Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Tidstecken

Publicerad 2020-02-16 23:22:32 i Jesus,

Kyrkorna och deras präster och pastorer har under lång tid ältat om att de står upp för sanningen och att de vill göra sanningen känd men sanningen om judarna vill de inte veta av utan tror och försöker att få alla som har blivit frälsta till Jesus/Gud att tro på att judarna fortfarande är Guds/Jesus utvalda folk i det nya testamentet.

Alla som har blivit sant frälsta till Jesus/Gud och som har läst sin bibel (om de har en bibel), förstår att judarna inte längre är Guds utvalda folk bara för att de är eller kallar sig för judar. Om detta står det tydligt och klart i bibeln. Judarna som grupp valde att avbryta sitt förbund som de hade med Gud och därför skapade Gud ett nytt och ett bättre förbund i Jesus Kristus som kom till jorden som 100% människa och 100% Gud.

En annan sanning som de inte vill veta av är vad församlingen är för något och som kallas för Kristi kropp i bibeln. De har inget emot att alla församlingar och kyrkor som finns (det finns hur många som helst och som har olika läror, doktriner och traditioner) kallar sig för Kristi kropp men talar gärna om att just deras kyrkas eller församlings kropp är finast och vackrast och därför bör man gå till den för att lyssna till en präst eller pastor som finns där.

Ytterligare en sanning som de inte vill veta av är gällande det så kallade ”uppryckandet”. De lär att om de som har blivit frälsta bara går till en kyrka eller till en församling och ställer upp för denna så har de sitt på det torra inför evigheten.

Det enda de behöver göra är att skydda och värna kyrkan/församlingen på alla tänkbara sätt (gärna genom att ge tionde eller mer eller massvis till kollekten) och så blir de välsignade av Jesus/Gud som om frälsningen vore något kollektivt.

Lyssna på prästen eller pastorn för han eller hon eller de (om det finns flera präster eller pastorer), vet bäst! De säger gärna att vi måste gå tillbaka till ursprunget, till apostlarnas tid, men under apostlarnas tid fanns det inga präster eller pastorer utan endast församlingsledare.

Idag finns det dock hur många så kallade präster och pastorer som helst så vad de gör är att LJUGA.

Sitt inte ensam hemma på kammaren utan kom till vår gemenskap, till kyrkan/församlingen säger de (och får folk med sig), och där du får lära dig att judarna fortfarande är Guds utvalda folk och att den kyrkan eller församlingen som du går till (oavsett vilken) är Kristi kropp (som om han har många olika kroppar och inte endast en enda kropp vilket bibeln lär) och att du är skyddad från Guds/Jesus eventuella vrede och därför kan sitta och rulla tummarna (i kyrkan eller hemma eller någon annanstans) och vänta på att bli uppryckt till skyarna den dagen Jesus kommer tillbaka.

Är det vad Jesus, apostlarna (skriften) lär?

Att vi som har blivit sant frälsta till Jesus/Gud skall låta ogudaktiga präster och pastorer (falska herdar och ulvar i fårakläder) styra och ställa över oss för att de vägrar gå i klinch med de andemakter de påstår sig vilja bekämpa men som de inte kan bekämpa för att de är för fega för det eller rent av ointresserade av det?

Kommentarer

Postat av: Johnny

Publicerad 2020-03-10 06:31:27

Hög tid att se sanningen, och själv bedöma i bön och eget ansvar för sin tro. Man döms efter sina gärningar, namnet i livets bok ger tillträde till det nya Jerusalem.

Hänvisning till uppenbarelseboken. Där inget annat anges.

Jesu födelse och död.
I 6:e månaden kom ängeln till Maria. Lukasevangeliet 26/27

Guds kalender Herrens högtider. Första månaden 14:onde dagen Påsk, 50 dagar efter firas pingst. Andra Moseboken 12. Den 7:e månaden första dagen hösthögtiden.
Gud har sin kalender. Varje månad börjar vid nymåne. Påsken infaller på våren. Herdarna var ute om natten, det sker inte på vintern. Månad 1 är då mars-april. Elisabet var 6 månader på väg. Lukas 1:26-27. Johannes föddes då månad 9 och Jesus 6 månader efter det. Jesus föddes då månad 3 året därpå. Vi ser på 2017-2018 månad 9 slutar då 17 dec. Då måste Johannes vara född strax före vår jul. Mån 10 slutar 16 jan, mån 11 slutar 14 feb, mån 12 slutar 16 mars, mån 1 15 april, mån 2 14 maj, mån 3 12 juni. 50 dagar efter påsk är då 25 maj. Det innebär att pingsten infaller den månaden Jesus föddes. Vad talar då emot att Jesus skulle vara född vid Pingst. Gud gav lagen till Mose vid pingst. Då skulle båda förbunden getts till människorna vid pingst. Även den Helige Anden gavs åt oss vid pingst. Jesus föddes inte vid jul.

Påsken Jesu död & tempelrutin. Jesus uppfyller påsken en av Herrens högtider.
4 dagar före påsk red Jesus in i Jerusalem. Offerlammet togs in från herdarna till templet. Jesus utfrågades av präster och skriftlärde. Lammet kollades att det var felfritt. Kl 9 spikades Jesus fast. kl 9 bands lammet på altaret. Kl 15 Dog Jesus. kl 15 offrades lammet på altaret.
På 3:je dagen viftoffret
Kl 9 viftar prästen med den första kärven från skörden vid altaret inför Gud, för att hela skörden skall bli godkänd att användas. 3 Mose 23:10. I gryningen sade Jesus till kvinnan, ta inte i mig än, jag har inte varit hos fadern. På eftermiddagen fick man även känna på spikhålen. Johannesevangeliet 20:17
Jesus uppfyllde påsken, nästa gång uppfyller han hösthögtiden.

Tidslinjen

Sigillen sker först 6:1
7:e sigillet öppnar basunerna 8:1
6:e basunen inleder vedermödan 9:13
Vedermöd första 3,5 åren 13:5 odjurens tid
Vedermöd andra 3,5 åren 11:7 satans tid
Vredesskålar Guds vrede tar slut vid 7:e skålen
1000 års riket
Evighetsriket Nya Jerusalem Gud bland oss

Sigill 1. En vit häst där ryttaren har en båge i handen står det 6:2. Jesus har ett tveeggat svärd som vapen . Satan har en båge och brinnande pilar. Sigill 1 öppnas efter Jesus död, vid striden i himlen. Före uppenbarelseboken skrevs 12:7. Satan får sin vinst i mitten av vedermödan 11:7 (när han dödar de 144000)

Då öppnades sigill
Hans stjärt kastade ned 1/3 av stjärnorna 12:3. Nedkastade änglar är bla. Församlingarnas hjälp. Upp 12:7 Satan kastas ned till jorden. Hans änglar följde med. Satan är en av de 7 kungarna 17:8 Nero. Han föddes levande som människa.

Sigill 6 2,3,4 och 5 lämnas. Jordbävning som flyttar berg och öar 6:12. Kallas det stora lidandet. 7:14. Märkning av 144000 Judar (Guds märkning) 7:3. Helige Anden hämtas hem, och de som har honom, första massupptaget till himlen 7:9. Vi väntar på sigill 6, det kan öppnas när som helst.

Sigill 7. Inleder de 7 basunerna 8:1. Tyst i himlen i kanske en halv timme, Anden hemma. Templet måste snart börja byggas av de 144000. De som bygger, skyddas av Guds märkning, det vill säga, direkt av Gud, och Guds basuner som Guds änglar blåser.
Verop 1 är 5:e basunen. Templet klart efter detta 11:1
Veropet är för att templet ska kunna invigas och ingen ska ge sig på judarna ännu. 9:1
Verop 2 den 6:e basunen. Templet klart då de som ber ska räknas 11:1
1/3 dödas av de 4:a änglarna vid Eufrat 9:13. Odjuren blir aktiva, templets yttre gård upp 11. Guds profeter ger Guds ord 10:10 i säckväv. Början på vedermödan första 3,5 åren 11:2. Satan framträder efter 3,5 år som människa. Dödar de 144000 och sätter sig i templet 11:7.
7:e basunen Jesus återkomst.
7 År + byggtid för Templet från sigill 6 till Jesus. Återkommer till Oljebe

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik