Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Att vara frälst till Jesus/Gud i den yttersta tiden

Publicerad 2021-02-11 19:08:52 i Jesus,

Är det inte fantastiskt att Jesus/Gud har utvalt just oss som har blivit frälsta till honom att få vara hans verktyg/redskap i denna den yttersta tiden vi lever i?

Vi har blivit utvalda till att vara hans röst och hans verktyg här på jorden innan han kommer tillbaka för att skilja agnarna från vetet, för att skilja den goda säden från ogräset som har fått växa tillsammans under så lång tid på åkern som är världen.

Vi har växt sida vid sida med ogräset som har förökat sig på den goda sädens bekostnad (på vår bekostnad) men Jesus/Gud har tagit hand om oss på denna åker och han kommer att vara med oss in till tidens slut.

Skall vi vara rädda och modfällda med tanke på allt ogudaktigt som sker och som breder ut sig innan Jesus/Gud kan komma tillbaka för att hämta hem sin församling (obs inte hundratals kyrkor och samfund utan sin ENDA församling bestående av alla som tror på honom) när den stora vedermödans tid är över ?

Nej absolut inte.

Vi skall klamra oss fast vid honom och om vi inte har velat lära känna honom så är det hög tid att göra det nu. Att säga sig vara en ”kristen” (att påstå sig vara frälst) utan att känna sin Herre eller vilja ha med honom att göra, är en SYND.

Att använda sig av Jesus/Guds namn när det passar en själv och att vilja ha honom som sin frälsare (som kan fixa saker och ting för en vid behov) men inte som sin HERRE är synd.

Vad tänker Jesus/Gud om detta med vaccinationer mot ett så kallat virus och som världens barn (läkemedelsindustrin, regeringar, folkhälsomyndigheter med flera) vill pracka på alla och oss?

Vill läkemedelsindustrin att människor skall vara friska eller tjänar de sina pengar på att människor är sjuka eller att de blir sjuka? Och varför talas det redan om vaccin mot mutationer innan dom som vill ha sitt Coronavaccin har fått det?

Man har alltså redan börjat att planera för att ge människor vaccinationer mot mutationer innan de som vill ha vaccin har fått sitt första vaccin mot Corona som tydligen sker i två doser med några veckors mellanrum.

Jag är inte så insatt i läkarvetenskap men hur uppstår egentligen mutationer? Kanske någon som läser min blogg kan berätta mer om det?

Jag tänker mig att det kan vara som med penicillinresistens att när människor får för mycket penicillin mot sånt de inte borde få penicillin för utan som kroppen kan läka själv så kan det leda till att penicillinet inte längre har någon verkan och när det inte har någon verkan så uppstår mutationer och andra sjukdomar/åkommor som sedan kan sprida sig.

Kanske det är samma sak gällande vacciner eftersom man redan nu har börjat att tala om alla möjliga mutationer i medierna. Folk och inte minst ”kristna” borde dra åt sig öronen men icke.

I veckan har både kända och okända personer klagat över att de inte har fått något vaccin och de verkar känna sig diskriminerade. Men det är bara ett spel för gallerierna för att så många som möjligt skall ta läkemedelsindustrins vacciner.

Jesus/Gud har gett oss människor ett fantastiskt immunförsvar och allt vi behöver för att stå emot virus/inflammationer kan vi få i oss på naturlig väg.

Vitlök, Gurkmeja, Blåbär, Citron, Chlorella (alger), Ingefära, Chilipeppar, Bikarbonat (mot försurning och utan aluminium) är naturliga läkemedel mot inflammationer och gifter som vi får i oss.

Detta tillsammans med övriga frukter och bär och grönt är vad som kan hålla oss friska men det är inget som de som är involverade i läkemedelsindustrin talar om (och läkarna är belagda med munkavle) för de livnär sig på sjuka människor och på att människor blir sjuka för då kan de tjäna hur mycket pengar som helst.

Jag vill säga till er ”kristna” som läser detta att ta inget vaccin för om ni gör det så hamnar ni i en karusell, i en vaccinations och i en läkemedelskarusell som ni aldrig kommer ur.

Om inte vaccinationer är märket som Uppenbarelseboken talar om (och varnar de kristna och frälsta från att ta) så kommer det som kommer efter vaccinationerna att vara det och det är så som Satan lurar in alla och även de kristna och frälsta i sin fålla/fälla.

Det handlar om att ta ansvar inför Jesus/Gud och inte om att ta ansvar inför Satan och hans lakejer och hantlangare/tjänare här på jorden vilka är många idag.

Vi som ”kristna” och troende har endast vår Herre Jesus/Gud att förlita oss på och det står inget i bibeln om att vi skall ta några spruttor/sprutor för att kunna vara friska och leva och verka för hans rikes utbredande.

Allt detta kommer från Satan och hans tjänare som vill få fullständig kontroll över alla människor och inte minst över de kristna som han och hans tjänare hatar likt pesten.

 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2021-02-11 20:25:03

Kommer familjen få tak över huvudet, mat iaf ibland? Får vänta och se. Snart vet vi vad som sker och hur vår väg ser ut.

Svar: Om vi tror på Jesus/Gud så vet vi hur våran väg ser ut om vi inte är så kallade "kristna" som vänder kappan efter vinden och är fullblodsegoister.
experimentlandet.blogg.se

Postat av: Anonym

Publicerad 2021-02-12 13:43:38

Jo, men jag tror ju inte på pretrib. Vi kommer ju få fly alternativt bli dödade. Jag tror jag är en sann kristen, för jag resonerar likt dig och synar många lögner som framstår som kristna.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik