Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Sion vises protokoll

Publicerad 2021-01-16 17:48:00 i Allmänt,

Det kanske är så att Sion Vises Protokoll handlar om antisemitisk propaganda men då allt som står i dessa protokoll och som kom till allmänhetens kännedom i början av 1900 talet,1902, har gått i uppfyllelse i vår tid eller är på väg att gå i uppfyllelse så borde det finnas massvis med avlönade forskare (även icke avlönade forskare) som är beredda att gå till grunden med det som står i protokollen och som vill söka sanningen så att dessa ”Antisemitiska” protokoll kan avfärdas en gång för alla.

Nej till antisemitism och ja till sanningen borde vara deras måtto men det är det inte. De vill inte befatta sig med dessa protokoll för om de gör det så kan de råka illa ut.

De kan då inte få priser och erkännanden från dem som följer protokollen och som kallas för ÖVERREGERINGEN i dessa protokoll.

Överregeringen är de som styr våra FOLKVALDA i Sverige idag och överregeringen styr hela världen i och med att de kontrollerar penningen.

Sion Vises Protokoll har inget med vanliga judar att göra men de som har tagit makten över dem, kallar sig för judar utan att vara det. De är en Satans synagoga som även har fått makten över de kristna i Sverige.

Protokollen finns att läsa här: 

http://www.jrbooksonline.com/PDF_Books/Sions%20vises.pdf

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik