Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Louis Pasteurs bluff som gynnade och gynnar läkemedelsindustrin än idag

Publicerad 2021-04-17 14:35:36 i Allmänt,

I dessa tider när människor uppmanas att vaccinera sig mot det ena och det andra och inte minst mot det så kallade Covid 19 viruset så är frågan vi borde ställa oss om bakterier och virus (människan består till en stor del av bakterier) med automatik gör människor sjuka eller om bakterier och virus (när dessa tar över) är ett SYMPTOM på att människor lever osunt genom att äta fel, stressa etcetera samtidigt som de (vi alla) utsätts för strålning (via 4G, 5G och snart 6G och så vidare) och för diverse olika gifter i miljön som till exempel Chemtrail (gifter såsom aluminium, barium med mera som sprayas ut i atmosfären) samt gifter via läkemedel och vacciner.

Går det att vaccinera sig eller att ta läkemedel mot en ohälsosam livsstil som bidrar till att bakterier och virus kan livnära sig och frodas i människokroppen (göra den sjuk) med tanke på att de naturliga bakterierna som finns till för att skydda kroppen (virus) lever (livnär sig) av döda celler (celldöd) och blir fler och starkare (för att till slut ta över) ju fler döda celler som finns, det vill säga av celler som av någon anledning har dött.

Varför har de dött? Har de dött för att människor inte har fått tillräckligt många vacciner eller tillräckligt mycket läkemedel av allehanda slag (eller stressat tillräckligt mycket) eller har de dött på grund av miljön människan lever i och på dennes livsstil? Är det något inifrån eller något utifrån som gör så att många till exempel får cancer?

Kan bakterierna som naturligt finns i alla människors kroppar plötsligt en dag få för sig att nu skall vi löpa amok och börja tugga i oss frisk vävnad som de inte kan leva av då de bara kan leva av död vävnad?

Louis Pasteur vilken erkände sin bluff i en dagbok han förde och som sedan (efter hans död) kom till allmänhetens kännedom menade att bakterier och virus är aggressiva och invasiva och bortsåg från det faktum att bakterier och det som som kallas för virus finns till för att skydda människor.

Att människan till en stor del består av bakterier och att dessa inte plötsligt och helt utan orsak börjar sprida sig på ett ofördelaktigt sätt i människors kroppar i syfte att kunna alstra sjukdom och död.

Louis Pasteur fick dock vetenskapsmän och politiker och så klart läkemedelsindustrin som idag har tagit greppet om regeringar och myndigheter samt privatpersoner genom att pumpa ut stora doser av vaccin som de tjänar miljarder och åter miljarder på att tillhandahålla idiotförklarade befolkningar, med sig.

Hans teori ”the germ theori” passade dessa och speciellt läkemedelsindustrin som handen i handsken. Man insåg att det gick att tjäna stora pengar på människors ohälsa genom att lindra symptomen på det ena och det andra (symptom som de bland annat fått av deras läkemedel och vacciner) och inte genom att bota sjukdomen. Och så ser det ut än idag.

Men Pasteur hade en motståndare, en landsman, en fransman, som hette Antoine Bechamp och hans teori ”The terrain theory” gick ut på att bakterier och virus finns naturligt i våra kroppar och att det bara är mängden som varierar.

Bechamp observerade att dessa organismer är att betrakta som kroppens städpersonal. De tar hand om skadade eller döda celler och bryter ner dem till mindre och mindre beståndsdelar så att det som är SJUKT till slut försvinner. Bakterier och ”virus” är med det inte orsaken till sjukdom utan söker sin naturliga livsmiljö, det vill säga sjuk vävnad. Det sjuka har inte kommit inifrån utan utifrån.

Bakterier och virus kan med det därför arbeta för eller emot människans kropp och om den skall arbeta för så krävs det att kroppen, själen och anden är i balans och är sund och frisk. Bakterier och virus (när de börjar att löpa amok) är endast ett symptom för det sjuka, för sjukdomen och inte dess orsak.

Han menade att patienten och inte den specifika infektionen skulle behandlas men det är det inte många ”läkare” som är intresserade av att göra idag. Hur många av ”läkarna” skriver ut vitaminer på recept som patienterna kan inhandla i en hälsokostaffär? Hur många talar om vitlök som kroppens eget antibiotika?

Det är syntetiska läkemedel mot alla krämpor som gäller och på så sätt tjänar de, läkarna, läkemedelsindustrin vars ägare gör hiskeliga vinster på människors sjukdomar och krämpor.

De, läkarna, är helt i läkemedelsindustrins grepp och att säga sanningen skulle för dem innebära att de inte kan göra karriär eller i värsta fall att de skulle kunna förlora sin läkarlegitimation precis som de så kallade ekonomerna skulle kunna göra om de avslöjar BANKBLUFFEN om vilka som styr, äger och kontrollerar penningen (bankerna och så även den så kallade federala reservbanken i USA). De skulle hamna på bar backe liksom de så kallade journalisterna som undanhåller sanningen och vars medier styrs av samma klientel som styr läkemedelsindustrin och bankerna.

KONSPIRATION, KONSPIRATIONSTEORIER brukar det heta när människor börjar vakna till liv och inser att makten via penningen och ägandet koncentreras allt mer och mer till ett fåtal personer (att dessa Satanister är beredda att gå hur långt som helst) och att de övriga är lydiga slavar i hopp om att så gott det går kunna acceptera ägarnas villkor vilka är samma ägare oavsett vilka områden de verkar inom.

Pasteur som vann över Bechamp, och som i sin dagbok (som en släkting kom över) erkände att han hade fuskat i sina laboratorieförsök genom separera ut bakterier från sin naturliga miljö och matat sina försökskaniner vilka blev sjuka av hans bakterieodling, sa att han hade varit tvungen att spetsa odlingen med arsenik och kvicksilver så att försökskaninerna blev sjuka.

Han lär på sin dödsbädd ha sagt att:Bakterier har ingen betydelse- allt handlar om miljön i patientens kropp”. Vilken/Vilka läkare står upp för denna sanning?

Men Pasteurs teori lever vidare och nu skall alla människor fås till att bli vaccinerade och inte bara en eller två gånger med diverse gifter utan många gånger för vem vet från ofrälst håll och vi måste väl och speciellt som troende på Jesus/Gud rätta in oss i ledet för att vara de icke troende (satanisterna) till lags? Om vi inte vill ta Satanisternas vaccin (de falska judarnas vaccin) så får vi sitta och uggla hemma utan att kunna röra oss som vi vill i framtiden.

Det gäller för de ”kristna” som med allt annat att kunna kompromissa med Satan och med världen (kompromisserna har varit många under århundradenas lopp) och som en som kallar sig för ett Jesus/Guds barn sa här om dagen att om Jesus/Gud vill att de ”kristna” skall kunna resa någonstans så är de tvungna att vaccinera sig och det är med det Jesus/Guds vilja.

Var i bibeln står det att vi som är troende och frälsta till Jesus/Gud skall tillåta oss att bli vaccinerade (få substanser insprutade i våra kroppar) för att världen och herren över världen eller med andra ord Satan säger att vi skall bli det och var står det gällande att ens bli tatuerade på våra kroppar med färg, färgpigment?

Lär inte Jesus/Gud och bibeln att sanningarna skall komma fram i de yttersta tiderna och vilka är de som mest strävar EMOT detta? Är det världens barn eller är det de som kallar sig för Jesus/Guds barn och lärjungar?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik