Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Kommentarer

Postat av: anders

Publicerad 2020-01-10 23:09:15

Hej
Det är så ledsamt att höra någon säga att det finns människor som vägrar höra när Herren Kallar. För att yttra ett sådant livsavgörande påstående måste man kunna motivera det sakligt och noggrant. ("Refusing the call")

Då Bibeln är ganska enkel att förstå om man läser den sakligt så hänvisar jag bara här till en enkel förklaring till vad jag menar. Jag utgår från att Paulus talar sanning här.

1 Tim 2:3 Säger nämligen följande:

3. Sådant är gott och välbehagligt inför Gud, vår Frälsare, 4. som vill att alla människor skola bliva frälsta och komma till kunskap om sanningen. 5. Ty en enda är Gud, och en enda är medlare emellan Gud och människor: en människa, Kristus Jesus, 6. Han som gav sig själv till lösen för alla, varom ock vittnesbördet skulle frambäras, när tiden var inne.
1917 års Bibel.
Jag vill påpeka att mannen i videon är mycket kunnig, men har fastnat i samma garn som Kyrkofolket sitter fast i, nämligen Gamla Testamentet.
Visst finns det utvalda, men det är företrädesvis apostlarna, och även andra som haft vissa viktiga uppdrag att uppfylla. Om någon människa skulle vara kallad före den blev omvänd som apostlarna var i egenskap av lärjungar så hade ju inte Jesus Kristus behövt leva.

Nej här kommer svaret:

Rom 10:17 Säger följande.
Alltså kommer tron av predikan, men predikan i kraft av Kristi ord.
Om någon möjligen har synpunkter ge mig ett svar.

Postat av: Anonym

Publicerad 2020-01-12 14:47:10

Jesus/bibeln lär att ingen kan komma till Fadern (Gud), till Jesus, vilken är Gud som tog plats i ”Sonen Jesus Kristus” som levde både som människa och Gud här på jorden, om inte Fadern drar honom/henne/dem, till sig.

Gud/Jesus/bibeln lär att han kallar människan/människorna först. Det är inte människan/människorna som kallar honom till sig först vilket de kyrkokristna tror att de kan göra (om de bara blir medlemmar i en kyrka) och att han efter det kommer att se till så att deras personliga och individuella önskningar och kyrkornas kollektiva önskningar skall gå i uppfyllelse.

Med det så har de vänt sig till EN ANNAN JESUS/GUD som är en Gud, en Jesus som de tror att de kan styra och ställa över och det är just vad Satans kyrkor, dess medlemmar har gjort och gör idag. De har skaffat sig en annan Jesus/Gud som de förväntar sig skall agera efter deras eget tyckande och tänkande om KÄRLEK, BARMHÄRTIGHET, GODHET etcetera som de människor de är med ett människotänkande.

Allt vad de gör är människoverk (ett människotänkande) och de är därför inte bättre än de ofrälsta som även de påstår sig vilja rädda världen och människorna och som visar stor kärlek och barmhärtighet och annat när de engagerar sig i allt möjligt KÄRLEKSFULLT!
Jesus/Gud samt bibeln accepterar inte sådant från sina barn/lärjungar och det borde du om du är en sant troende ha förstått.

Det är som sagt ett mänskligt tänkande och samma tänkande som världens människor vilka represtenterar världen och världens organistationer och partier (politiska partier) har när de försöker att efter mänsklig förmåga och vilja göra världen till en bättre plats att leva i för alla trots att Gud/Jesus för länge sedan har dömt denna världen till att gå under.

Vad de kyrkokristna gör är att försöka förbättra sig själva och världen (världens människor, de ofrälsta) för att de och andra skall kunna passa in i världen och kunna få njutning av allt vad världen har att ge dem.

Sedan har de mage att säga att de är Jesus/Guds lärjungar för att de arbetar så hårt för ett förvrängt kärleksbudskap (för en annan Jesus/Gud) som till syvende och sist handlar om att rädda sig själva eftersom de njuter av vad världen kan ge dem och eftersom de inte vill stöta sig med den hand, med världen och världens makthavare och de FALSKA kristna som föder dem.

DET ÄR INTE BIBLISKT och INGET som BIBELN/JESUS/GUD stödjer.

I det nya förbundet i Jesus Kristus alltså i det nya testamentet har Gud/Jesus inte utvalt ett speciellt folk vilket han gjorde i GT under det gamla testamentets era vilka var judarna utan enskilda människor från alla folk och stammar.

Ingen människa kan omvända sig och komma till tro på Gud/Jesus i det nya förbundet om inte han har kallat den. När och om han kallar så har människan fortfarande ett fritt val (en fri vilja) att antingen hörsamma kallelsen eller att slå bort den. Hon har ett fritt val att antingen avvisa Gud/Jesus eller att ta emot honom som Herre och frälsare vilket innebär att sträva efter att följa honom och inte några kyrkor eller auktoriteter inom dessa eller att följa världen och de ofrälsta som kyrkorna älskar att samarbeta och kompromissa med.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik