Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Vi får se vad som händer efter massvaccinationerna!

Publicerad 2021-06-01 20:07:00 i Allmänt,

När man har varnat för det som man själv kan se är på väg att ske genom att lägga ihop ett och ett eller två och två och kommit fram till att ett och ett blir två eller att två och två blir fyra så går det inte att göra så mycket mer.

Om andra människor inte kommer fram till samma slutsats utan menar att ett plus ett är fem eller tre eller något annat, så är det inte ens eget fel. De får göra och tro vad de vill. Själv kan man sova gott om natten. Man har gjort vad man har kunnat och vad som står i ens makt att kunna göra.

Men är det då inte SYND om alla ”STACKARS” människor om de blir sjuka eller dör av de experimentvacciner de frivilligt har ställt upp på att ta, uppmuntrats att ta, och har tagit?

Vad skall man säga om det när det än så länge är (har varit) ett fritt val även om det har skett under påtryckningar från regeringen, personalen på äldreboendena, från arbetsgivarna, media och andra?

Så vitt jag vet så är det ingen som har jagat dem med sprutorna och som sedan har lyckats ta fast dem och börjat injicera detta RÅTTGIFT i dem. De har tagit detta råttgift/dessa experimentvacciner helt frivilligt i hopp om att de genom det tar sitt SAMHÄLLSANSVAR.

Är det efter det synd om dem (rent juridiskt) om de blir sjuka eller dör av dessa vaccin?

Om någon slänger sig ut från ett flygplan på tusen meters höjd utan fallskärm (på eget bevåg) och sedan störtar ner mot marken och dör, är det då synd om den?

Om personen i fråga (och om detta skulle ske) är försäkrad gäller då försäkringarna, sjuk och olycksfallsförsäkringar, livförsäkringar och annat, allt vad man kan ha i form av försäkringar?

Vad skulle försäkringsbolaget/bolagen säga och hur skulle de resonera?

Skulle de säga att självfallet betalar vi ut alla försäkringar som denne personen (dåren) har och kanske har betalat för och det under lång tid, eller skulle de neka och säga att det handlar inte om ett sjukdomsfall eller ett olycksfall och på grund av det kan vi inte betala några pengar till denne ”dåres” efterlevande?

Han eller hon gjorde ett medvetet val genom att kasta sig ut från flygplanet och det kan ju alla hålla med om!

När det gäller vacciner så gör ”dårarna”, och idag handlar det om hälften av Sveriges vuxna befolkning, ett medvetet val genom att låta vaccinera sig med vaccin som läkemedelsindustrin tydligt och klart har sagt att de inte tar något ansvar för varken på kort eller lång sikt.

Försäkringsbolagen har ett nära samarbete med läkemedelsindustrin och de håller varandra om ryggen och de arbetar även i ett nära samarbete med bankerna, med bankindustrin, som alla i sin tur har ett nära samarbete med regeringarna som är deras nickedockor (lierade) och som inte vill folket/folken något gott utan endast tjänar dem som äger, styr och kontrollerar pengarna.

Stefan Löfven vet till exempel att om han och hans så kallade regering skulle sätta ner foten då skulle hans/deras herrar kunna slå tillbaka och säga att Sverige som land (hela svenska folket) har skulder, är belånade upp över öronen, vilket är sant och därför gör de inte det.

Stefan Löfven/Rövfen, regeringen, är med det endast nickedockor till dem som äger, styr och kontrollerar pengarna i världen.

Så har det varit med alla regeringar i Sverige sedan början av nittonhundratalet och det har eskalerat efter varje nytt val oavsett vilka partier som har fått makten i denna så kallade ”DEMOKRATI”.

Det enda de (dessa som menat sig stå upp för landet och för folket) har velat (vill), oavsett så kallad FÄRG/PARTI, är att livnära sig på det folk de menar sig stå upp för så länge som möjligt trots att de vet och har vetat bättre! De vill och har alltid velat vara nära köttgrytan.

När man idag försöker att förstå och har förstått vad det handlar om och att även försäkringsbolagen kommer att neka personer som har tagit dessa Covid 19 vacciner att försäkra sig hos försäkringsbolagen och att de inte kommer att betala ut en endaste krona till alla som får skador eller dör (eller till deras efterlevande) på grund av dessa vacciner och för att det har varit frivilligt, då känns det som om man har försökt att rädda någon (eller flera) som är på väg att drunkna men som inte vill ha hjälp och vägrat ta tag i livbojen.

Försäkringsbolagen kommer inte att nöja sig med att mamma eller pappa, syster eller bror eller någon annan nära anhörig (gammal eller ung) plötsligt blev sjuk eller till och med dog efter att ha tagit dessa experimentvacciner för de, försäkringsbolagen, kommer att be dem att BEVISA det.

De kräver bevis för att det var vaccinationerna som gjorde dem sjuka (handikappade) eller som ledde till deras död.

De kan inte lägga fram några bevis. Hur kan de bevisa något när de inte ens vet vad dessa experimentvacciner som deras nära och kära har fått, har innehållit och om de som har tagit dessa vaccin dessutom har gjort det frivilligt och utan tvång?

Det säger sig självt att det är dömt att misslyckas oavsett vilka advokater och rättsinstanser de blandar in.

De kommer inte att kunna bevisa att deras nära och kära blev sjuka eller dog av vaccinet. Det finns många såna här fall idag men ändå så fortsätter vaccinationshysterin.

De som borde sätta ner foten i detta fallet, sjukvårdspersonalen (inte minst läkarna) gör inte det.

De spelar med i teatern och vägrar att se att de som ligger på IVA idag (i början av sommaren och på grund av något virus) har blivit vaccinerade med experimentvacciner.

Det är därför de är där och detta vet läkare om och även sjuksköterskor eller sjukskötare men de bryr sig inte för om de hade börjat bry sig så hade det varit samma sak som att se sin utbildning gå åt skogen och de hade inte haft några möjligheter att göra karriär, kvar. De hade blivit sparkade, fått foten!!

Men vi får se om det kommer något Lex VAXX någon gång och där modiga läkare och sjuksköterskor som trots allt har en utbildning inom vården träder fram och berättar sanningen om vad de vet.

Fram tills dess så får vi se vad som händer. Det känns faktiskt lite roligt att som ”kristen” (ett Jesus/Guds barn), få sitta och se på all denna idioti som även de som menar sig vara ens kristna systrar och bröder i tron har gått på och som numera sitter och skakar i sina bostäder av rädsla för att bli smittade av ett virus som inte ens existerar och som förlitar sig på världens människor som de menar sig att de inte bryr sig om.

Deras herre är Jesus Kristus och inte världen säger de men ändå låter de sig vaccinera sig med vaccin som är från världen (som de inte ens vet vad de innehåller) trots att de är emot tatueringar, märken på sina kroppar.

Kan det bli mer illavarslande? Enligt dem som borde vara mina kristna systrar och bröder är jag en KONSPIRATIONSTEORETIKER.

Att världens människor och de icke troende kallar mig för det kan jag köpa men när de som borde stå på min sida, de som menar sig vara troende ”kristna”, kallar mig för det för att de vill ha ett så bra och gott liv i världen som möjligt och med alla världens människor som kan ge dem support på det ena eller andra sättet (de bryr sig inte om vem eller vilka som supportrar dem och som de i sin tur supportrar), det bevisar att de inte tror på den Herre de påstår sig tro på och att de inte står upp för SANNINGEN, för honom, för Jesus/Gud

Men vi får som sagt se vad som händer. En sak är dock klar och det är att jag som ett Jesus/Guds barn aldrig kommer att tycka synd om de människor som tar experimentvaccinerna. De är/har varit lika vuxna som mig och de har gjort sitt val.

Om de kristna väljer att ta dessa vaccin så är de inte mina bröder eller systrar vilket de redan har bevisat genom gå emot det jag säger och genom att säga att om det behövs för att kunna resa etcetera eller för att kunna göra ditten eller datten (få ett gott och bra liv) så är jag/vi villiga att ta vaccin. Kompromiss efter kompromiss med världen och med världens herre (Satan) med andra ord, och de skäms inte och ser inte att det är fel.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik