Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Är en stat, staten Israel från Jesus/Gud?

Publicerad 2019-10-11 00:17:41 i Jesus,

Det är det många som kallar sig för kristna som tror men som är totalt vilseledda av sina präster och pastorer (förstå sig påare) och inte minst av judar som har lyckats att nästla sig in bland de kristna och som har fått dem, de kristna, till att upphöja och att stötta en stat bestående av människor varav majoriteten inte tror på Jesus Kristus utan som väntar på en messias enbart för judarna och som fram tills att deras messias kommer vilken kommer att vara ANTIKRIST som de har (deras grupp av antikrister) arbetat tillsammans med sedan den dagen de korsfäste Herren Jesus Kristus och han redan innan det kallade dem för huggormsyngel och för vitkalkade gravar och för Satans barn med mera.

Gud/Jesus gick emot dem då och han går emot dem (detta klientel) än idag trots att de påstår sig uppfylla profetian vilken redan har blivit uppfylld men som de ”kristna” inte vill förstå har blivit uppfylld för att de har blivit förledda av Satan och hans folk (av judarna) till att frammana Antikrist, den antikristliga anden, som alla judar och alla andra folk som inte har tagit emot Jesus/Gud leds och drivs av.

Läs mer om profetian som redan har blivit uppfylld men som de ”kristna” som har blivit lurade (av judarna) tror skall uppfyllas:

Juda och Israel voro då talrika, så talrika som sanden vid havet; och man åt och drack och var glad. Så var nu Salomo herre över alla riken ifrån floden till filistéernas land och ända ned till Egyptens gräns.; de förde skänker till Salomo och vore honom underdåniga, så länge han levde”(1Kon.4:20-21).

Ty han rådde över hela landet på andra sidan floden, ifrån Tifsa ända till Gasa, över alla konungar på andra sidan floden; och han hade fred på alla sidor, runt omkring, så att Juda och Israel sutto i trygghet, var och en under sitt vintrad och sitt fikonträd, ifrån Dan ända till Beer - Seba så långe Salomo levde"(1.Kon. 4:24-25). 

Om vi läser vår bibel så kan vi se vad som hände med kung Salomo som dog i sin synd.

Att dyrka en stat som har skapats av människor (av Gudshatare som inte vandrar med Gud/Jesus utan med världen och som försöker att få denna stat att gå runt) är en SYND I Guds/Jesus ögon. Jesus/Gud skapar inga stater (någon överhöghet) i det nya testamentet så att judarna (eller svenskarna, tyskarna, araberna, fransmännen eller afrikanerna) kan luta sig tillbaka och tro att de är säkra och onåbara på grund av att de är judar eller för att de tillhör något annat utvalt folk av de uppräknade folken inom parantes.

Står det något om det i era biblar ni kära kristna som läser min blogg men som har blivit Hjärntvättade av judarna och av era präster och pastorer som inte vill konfrontera dem/dessa judar av någon anledning. Varför? Har ni läst bibeln och NT?

Nu är ingen längre jude eller grek, slav eller fri, man eller kvinna. Alla är ni ett i Kristus Jesus. Men om ni tillhör Kristus är ni också avkomlingar till Abraham och arvtagare enligt löftet”(Gal. 3: 28-29)

Är det fortfarande juden/judarna som gäller (en stat eller en folkgrupp) eller tror ni på vad Jesus/Gud och apostlarna säger? Om inte varför kallar ni er för kristna och inte för judar om ni tror på och väntar på deras, på judarnas messias, som är den som de väntar på och som kommer att vara ANTKRIST?

Säger inte era biblar att den som inte bekänner Jesus/Gud som kommen i köttet, har den antikristliga anden och drivs av den antikristliga anden? Står det i era biblar att det inte gäller judarna? Att det kanske bara gäller alla andra (svenskar, afrikaner, danskar, tyskar, kinseser, norrmän zigenare, araber etcetera) men absolut inte judarna?

Ni fattar inte att ni (som tror att ni är frälsta till Jesus/Gud och som säger er vara hans, Jesus lärjungar och födda på nytt i Kristus Jesus) har blivit grundlurade och blir grundlurade av juden/av judarna som har infiltrerat varenda kyrka och vartenda samfund sedan lång tid tillbaka samt alla andra institutioner inom samhället.

De falska judarna styr över alla institutioner i Sverige (över alla banker) och i de flesta andra länder och de går i bräschen för Antikrist, det vill säga för deras Messias som skall göra det bra för dem och inte för dem som tror på att Jesus/Gud redan har varit här på jorden och som de korsfäste för att han inte stod upp för dem personligen utan som sa sanningen till dem vilket fick dem till att med romarnas hjälp, hänga upp honom (Herren Jesus Kristus) på korset då de var för FEGA att göra det själva.

Att stå upp för en politisk stat anno 1948 (med politiska företrädare som är Gudshatare och som inte tror på honom) är inte vad Jesus/Gud vill att hans lärjungar skall göra och de gör det inte ostraffat om de gör det. De kommer att vara bland dem som Jesus/Gud visar bort men som säger att:

Herre, herre, har vi inte profeterat i ditt namn och drivit ut demoner i ditt namn och gjort många underverk i ditt namn? Då skall jag säga dem som det är: Jag känner er inte. Försvinn här- ifrån, ni ondskans hantlangare!(Matt. 7:21-23).

Kommentarer

Postat av: Grace

Publicerad 2019-10-18 12:29:09

Hej!

Jag måste skriva till dig för att jag har precis varit som du. Jag hade redan från början en anti zionistisk atetyd till Israel. Och ja Israel gör saker som är fel och det kan vi alla som läser i Bibeln se, men Gud har flera ggr stått vid Israels folks sida. Ja de hatar Jesus och förnekar Honom än idag. Men Gud står på deras sida.

Jesus har för min del manat på mig att vända om, till min inställning till Hans folk samt Israel.
Vi ska givetvis inte tillbe det judiska folket. Men vi ska bedja för deras omvändelse och för Shalom för Israel samt Jerusalem.

Jag är inte här för att övertala dig. Men bed till Jesus att Han ger dig det som är rätt.
Det är så mycket som verkar sunt men som är grumligt med en alldeles egen agenda.
Bed till Honom så att Han som är himmelens Gud i sin Helige Ande leder dig i Sitt Ord över detta ämne.

Shalom och Guds rika välsignelse över dig.

Svar: Vad Gud/Jesus gjorde under den gammaltestamentliga eran gällande sitt då utvalda folk som VAR judarna, är irrelevant idag. Han stod på deras sida då men de vände sig bort från honom, stod inte på hans sida, och av den anledningen så bröt de sitt förbund med honom. Vi som troende på Jesus/Gud lever idag i det nya förbundet i Kristus.
Gud skapade ett nytt och ett bättre förbund i och med Herren Jesus Kristus, det nya förbundet i Kristus, som alla vare sig de kallar sig judar eller något annat tillhör om DE TROR PÅ HONOM OCH BEKÄNNER ATT SONEN, ALLTSÅ JESUS, ÄR KOMMEN I KÖTTET.

Detta gör inte judarna och att som du påstå att han står på deras sida när de inte tror på honom utan förnekar och hatar honom, är HÄDELSE!! Det kommer från Satan som har slagit rot i de falska Ekumeniska kyrkorna vilka du tydligen väljer att lyssna på istället för att lyssna på Jesus/Gud och att läsa din bibel.
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik