Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Hjälper det att VARNA som troende på Jesus/Gud?

Publicerad 2022-12-13 18:15:18 i Jesus,

Jesus/Gud och bibeln lär att vi som troende och frälsta till honom skall vaka, vara vakna och att vi skall vakta på HANS sanningar men var i bibeln som är skriven av troende på inspiration av Jesus/Gud och till andra troende (idag och allt sedan den nedtecknades) står det att vi troende skall lägga ner tid och energi (kanske hela vår själ) på att VARNA icke troende för vad som är och komma skall?

Tar de åt sig av VARNINGARNA? Förstår de ens vad vi talar om? Vad lär bibeln om det? Kan de kanske bli SANT frälsta ju mer vi troende varnar för allt möjligt elände som pågår i samhället och i världen?

Om de blir tillräckligt rädda och uppskrämda över det som sker söker de sig då till Jesus/Gud och ber honom om att HAN skall bli deras herre (lägger de då sina liv i hans händer) eller vill de fortsätta att vara sina egna herrar vid sidan om samtidigt som de förväntar sig att Jesus/Gud skall stödja dem i det (de vill ju bara väl och är snälla!) när de blir likt politiker som önskar få människor med sig vilka ALLA (vilket vi vet) säger att de vill ha och skapa en bättre värld FÖR ALLA alternativt vara med om att skapa en bättre värld via något slags parti eller dylikt?

Rösta på mig/oss, stöd mig/oss för vi vill ha en bra värld för alla!! Blir det då inte genast lite svårt om alla vill och säger sig vilja detsamma, det vill säga vill allt som är bra eller låter bra? Vem/vilka skall man då tro på/rösta på?

Var kommer tron och frälsningen ifrån i en värld full av människor som vill frälsa andra till sig eller till någon grupp, till någon kyrka eller till något parti etcetera där de ÄR NÅGRA OCH DÄR DE HAR NÅGON FORM AV POSITION, har skaffat sig ett namn vilket gör att DE kan vinna något på att dra folk till sig eller till det de är med i?

Om någon eller några som blir varnade säger att nu blir jag frälst till Jesus/Gud för att jag/vi är så rädda för att bli förlorare i samhället eller i världen (och på olika sätt) med tanke på hur eländigt det är, kommer då deras frälsning från Jesus/Gud eller kommer den från dem själva? Handlar det då om att Jesus/Gud har talat till dem/kallat dem till sig eller handlar det om att de har kallat sig själva?

När tiderna blir bättre för den/dem och kanske för många andra i deras omgivning kommer de då att stå fast vid Jesus/Gud eller söker de sig då till den eller de som kan göra deras liv ännu bättre och som säger sig vilja det?

Vad är TRO? Handlar tro, att tro, om att TALA om tron och om allt elände i samhällena och i världen eller är TRON på Jesus/Gud lika med att stå fast vid TRON på HERREN JESUS KRISTUS i ur och i skur samt i solsken?

Går det att dela TRON med dem som inte TROR?

Många som kallar sig för kristna känner sig jätteduktiga när de VARNAR för allt möjligt elände på sina bloggar och hemsidor (har kontakt med kreti och med pleti) men Jesus/Gud, apostlarna och bibeln säger inte att vi skall varna världens barn, de som inte kan hörsamma våra varningar (enligt HONOM) och ta till sig dem.

Vi som troende (kristna) lever i det nya förbundet i Kristus Jesus.

HAN säger att vi skall vaka och vara vakna så att inte Satan och världens barn får grepp om oss gällande vår TRO när vi börjar att diskutera och debattera med dem. Han har avskiljt oss från världen gällande TRON på HONOM.

Den kan vi bara dela med dem som är troende, det vill säga med ett fåtal personer i samhället/i världen, och inte med alla och allt.

Det blir bara allt färre och färre troende i samhällena och i världen allt eftersom tiden lider och detta är något som vi kan läsa i bibeln om.

Vi kan inte se något där som talar om att det skall bli en stor väckelse i den yttersta tiden under vilken majoriteten av människorna på jorden kommer att komma till tro (tvärtom) och som kan förändra världen till det bättre.

Det är ANTIKRIST och antikristerna som först kommer att ta makten i denna världen (de falska kristna) som Jesus/Gud har dömt att gå under.

Det kommer att bli en stor vedermöda men vi har då varandra (förhoppningsvis), vi som fortfarande finns kvar som troende på HONOM och som inte har tagit märket som de flesta av världens människor (samt de falska kristna) har tagit eller kommer att ta.

Han känner oss och han vet vilka vi är och vi kan be för att få komma i kontakt med våra sanna bröder och systrar i tron. I den gemenskapen kan vi få stöd och få vila mellan varven och fram tills att han vill att vi skall säga något eller skriva något som är av värde för honom och med det för oss som TROR på HONOM.

Världen och de icke troende kommer aldrig att ta till sig av våra varningar för den/de (världens barn) förstår inte vad vi pratar om eller varnar för. Vad lär Jesus/Gud, apostlarna och bibeln om det?  

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik