Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

De två förbunden

Publicerad 2022-12-27 14:42:29 i Jesus,

I det nya testamentet så talas det inte om Israel som en stat (ett land) skapat av människor 1948 utan om det himmelska Israel och om ett ANDLIGT och inte om ett fysiskt förbund gällande stater/länder eller till speciellt utvalda folk och grupper.

Alla som TROR på Jesus/Gud (bekänner sig till honom) tillhör det nya förbundet i Kristus Jesus oavsett om någon är född inom judendomen eller om de är födda inom någon annan religion etcetera.

Vad de ultraortodoxa judarna (som är antisionister) vet är att judendomen har tagits över av sådana som kallar sig för judar (av Sionister, av en SEKT) men som inte är några judar utan som bara är ute efter makt vilket de kan få, får och har fått via penningen. Detta vet inte majoriteten av de kristna i sina kyrkor något om och de vill inte heller veta något om det.

Dessa judiska sionister som vare sig tror på det gamla testamentet eller på det nya och om de tror på något i såna fall tror på Talmud (de äldstes stadgar som Jesus och apostlarna vände sig emot gång på gång) och/eller på Kabbalan, har fått majoriteten av de kristna med sig vilka idag upphöjer en stat, staten Israel, judendomen, judaismen (allt som har med judendom att göra) och alla som kallar sig för judar för att deras föräldrar (förfäder) är/var judar som var Guds utvalda som FOLK och GRUPP (kollektivt) i det gamla förbundet.

De lever tragiskt nog kvar i det gamla förbundet (om man ens kan tala om något sådant förbund) tillsammans med alla de judar som inte tror på Herren Jesus Kristus (som inte har tagit emot honom, vill ta emot honom) utan som väntar på sin Messias som kommer att vara Antikrist.

De representerar därmed ogudaktigheten och den stora SKÖKAN (det antikristliga systemet) som enligt Uppenbarelseboken har gått ihop med världen och med världens olika religioner (läror) och med ”VILDDJURET” som rider på skökans rygg och som styr och kontrollerar den.

De kristna i sina kyrkor (skökor) har fått lära sig att det är lika med Antisemitism att tala om Jesus/Guds SANNINGAR för judarna som folk och som grupp och för dem som har blivit frälsta av och till Jesus/Gud och som i och med det tillhör det NYA FÖRBUNDET I KRISTUS JESUS och som handlar om Ande och Sanning och inte om Ord och Bokstav.

Trots att de kallar sig för KRISTNA så blir de med det ANTIKRISTER vilket judarna som folk, som grupp, som ett kollektiv har varit allt sedan de bröt sin del av den pakt/det förbund de som folk och som grupp hade med honom.

Jesus/Gud bryr sig inte om dem om de inte vill eller är intresserade av att ÅTERINYMPAS i det träd, det sanna Olivträd de en gång tillhörde vilket vore lätt enligt Paulus.

Som judar (födda inom judendomen) kan de individuellt (inte som folk, grupp) återinympas i det sanna olivträdet som de tillhörde från början (då som folk och som grupp under den gammaltestamentliga eran) men de kristna som bibeln kallar för hedningar kan inte ÅTERINYMPAS i något de aldrig har haft del i.

De kristna blir istället inympade i det sanna olivträdet och i det träd som judarna som folk och som grupp en gång tillhörde om de tror på och tar emot Herren Jesus Kristus.

De två, de två lägren, blir då ett i Kristus Jesus enligt HONOM, bibeln och Paulus (hedningarnas apostel). Ingen är längre jude eller grek, slav eller plebej för alla är ETT i Kristus Jesus och det handlar om ALLA människor (oavsett vilka de är eller var de kommer ifrån) som tror på honom och som har tagit emot honom, tagit emot FRÄLSNINGEN av och till honom.

Kristna och deras kyrkor vill dessvärre inte veta av att judarna (de som kallar sig för judar, som har judiska namn) som folk och som grupp inte längre är Jesus/Guds UTVALDA folk och att Gud/Jesus endast sparade en liten REST bland judarna (efter att de som kollektiv valde att bryta det förbund de hade med honom) som är den rest som frälsningen till oss som kallas för hedningar vilar på.

Gud/Jesus har med det inte svikit sina löften till det judiska folket vilket vi kan läsa om i bibeln, i NT (i det nya testamentet) att han inte har gjort. Det var inte HAN utan de (som kollektiv) som bröt sin del av det förbund de hade med honom. Om ni håller mina bud och om ni vandrar med mig och följer mig så skall jag vara er herde, er Gud och ni skall vara mitt folk och ett föredöme för andra folk/människor men vad var det som hände?

Hur många av judarna var det som kom fram till det förlovade landet och som fick komma in i det efter ökenvandringen? Kan vi läsa något om det i GT?

Inte var det väl alla judar som påbörjade vandringen och som var med från början? Vad hände i öknen? Fick Moses (Guds smorde och som han hade utvalt för uppdraget att leda judarna till det förlovade landet) ens komma in eller fick han bara se landet på avstånd? VARFÖR? Står det något i era biblar om det?

Är det gamla testamentet en fortsättning på det nya testamentet? Om man ställer den frågan till vilken ”kristen” i kyrkorna som helst idag så säger den/de att: självklart är det så. De säger också att vad har du att lära oss som vi inte redan vet?

Det du kommer med är bara självklarheter! Är det verkligen så när man ser hur det ser ut inom kyrkorna och samfunden och där kristna åker i skytteltrafik till Satans stat, till staten Israel för att stötta ALLA judar som de intalar sig är Jesus/Guds barn trots att de inte tror på honom eller vill ha med honom eller med dem att göra förutom att få deras pengar?

Om de, dessa kristna, som påstår sig tro på Jesus/Gud och som menar sig vara hans barn stöttar ANTIKRISTER hur skall då vi som har blivit frälsta av och till Jesus/Gud och som strävar efter att vandra med honom förhålla oss till dem?

Skall vi samarbeta och kompromissa med dem eller skall vi avslöja dem som de Antikrister de i själva verket är och som våra motståndare?

Det finns många ”kristna” som menar att det jag skriver är både antisemitiskt, hatiskt, kärlekslöst med mera med tanke på att vi alla är människor med fel och brister men då undrar jag vad det är som brister gällande dem som påstår sig vara kristna, som påstår sig ha blivit frälsta och födda på nytt av och till Jesus/Gud när de så uppenbart inte vill vandra med honom i Ande och i Sanning och istället förvränger hans ord (vilja) så fort de får ett tillfälle?

Vad består deras brist/brister av (är det någon brist?) när de skryter om att de har varit SANT kristna/frälsta si eller så länge och att de har läst bibeln si eller så många gånger men ändå inte verkar ha förstått någonting? Finns det något försvar för dem?

Jag menar att det är ju inget tvång att kalla sig för kristen. Alla kan kalla sig vad de vill och tro på vad de vill. Varför vill kristna kalla sig för kristna när de vandrar fullt ut med världen eller halvt med världen och gör vad världen vill att de skall göra och kanske även trivs med det? Är det Jesus/Guds vilja och som sagt hur skall vi som strävar efter att vandra med Jesus/Gud även om det är svårt och blir allt svårare, förhålla oss till dem?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik