Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Vad kommer efter vaccinationspassen?

Publicerad 2021-02-09 23:19:42 i Jesus,

Vill Jesus/Gud att vi som troende och frälsta till honom skall vara falskt ödmjuka och ta till oss allt som villolärare (ulvar i fårakläder) inom det kristna lägret idag sprider och som är lögner och osanningar för att få vara kompisar med dem och med dem de stödjer och stöttar?

Är det vad Jesus/Gud menar med att vi skall vara ödmjuka? Var Jesus/Gud och apostlarna ödmjuka på det sättet?

Vad är det som majoriteten av de så kallade kristna stödjer och stöttar idag om inte allt som har med judar och judendom att göra? De är livrädda för att bli kallade för antisemiter för om de är antisemiter så kommer de inte att komma till himmelen när de dör.

Det är vad deras kyrkor och pastorerna och prästerna inom dessa har lärt dem. Av den anledningen så stöttar de judar som är antikrister och kanske även massmördare eller något mittemellan.

Jesus, apostlarna och bibeln lär att frälsningen kommer från judarna men inte från ALLA judar (från alla som kallar sig för judar) utan från en liten rest som han har sparat och som inte har böjt sina knän inför Baal eller inför Satans antikristliga system.

Det handlar om de judar som idag inte har böjt sina knän inför Baal/Satan och det antikristliga systemet.

Det är dessa judar som har fortsatt i den nytestamentliga tiden/eran och det är inte ALLA judar utan endast en liten rest av dem.

De, dessa judar eller den lilla resten kommer att ta emot sin Gud/Jesus förr eller senare när han visar sig för dem och därför kommer frälsningen från judarna men inte från hela judendomen och från allt och alla som idag kallar sig för judar.

Det gäller att vara vaken och att vaka men det är inget som de flesta ”kristna” bryr sig om.

Inte alla som säger att ”Herre, herre har vi inte gjort allt för dig, har vi inte predikat i ditt namn och drivit ut demoner och gjort andra saker i ditt namn kommer att komma in i himmelriket.

Jesus kommer ”den dagen” att säga att ni har gjort allt men ni har inte gjort min FADERS vilja och därför kommer han att visa bort dem.

Vad Jesus/Gud vill idag är att de ”kristna” skall avslöja Satans synagoga och det antikristliga systemet som innefattar religioner, falska läror och det som bibeln beskriver som ”Laglöshetens hemlighet” och som påverkar allt och alla människor.

Han dröjer för att han vill att så många som möjligt skall komma till tro (bli frälsta) eller vända om ifall de har gått vilse.

Det är där vi befinner oss idag.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik