Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Vad skall man tycka, tänka och göra som kristen?

Publicerad 2021-02-09 19:28:12 i Jesus,

Skall man lyssna till och förlita sig på den ena eller på den andra kyrkan eller kanske på allt som kallas för kyrkor och på medlemmarna i dessa, på alla som kallar sig för kristna, eller är det någon speciell pastor eller präst eller kanske flera olika pastorer och präster man som kristen bör lyssna till och ta hänsyn till?

Jag skulle vilja påstå att det råder Schizofreni inom kristenheten. Alla oavsett vilka positioner de har i den kristna hierarkin (det är en hierarki) gör så gott de kan för att bli populära och omtyckta bland människor (kristna eller ej) oavsett vilka de är.

Det är precis som i världen där världens barn springer efter och söker ledare som kan ge dem erkännande genom att säga att de är duktiga och efter det ger dem olika positioner, välbetalda poster och privilegier.

Kyrkorna och samfunden fungerar som vilka världsliga företag som helst men så borde det inte vara eftersom vi som kristna inte har någon världslig herre/ledare utan en ledare som säger att ”Mitt rike är inte av denna världen”.

Vi tillhör som troende och frälsta till Jesus/Gud ett annat rike men det verkar de flesta så kallade ”kristna” inte förstå utan de springer efter ledare (efter religiösa ledare) och söker ledare precis som världens barn och de blandar ihop Jesus/Guds evangelium med världens och Satans evangelium som säger att Jesus/Gud älskar allt och alla oavsett vad de tror eller gör.

De vill inte bli ledda av sin sanna ledare och sin sanna Herre för det skulle kunna ställa till problem för dem. De skulle inte kunna tjäna några pengar genom att kalla sig för kristna eller kunna ge ut några böcker eller få hålla några föredrag i kyrkorna om de säger SANNINGEN.

Så besvärligt vill de inte att det skall bli för dem, för dessa EGENKÄRA kristna som säger allt vad människor vill höra och som inte tvekar att vända kappan efter vinden om det skulle behövas.

Istället så lyssnar de till alla och allt som kliar dem i öronen och som predikar ett ANNAT evangelium och en ANNAN Jesus som passar dem själva och deras livsstil och i tron att de en dag skall bli emottagna av Jesus/Gud (DE VILL JU INTE HAMNA I HELVETET).

Det har prästerna och pastorerna eller andra kristna sagt till dem att de skall bli (emottagna av Jesus/Gud) genom att vara med i en kyrka. Deras frälsning om de överhuvudtaget har blivit frälsta och inte bara vill leka goda genom att kalla sig för kristna, vilar på andra människor som säger ditten eller datten och som de förlitar sig blint på om de verkar vara SNÄLLA och GODA.

Vad Herren Jesus Kristus eventuellt säger till dem (han talar till sina barn och hans barn hör hans röst) det bryr de sig inte om för allt handlar om att få vara eller bli populär bland människorna (bland kristna såväl som bland icke troende) och det finns många kristna idag som VILL UPP och få sig ett NAMN genom att använda sig av namnet Jesus, vilket de kan få om de lyckas locka till sig många anhängare som tycker synd om dem eller som tycker att de är duktiga för att de säger sånt som de vill höra men som inte kommer från Jesus/Gud utan från deras köttsliga natur som vill bli populär och omtyckt bland människorna.

Jesus/Gud har lovat oss som troende på honom att LEDA OSS IN I HELA SANNINGEN. Han säger inte att vi den dag vi blir frälsta till honom har alla sanningar. Han talar till oss som är hans barn. Det är vi som är hans verktyg här på jorden.

Men, och detta är det värsta, att när Jesus/Gud leder en människa som har blivit frälst in i hans sanningar så sätter sig kyrkomänniskorna på tvären. De börjar ifrågasätta och slå ner på det som den frälsta har hört från Jesus/Gud.

De menar att den inte har varit kristen tillräckligt länge eller att den inte är tillräckligt gammal eller att den inte har läst teologi i si eller så många år och därför så skall den sitta ner och lyssna på de ”kristna” auktoriteterna och vänta på sin tur och tills att den eventuellt kan bli en auktoritet själv.

Är det inte av den anledningen som många väljer att gå en massa teologiska utbildningar? Då kan de vila på att de minsann har utbildat sig till präster eller till pastorer eller till religionsvetare eller dylikt och DÅ om inte förr så borde människor (kristna) börja att lyssna på dem och så säger de vad människor vill höra för att få sina kyrkor och församlingar att växa.

Det är inte så som Jesus/Guds rike fungerar. Det går inte att tukta eller att styra och kontrollera hans ANDE som är Jesus/Gud (hans verkande kraft) här på jorden (som alla som har blivit frälsta till honom har fått del av) fram tills att han kommer tillbaka.

De ”kristna” är bara ute efter att skydda sina kyrkor och församlingar (sig själva) från Jesus/Gud. De är sig själva nog och vill inte veta av Jesus/Gud och när han talar även om det skulle vara så att han låter en ÅSNA tala om det inte finns några andra som kan tala så gör de allt för att skydda sina kyrkor och församlingar och sig själva.

Det står illa till med kristenheten och det finns många ”kristna” som inte vill höra sanningen eftersom den kan omkullkasta deras liv och allt som de har byggt upp och som de håller kärt.

Frågan jag ställer mig är om dessa vandrar med Jesus/Gud eller om de vandrar med någon/något annat bara för att få lugn och ro i världen (ett bra liv i världen) som de älskar och omhuldar? Vem är det vi som kristna skall lyssna till när han talar till oss?

 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2021-02-09 23:31:56

Jag är rädd. Det är fel med rädsla. Men hur ska jag inte kunna vara rädd? Vägrar vaccin. Offrar mitt liv eller flyr till vildmarken. Men aldrig märket. Aldrig någonsin jag tar det.
Verkar vara svårt hitta kristna människor som nekar vaccin, vilket är tragiskt. Finns fortfarande många som förnekar vaccinets plats i den frågan.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik