Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Härmed är Sverige förlorat

Publicerad 2018-09-11 06:43:00 i Mångkultur,

En artikel skriven av Kenneth Sandberg

Valresultatet visar med all (icke-önskvärd) tydlighet att Sverige nu är bortom all räddning!:

- Resultatet och de konsekvenser detta får för regeringsbildandet och situationen i Riksdagen betyder att ytterligare fyra år kommer att rinna iväg med i allt väsentligt samma politik som hitintills förts i vårt land.

Det som under dessa år rent faktamässigt kommer att äga rum, är att ytterligare ett stort antal invandrare erhåller medborgarskap och därmed rösträtt för Riksdagen. Utifrån siffrorna i de invandrartäta distrikten framgår att rösterna till nästan 90 procent gick till den röd-gröna konstellationen.

Således är det inte svårt att förstå hur mycket detta block kommer att öka i procent och mandat för varje val som ligger framför oss! Och därmed kommer svenska folket genom politiska beslut gällande fortsatt inflöde och andra demografiska förhållanden – t ex svenska kvinnors låga barnafödande relativt invandrarkvinnors höga “reproduktion” - att inom några få decennier vara en minoritetsgrupp i det egna landet..!

Spontant kan man vara frestad att tro att svenska folket älskar gruppvåldtäkterna, samt gängkriminalitet, bidragsbedrägeri och brottslighet i största allmänhet. Liksom att få betala världens högsta skatt för att finansiera ockupanternas boende och försörjning. Det troliga är dock att man inte riktigt insett hur allvarlig situationen är, såhär efter decennier av massinvandring.

Det absolut enda parti som inför detta val hade den potentiella möjligheten att förklara för väljarna vad som stod på spel, var naturligtvis Sverigedemokraterna. Efter att sedan nästan tre decennier ha gett svenska folket den information som 7-klövern och PK-medierna mörkat och bortförklarat, har nu verkligheten blivit så pass uppenbar att det skulle vara fullt möjligt att erhålla en stor majoritet av rösterna för SD. Emellertid har detta nu i 2018 års val inte skett. Och det finns en mycket stark anledning och förklaring till detta fatala faktum:

Istället för att tala klarspråk om Sveriges allvarliga situation och att det absolut nödvändiga var ett omedelbart totalstopp för vidare asylinvandring samt en mycket omfattande repatriering/återvandring, så har Jimmie Åkesson i partiets ledning valt att inte “sticka ut alltför mycket” och i sin ambition att slippa alltför mycket PK-tadel prioriterat att istället försöka bli “salongsfähig” - och därmed skaffa sig en angenämare tillvaro i politiken.

Genom denna “låga profil” i invandringsfrågan har Jimmie Åkesson i själva verket spätt på den dimma som 7-klövern och PK-etablissemanget har skänkt sakernas förhållande. Således beror inte det relativt låga väljarstödet för nationens räddning på att väljarna inte förstått att Sverige verkligen har stora problem. Men Åkessons agerande har invaggat stora delar av befolkningen i villfarelsen att det kanske trots allt går att lösa med en “bättre integrationspolitik”. D v s sådant som 7-klövern bjuder över varandra för att leverera – och som därtill Jimmie Åkesson pläderar ungefär i samma banor för; “Invandrarna måste bli mer svenska”..!

 För att tala klartext: Svenska folkets agerande/röstande är inte i första hand ett resultat av lågt IQ. Men om inte ens SD – med ett sedan tre decenniers av hårt arbete uppbyggt förtroende i sakfrågan – på ett mycket klart sätt slår larm om att klockan kan vara fem över tolv för svenska folket och Sverige att överleva, så är väljarnas beteende knappast att förvåna sig över.

Summa summarum: 7-klövern och PK-etablissemanget har naturligtvis stor skuld till att våra barnbarn och deras barn kommer att få uppleva ett veritabelt h...e på svensk mark.

Det ännu större ansvaret för denna nu oundvikliga och fatala utveckling av nationen Sverige har givetvis Jimmie Åkesson i SD´s ledning. Detta beroende på att partiet ju sugit upp den invandringskritiska opinionen och potentiella oppositionen för att – bildligt talat – kasta allt detta i papperskorgen.

Med mycket sorgsna hälsningar

//Kenneth Sandberg//

Kommentarer

Postat av: M.M

Publicerad 2018-09-15 19:54:34

En sång för Sverige när vi emigrerar:
https://youtu.be/5dJG_DdOuOM

Postat av: M.M

Publicerad 2018-09-17 22:58:33

Problemet med oss människor är att vi kan höra sanningen och engageras för stunden - men det krävs så lite för att vi skall återfalla i vår trygga bekvämlighet och glömma det vi hört. https://www.youtube.com/watch?v=nvaE_HCMimQ

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik