SD på det ena eller det andra sättet. Det finns ju kristna inom Sverigedemokraterna och det finns kristna inom alla olika partier och vad hindrar då att man inte kan gå samman?

Vad hindrar att inte politiker som driver samhället och världen på ett politiskt sätt och som får sin lön och sina allmosor från världen, från samhället, kan kalla sig för kristna? Riksdagsledamöter (kristna eller ej) får 71.000 kronor i månaden i lön samt en massa olika förmåner/privilegier. Alla kan kalla sig vad de vill i religionsfrihetens namn men om allt är fritt för dem (de tjänar sina pengar utan att behöva vara i riksdagen) då måste ju även friheten gälla för alla andra som har röstat fram dem till köttgrytorna där de får äta dagligdags?

Eller är det konstiga tankar?

Om jag som säger detta lever på en förtidspension och på 11.600 i månaden som skall räcka till hyran, till mat och till allt men som trots det ger hals och skriver är det då mig eller dem det är fel på?

Skulle de själva eller de flesta (gemene man i Sverige) vilja eller kunna leva på 11.600 kronor i månaden? Funkar det om man vill ha två bilar, ett hus, en sommarstuga, husbil, en båt eller annat? Då handlar det om att ta lån på banken vilket inte leder till någon frihet utan till ett löneslaveri.

Det finns knappast någon som kan klara sig på 11.600 kronor i Sverige idag och med cirka 4.000 efter att hyran och allt annat har betalats.

Men politikerna som representerar de olika partierna är väl några som vi skall se upp till, eller? Vänsterpartiet såväl som Sverigedemokraterna och allt där emellan. DE ÄR SÅ SNÄLLA OCH GODA och står det inte att vi som troende måste respektera ÖVERHETEN för att den kommer från Jesus/Gud?

Om en ny Hitler kommer eller en som är likt honom skall då vi som kristna bara älska den nya överheten? Är det verkligen vad Jesus/Gud, apostlarna och bibeln lär?

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik