Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Den kommunistiska slavstaten

Publicerad 2021-01-17 00:21:12 i Satans synagoga,

I maj 2014 skrev vi här på bloggen om Illuminatis kommunistiska slavstat som ni kan läsa om här:

https://experimentlandet.blogg.se/2014/may/illuminatis-kommunistiska-slavstat.html

Idag har denna KOMMUNISTISKA SLAVSTAT flyttat fram sina positioner och börjat ge sig på medelklassen och övre medelklassen. Underbart för det är då som någon förändring kan ske om man läser historien och historieböckerna!!

Ju fler bidragstagare desto bättre för dem som äger och styr och kontrollerar samhället/världen. Bidragstagare har ju inte speciellt mycket att säga till om utan måste rätta in sig i ledet och se sig som bidragstagare och vara tacksamma för att de eventuellt kan få några bidrag..

Idag så skriker restaurangägare och många andra (hotellägare) efter bidrag för att deras affärsverksamheter är på fallrepet på grund av Corona.

Det vill dock mycket till för att regeringens medlemmar (riksdagens medlemmar och myndigheternas representanter) eller kungahusets medlemmar skall se sig som bidragstagare vilket de är.

Det som sker idag är faktiskt lite roligt när de, medelklassen och övre medelklassen tvingas att konfrontera dem som de alltid har sett upp till och försvarat.

Då kan vi som tillhör underklassen (som är genuina bidragstagare) luta oss tillbaka och titta på och ha det lite trevligt på sofflocket eller där vi befinner oss när dessa strider och bråkar.

MER KOMMUNISM KAN VI SKRIKA SÅ ATT DET DÅNAR när vi befinner oss i husarrest för att vi inte vill ta vacccinet och när vårt hem har blivit vår BORG som vi försvarar!

Gå bort från mitt hem. Det räcker med att säga det och på rätt sätt (det gäller att säga det på rätt sätt) så flyr alla angripare all världens väg.

Då kan man sitta kvar i hemmet i lugn och ro och vänta på att det blir en revolution vilket det blir förr eller senare men då är man redo (har peppat upp sig och tagit på sig finkläderna) och och går ut på farstukvisten en dag och möter motståndarna som inte vill något ont utan som bara vill vaccinera.

Då är det vaccinationspatruller som åker land och rike kring och som försöker få alla som inte har blivit vaccinerade att vaccinera sig.

Jag har aldrig tagit på mig ett munskydd och kommer aldrig att göra det, Jag kommer inte heller att ta en vaccinspruta men kanske jag kan ändra mig om smittskyddsläkaren Tegnell eller prinsessan Viktoria eller någon annan VIKTIG person (kanske självaste kungen) delar det som finns i sprutan med mig.

Jag menar inte att vi skall använda samma spruta utan att jag får hälften av innehållet och de får den andra hälften i en annan spruta och så tittar vi på så att det går rätt till.

Det talas om vacciner för olika åldrar idag. De gamla får ett vaccin, de i medelåldern får ett annat vaccin och de unga får ett vaccin som kan passa för dem. Kanske dags att dra åt sig öronen om man inte har gjort det tidigare!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik