Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

EU, ett verktyg för de judiska kabbalisterna

Publicerad 2021-04-24 01:09:44 i Satans synagoga,

Steg för steg har de judiska kabbalisterna (Satansdyrkarna) lyckats flytta fram sina positioner i världen med hjälp av regeringar (människor, makthavare) som de har köpt till att gå deras ärenden. Det har de kunnat göra för att de kontrollerar, äger och styr penningen och så har gjort det senaste århundradet.

Dessa köpta individer brukar kallas för GLOBALISTER (alternativt för ”den djupa staten”) och deras kärlek är inte till de folk de företräder (borde företräda i så kallade demokratier) eller till de länder/nationer som de på PAPPRET är tillsatta att styra över utan deras kärlek är till deras uppdragsgivare, till dem de tjänar, det vill säga till de judiska kabbalisterna (vilka som sagt äger, styr och kontrollerar penningen och därmed dem och alla andra) vilka med Satans hjälp har lyckats ta kontroll över världen (över allt som finns i världen/i samhällena såsom utbildningsväsende, rättsväsende, myndigheter, underhållning med mera) och nu inväntar sin messias som kommer att vara Antikrist (den värsta av alla hittillsvarande antikrister).

Globalism handlar inte om och har aldrig handlat om något annat än att kunna (göra det möjligt) centralisera makten och pengarna till allt färre personer/människor vilket innebär att den största delen av mänskligheten blir allt mer maktlösa i takt med att detta sker.

De judiska Kabbalisternas (Satansdyrkarnas) mål är att pengarna och makten slutligen skall hamna helt i händerna på dem vilket de/den mer eller mindre har gjort idag. Deras mål och plan finns att läsa om i ”Protokollen från de äldste av Sion, från Sion vises protokoll.

Regeringarna och dess företrädare finns endast till (har endast funnits till) för att upprätthålla skenet av att det råder DEMOKRATI in i det längsta.

Den värsta lögnen från kabbalisterna (från Satanisterna och Satan själv) och som de av dem KÖPTA MAKTHAVARNA (regeringarna och myndigheterna), har gått på, har varit och är att ”Globalism, Globalismen”, det vill säga att ENA världen (göra världen mindre och sudda ut alla gränser) syftar till något gott för mänskligheten i stort när det i själva verket handlar om att globalisterna önskar att öka sin egen makt och skaffa sig mer och mer inflytande och rikedomar på andra människors bekostnad vilket de kan göra genom att samla ihop så många som möjligt under ett och samma paraply, i en och samma rörelse, organisation etcetera.

De agerar precis som dem de tjänar. Som de judiska kabbalisterna.

EU är ett verk av de judiska kabbalisterna och den som inte har förstått det genom att studera hur EU agerar och fungerar kan förstå det genom att uppmärksamma de ockulta femuddiga (gula) stjärnorna som pryder EU,s emblem. Om denna ockultism och vad den kommer ifrån kan ni läsa om mer här:  

https://experimentlandet.blogg.se/2014/may/den-ockulta-davidsstjarnan.html

Genom EU och genom att upphöja socialism och kommunism och dessa ismers GUDS HAT under decennier har de judiska kabbalisterna (Gudshatarna) och deras tjänare ”Globalisterna”, som de avlönar frikostigt, förpassat demokratin till soptippen.

Utan socialismen/kommunismen hade projektet EU inte varit möjligt att genomföra och därför är socialismen/kommunismen Satans ism i syfte att få kontroll över massorna som de fått till att tro är kärleksfulla och medmänskliga genom att stå upp för dessa ismer och för dem.

Mångkultur, Massinvandring, Allas lika värde med mera vilket främst socialister och kommunister brukar stå upp för, har inte för kabbalisterna och deras tjänares globalisternas (regeringarnas) del handlat om att de älskar sina medmänniskor och anser att alla människor har ett lika värde utan vad det har handlat om och handlar om är att de genom detta har kunnat upplösa samhällena (länder) och alla de naturliga band som finns mellan människor som delar samma historia och samma kultur och kanske samma religion med enda syftet att kunna styra över dem.

Man kan inte säga annat än att de har lyckats och nu är det dags för nästa steg.

Nu är det dags att på allvar sätta grupper mot grupper och familjer/familjemedlemmar mot varandra. Det handlar inte längre om att vara för eller emot massinvandring/mångkultur (som exempel) utan om att vara för eller emot vaccinering, massvaccineringar och kommande vaccinationspass och då heter det precis som det hette (fortfarande heter) när invandringen var som högst, att vi måste vara solidariska och ta vårt ansvar (gäller både invandrare och svenskar) genom att låta injicera oss med vaccin så att vi inte blir ett hot mot andra eller mot oss själva genom att vi smittar andra eller själva riskerar att bli smittade.

Från att ha handlat om åsikter, tyckande och tänkande (om att vara för eller emot invandring/massinvandring) eller med andra ord om något YTTRE (vad som helst) så handlar det idag om att ta kontrollen över människors kroppar. Det handlar om det INRE.

Att införa ÅSIKTSPASS för åsikter och tankar/tro har inte varit möjligt för att åsikter, tankar och tro kan ändras men det går inte att ändra det faktum att någon har låtit vaccinera sig och vilka konsekvenser det kommer att få för dem som gör det på sikt.

Men som sagt så är det socialismens och kommunismens slagord man använder sig av även när det gäller vaccinering. Var solidariska, kärleksfulla, medmänskliga, ansvarsfulla etcetera. Var goda mot er nästa (vaccinera er!) och detta köper de flesta så som de alltid (massorna) har gjort.

Om majoriteten av mänskligheten hade varit lika sluga, giriga, egoistiska och penningstinna som kabbalisterna och globalisterna är hur hade det då sett ut?

En globalist, en landsförrädare, svensk (kvinna) uttryckte sig nyligen i media och sa att det borde ske en omstart i landet/världen i och med Corona.

En omstart vore något välkommet men denna kvinna talade inte om på vilket/vilka sätt hon och hennes parti/uppdragsgivare tyckte att denna ”omstart” skulle ske.

En ekonomisk omstart vore toppen så att allt rånbyte/rov från folken/massorna skulle kunna återbördas till deras rätta ägare men antagligen var det inte en sådan ”omstart” hon förespråkade utan en omstart med vaccinerade fåntrattar som förväntas att efter de första vaccinationerna vaccinera sig mot ”mutationer” och som då inte blir någon omstart utan något som bara kommer att fortsätta till gagn för kabbalisterna och globalisterna och den läkemedelsindustri som de äger, styr och kontrollerar såväl som bankerna även om de människor som arbetar inom dessa områden (alla områden) är jättekärleksfulla och solidariska och medmänskliga vilket de påstår sig vara men som de inte är för att de tjänar kabbalisterna, globalisterna, världen och Satan.

Det går inte att tjäna två herrar samtidigt (läs er bibel!) och de som tjänar världen tjänar världens herre vilken är Satan och de som tjänar Gud/Jesus, tjänar Gud. Det går inte att tjäna dessa två herrar samtidigt och det finns endast två riken i världen. Det är världens rike som de flesta människor tillhör och Guds/Jesus rike som en minoritet tillhör.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik