Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Bankerna och deras totalitära metoder!

Publicerad 2022-12-16 16:50:36 i Allmänt,

De privatägda bankerna (OBS. ALLA BANKER ÄR PRIVATÄGDA) kräver numera att få känna sina kunder (de kräver kundkännedom) men kan kunderna i sin tur kräva att få känna bankerna/sina banker och dess privata ägare?

Bankerna värjer sig tydligen mot penningtvätt och terrorism och måste därför enligt LAG fråga alla som har konton på bankerna var deras pengar kommer ifrån oavsett hur mycket eller lite det handlar om.

Om pengarna kommer från arbete på privata företag eller från arbete inom den offentliga sektorn eller om det handlar om pensioner, om bidrag från samhället etcetera så måste alla som har konton hos bankerna svara på kränkande frågor från bankerna vilka som sagt består av PRIVATA aktörer.

När Forex bank som jag hade tidigare lade ner sin verksamhet som bank och de som inte valde någon annan bank slussades över till ICA banken så fick de frågor om varifrån de fick sina pengar. Människor som hade sina vanliga löner eller pensioner som kom in på kontona (hade gjort så under många år) fick plötsligt frågor om de hade kontakt med någon terroristgrupp, vad de ämnade göra med sin lön, med sin pension på 11.000 kronor i månaden med mera trots att inget hade förändrats gällande deras inkomster.

Jag antar att bankerna kan se vart pengarna som folk får kommer ifrån.

Om det plötsligt börjar att trilla in massvis med pengar på någons konto som tidigare har haft ungefär samma summa varje månad så visst, då kan man kanske på något sätt förstå att de privata bankerna/bankägarna lägger sig i för att de inte vill bli inblandade men det är inte dessa det handlar om i detta fallet.

De KRIMINELLA, penningtvättarna och terroristerna (som polisen och rättsväsendet bör ta hand om men som de kanske inte klarar av att ta hand om) är en sak och en annan är när man förnedrar och misstänkliggör vanliga människor, hederliga människor, utan någon grund eller utan att det finns något misstänkt eller brottsligt med att de får in och har fått in ungefär samma lön/pension varje månad och kanske under de senaste decennierna men trots det tvingas svara på en massa idiotiska frågor för att få ha sina bankkonton kvar.

Bankernas frågor är att likna vid psykisk terror och att de har makten att stänga ner alla människors konton om de vägrar att svara på deras sjuka/icke relevanta frågor var de får sina pengar ifrån, vilket de själva kan se, handlar om TOTALITÄRA metoder.

Vad människor (MASSAN/MAJORITETEN) borde fråga sig är hur bankerna som alla är privata, är uppbyggda och vilka som äger och styr dessa.

Då och då får vi veta att bankerna har gått med si och så höga vinster trots att allt annat dalar i motsatt riktning.

Hur får de privata ägarna av bankerna (de som är med dem) sina vinster, löner, inkomster? Lånar de kanske ut pengar från tomma intet som inte existerar och får sina vinster genom att låna ut icke existerande pengar mot ränta (genom det kan de göra sig rika/stenrika!) som är/blir ett slags PYRAMIDSPEL?

Vad säger ni som har läst nationalekonomi om detta?

Bankerna är som sagt inte STATLIGT ägda utan PRIVATÄGDA och därför borde kunderna hos bankerna och om de har sina pengar hos dem, vilket de flesta människor har, få insyn i vad dessa gör med deras pengar och även när de sover. Lånar de kanske ut deras pengar när de sover samtidigt som de finns kvar när de vaknar?

Om de inte hanterar deras pengar på ett bra sätt och tar ut dem och lägger dem i eller under madrassen så kanske det inte är ett bra alternativ med tanke på rånrisken men eftersom bankerna rånar människor och mest (varenda dag) och kan göra det för att de är banker vad kan de, dessa banker, inte vara kapabla till om det uppstår en riktig kris?

Om en bankrusning sker och om alla som har pengar på bankerna vill ha ut dem samtidigt vad händer då? Kan de alla få ut sina pengar som de har på bankerna?

Banksystemet skulle då gå i konkurs och de som äger bankerna och som får sina vinster på att folk har pengar hos bankerna skulle då inte längre kunna tjäna pengar på andra människor som har anförtrott sina pengar åt dem.

Hur startades de första bankerna och vilka var det som började att starta banker? Vet ni som har läst nationalekonomi något om det?

Kan man tala om en bankmaffia som är en och samma oavsett bank eller finns det någon liten statlig bank i Sverige eller någon annanstans där det går att sätta in sina pengar? Vad har människor för VALFRIHET? Valfriheten är väl det viktigaste av allt men om alla banker är av samma skrot och korn liksom alla politiska partier hur kan man då tala om VALFRIHET?

Läs denna artikel som fick mig till att skriva det jag har skrivit:

https://nyadagbladet.se/ekonomi/sa-har-bankerna-forstort-livet-for-tusentals-svenskar/

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik