Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Regeringen vill ha Vaccinationsintyg inom EU

Publicerad 2021-01-22 22:40:46 i

Vaccinationsintyg eller vaccinationspass (spelar det egentligen någon roll vad man kallar det?) och som vi har nämnt en del om på bloggen den senaste tiden, är nu något som regeringen går ut med att de vill införa för resor inom EU länderna och så snart som möjligt.

Läs mer här: 

https://www.friatider.se/regeringen-vill-ha-vaccinationsintyg-inom-eu

Vaccinationsintyg för resor utomlands är antagligen helt ok för dem som inte reser inom EU eller som inte reser överhuvudtaget och som vägrar att vaccinera sig men vad är det man öppnar upp för och vad blir nästa steg?

Kommer det att stanna vid vaccinationsintyg för resor inom EU eller kommer det tids nog att gälla även för resor inom Sverige och när resan sker via tåg, buss eller flyg där man sitter tillsammans med andra människor som kan vara smittade eller att man själv kanske och eventuellt kan vara smittad utan att veta om det och trots att man känner sig KÄRNFRISK?

Ingen vill ju riskera att bli smittad och ingen vill smitta någon annan. Det är HÄNSYN och ATT TA HAND OM VARANDRA som gäller och människor som är hänsynsfulla och GODA de ser till att ta vaccinet förr eller senare även om det känns fel för dem som MÄNNISKOR/INDIVIDER.

Vad gör man inte för att få hjälpa till i KOLLEKTIV ANDA och för att få vara samhället/STATEN/regeringen och andra människor till lags om inte att falla till föga för trycket, för grupptrycket, istället för att ge hals och säga att jag vill inte ha något vaccin och speciellt inte om inte de som vill ge mig det (pracka på mig det) inte själva vet vad det innehåller eller vad det kan få för konsekvenser för mig på sikt och som genom lag (detta vet vi idag) har avsvurit sig allt ansvar om jag blir sjuk av det eller till och med svårt sjuk och det inte finns någon att ställa till svars? HAR DESSA TAGIT VACCINET SJÄLVA?

Alla får göra vad de vill och tro vad de vill om allt möjligt. Om andra vill ha och tar vaccin varje dag eller något annat varje dag det är deras val men om jag känner att det inte är rätt för mig så skall jag inte tvingas till att ta det för att kunna resa vart jag vill. DET HANDLAR OM UTPRESSNING och det är vad som pågår idag. Ren och skär utpressning!

Det är SATANISKT och det kommer inte att sluta med vaccinationsintyg för resor inom EU och sedan inom landet utan steget efter det är att alla som behöver gå till affären för att handla mat eller som vill gå till biblioteket, vara med i samhället på olika sätt, måste visa ett intyg på att de har blivit vaccinerade och inte riskerar att smitta någon annan eller bli smittade själva.

Det sjuka, ondskefulla, som drivs på idag kommer egentligen inte från ”de så kallade makthavarna” (från regeringen) utan det kommer från FOLKET själva (från majoriteten av folket) och som har gått på den rådande hysterin.

Det är de (FOLKET) som driver på utvecklingen utan att kunna se att de förr eller senare själva blir FÖRLORARE liksom deras anhöriga, barn och barnbarn när de inte längre kan tjäna sina pengar som de är vana vid att tjäna.

Vid det laget befinner sig de som de har förlitat sig på (regeringen och diverse olika myndighetspersoner) någon helt annanstans och antagligen i sus och dus.

Den svenska regeringen har tydligt talat om att de har som mål att vaccinera alla medborgare i Sverige och att om de inte låter sig bli vaccinerade så tar man steg för steg ifrån dem deras fri och rättigheter.

Först genom att de inte tillåts att resa hur de vill om de inte är vaccinerade och sedan genom att de inte kan leva och verka i sitt eget samhälle hur de vill om de inte går med på att låta vaccinera sig.

Det är exakt på detta detta sätt som satanisterna (Satans synagoga) har kunnat flytta fram sina positioner och kunnat ta över världen ekonomiskt, kulturellt, socialt, religiöst etcetera steg för steg de senaste århundradena genom skrämselpropaganda och GENOM ATT SÄTTA GRUPP MOT GRUPP OCH ATT SKAPA GRUPPER SOM ÄR I LUVEN PÅ VARANDRA HELA TIDEN och med våld eller hot om våld.

DESTO RIKARE HAR DE BLIVIT OCH DE BLIR BARA ALLT RIKARE PÅ PENGAR OCH MAKT.

Alla ISMER oavsett vad det är för ISMER (socialism, liberalism, kommunism, konservatism, islamism, judaism med mera) kommer från samma ROT och STAM och jag har här på bloggen talat om vad roten och stammen kommer ifrån i många inlägg och antagligen för döva öron.

Angiverisamhället är inte långt borta och där en anställd säger (kan säga) att jag känner till en kollega som inte har låtit vaccinera sig eller jag vet en granne eller en anhörig eller en kompis, en bekant som inte har tagit vaccinet.

Den personen verkar vara lite underlig/konstig, kanske lite religiös eller lagd åt det nationella hållet eller konstig på annat sätt eller så säger den anställde att det pågår några slags möten med fler än två eller tre eller fyra eller fem eller åtta personer (beroende på vad regeringen har sagt om antalet människor som få lov att träffas i en bostad vilket kan förändras från dag till dag) i dennes bostad trots att det kanske handlar om ett födelsedagskalas.

Det är tillräckligt för att ange dem för att inte ha följt Coronarestriktionerna som ju måste följas till punkt och pricka och hör sen.

Regeringen/regeringarna är egentligen inte det största problemet utan det är alla DUMHUVUDEN som finns och existerar och som tillhör den stora massan (som tillhör de så kallade gräsrötterna).

Det är dessa dumhuvuden som agerar likt poliser, ordningsvakter (som Gestapo) för att få sig ett köttben (likt hundar) eller för att få framstå som GODA och rättfärdiga som är det största hotet mot mänskligheten vilket HISTORIEN HAR VISAT INTE BARA EN GÅNG UTAN FLERA GÅNGER.

Vad vore en diktator utan anhängare?

Går det att köpa en diktator om man äger och styr och kontrollerar pengarna i världen?

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik