Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Greta och EXPERIMENTLANDET Sverige

Publicerad 2019-09-26 01:51:30 i Allmänt,

När jag läste på journalisthögskolan så fick jag veta att det går att göra en person som ingen känner till, till en kändis över en natt.

Om judarna som äger media /de etablerade medierna vill göra Olle Svensson eller Svea Bengtsson eller Ascmed Abdullha för att ta några exempel (som ingen människa vet vem han eller hon eller människan med ett utländskt namn är) till en kändis så kan de göra det över en natt om det tjänar deras agenda.

Det är så de går tillväga, judarna. De skapar sina kändisar i den press de äger som de tror (HOPPAS PÅ) att gemene man skall falla för om de, dessa som de vill ha som kändisar går deras agenda tillmötes.

Greta Thunberg (en skolkande skolflicka med diagnoser inom psyk) är en i raden i EXPERIMENTLANDET SVERIGE (som judarna styr och äger), där judarna kollar upp hur långt de kan gå innan någon reagerar eller sätter ner foten.

Vad blir nästa grej kan man fråga sig och som dom dumma svenskarna köper med hull och med hår? Är det kanske en femåring som har lärt sig stt säga att jag gillar staten Israel och att inget kan gå emellan mig och denna staten och som förklarar utförligt varför?

Vakna upp!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik