Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Samma FADER samma BIBEL

Publicerad 2021-02-21 19:30:49 i Jesus,

Som troende och frälsta till Jesus/Gud har vi alla samma ”andliga” Fader vilket betyder att vi är syskon i tron och tillhör Jesus/Guds familj, hans rike som inte är likt världens rike utan som är ett andligt rike.

Vi är främlingar och gäster i världen och vi passar inte in här för vårt hem är någon annanstans. Detta är vad Jesus, apostlarna och bibeln lär.

Vårt uppdrag här på jorden som kallade och utvalda av Jesus/Gud är att som Jesus gjorde, predika evangeliet (det glada budskapet) för DOM FÖRLORADE FÅREN bland människorna.

Inte för getterna eller för ogräset eftersom getter och ogräs inte kan ta emot det glada budskapet. De är motståndare till Jesus/Gud och med det är de även motståndare till oss som är hans barn och som tillhör hans familj, hans rike här på jorden.

Det finns endast två riken på jorden och det är Jesus/Guds rike och världens rike och antingen tillhör en människa det ena eller det andra riket. Det går inte att tillhöra båda samtidigt.

Jesus/Gud talar om fåren (om dem som han har kallat och utvalt) och om getterna (som är världens barn). En get är en get och kommer alltid att vara en get och ett ogräs är ett ogräs och kommer alltid att vara ett ogräs. Det går inte att förvandla en get till att bli ett får eller ett ogräs till att bli vete genom ansträngningar eller viljekraft.

På samma sätt kan inte en katt bli en hund eller en hund bli en häst men,, säger ”de kristna”, Jesus/Gud vill ju att alla, ja alla, skall bli frälsta. Så står det i bibeln.

Ja så står det i bibeln samtidigt som det står att vi som troende och frälsta skall söka efter de förlorade fåren och att vetet (den goda säden) växer sida vid sida med ogräset (som Satan har sått på Guds/Jesus åker som i denna liknelse är världen och inte några kyrkor vilket en del ”kristna” har fått för sig) fram tills Jesus/Gud sänder ut sina änglar för att avskilja vetet från ogräset på den ÅKER som är världen.

De som kommer att ta emot frälsningen innan det är försent är de förlorade fåren och inte getterna eller ogräset för dessa TRIVS FÖRTRÄFFLIGT BRA I VÄRLDEN då världen ger dem det de behöver för att kunna trivas i världen.

Världen är deras sanna hem, deras natur och att vandra med Jesus/Gud i hans rike här på jorden skulle få dem till att må riktigt dåligt och vantrivas eftersom deras hem är HÄR på jorden/i världen och inte någon annanstans.

På samma sätt så skulle de må dåligt och vantrivas om de en dag skulle hamna i himmelriket med Jesus/Gud. De skulle inte känna sig hemma där för där kan de inte göra vad de vill och tro vad de vill och därför säger Jesus/Gud att ingen SYND, det vill säga OLYDNAD kan komma in i himmelriket varken i hans andliga rike här på jorden eller i det rike som fortsätter efter att en människa har avlidit. Det är här och nu vi väljer vart vi skall hamna efter döden.

När man har förstått denna sanning och att det finns många som tar (har tagit) emot Jesus/Gud av ren fruktan för att hamna i ett brinnande helvete, i ett inferno, vilket är vad kristna och kyrkor lär att de en dag kommer att göra om de inte tar emot Jesus/Gud under jordelivet och går till deras kyrkor och stöttar dessa på alla tänkbara sätt SÅ ÄR DET EN EGOISTISK TANKE från så kallat kristet håll och det har med MAKT och KONTROLL att göra.

Det har inget med Jesus/Gud att göra. Jesus/Gud vill inte att dessa skall behöva ha med honom att göra efter att deras jordeliv är slut om de inte har velat ha med honom under tiden de har levt.

Tänk vilken tortyr och vånda det skulle bli för ett världens barn som har haft sitt sanna hem i världen och som har älskat världen och allt vad världen står upp för om den hade hamnat i himmelriket efter döden och tvingats att lovsjunga till Jesus/Guds ära tillsammans med alla som har blivit sant frälsta till honom och som gör det naturligt och som gjorde det redan under jordelivet.

En sådan människa skulle känna sig helt missanpassad i himmelriket med Jesus/Gud och med alla de troende på honom. Förmodligen lika missanpassad som vi sant troende känner oss i världen idag!

Men ändå är det så viktigt för dem som kallar sig för ”kristna” att sudda ut gränsen mellan Guds/Jesus rike och världens och Satans rike och få in getter och ogräs bland dem som har blivit frälsta och som tillhör Jesus/Guds sanna familj här på jorden.

Det knep man tar till är att Jesus/Gud älskar alla och allt och att alla kan tro och göra vad de vill för Jesus/Gud är KÄRLEK.

Han vill att ALLA skall bli frälsta och självklart kommer ALLA att bli det om ALLA vill bli det och för att undkomma HELVETET som inte handlar om att hamna i ett brinnande inferno efter döden utan som handlar om avsaknad av Jesus/Gud.

Det är ett helvete för den som har blivit frälst till Jesus/Gud för han finns då inte längre att söka (om den har gått bort från honom) men en vila för den som inte har blivit frälst till Jesus/Gud fram tills domens dag när alla människor kommer att få stå till svars inför Jesus/Gud.

Jesus/Gud säger klart och tydligt att ingen synd (det vill säga inget oberoende av Jesus/Gud) kommer in i hans rike varken här på jorden eller efter att jordelivet är slut men kyrkorna och de kristna säger något helt annat för de har skaffat sig ett annat evangelium och en annan Jesus/Gud som är en Jesus/Gud för VÄRLDEN och för världens herre trots att alla vi som tror på Jesus/Gud har en och samma Fader och en och samma bibel.

Är dessa ”kristna” våra syskon i tron? Tillhör de samma familj som oss? Kommer den eller de som är SNÄLLA och som säger saker och ting som kliar människor i öronen och som kompromissar och samarbetar hej vilt med det mesta, in i himmelriket?

Skall vi som frälsta till Jesus/Gud bli snällare och säga snälla och bra saker som vem som helst kan ta till sig så att vi kan få KOMPISAR och vänner bland kristna såväl som bland icke frälsta så att våra bloggar och hemsidor kan bli populära?

Är det inte dags att börja skilja mellan Jesus/Guds rike (mellan Jesus/Guds sanna barn) och världens och Satans rike (mellan de falska kristna som vill ha ett namn i världen med allt vad det innebär och de icke frälsta som de gör allt för att behaga)?

Fler och fler sanningar kommer att komma fram i dessa de yttersta tiderna och att blanda ihop rikena i syfte att inte stöta sig med någon eller några är en SYND.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik