Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Ett Sverige och en värld utan gränser

Publicerad 2018-11-21 19:33:53 i

Nationalstater och nationalism är något som inte passar in i Satans tjänares agenda (Satans agenda) vars mål är att sätta sig över Gud/Jesus och ta Guds/Jesus plats trots att de är MÄNNISKOR.

Människor som har Satan som sin herre och som styrs av samma klientel (falska och makthungriga judar, de skriftlärda och fariseéerna) som spikade upp Jesus Kristus på korset.

Genom att gå emot allt vad nationalism och nationell självbestämmanderätt heter och genom att använda sig av vilka medel som helst (för att nå sina mål) så hoppas de på att kunna ta makten över den samlade mänskligheten.

Ett Sverige och en värld utan gränser handlar inte om något annat än att verka för ”Laglöshet” som går emot både Guds/Jesus ordning och samhällenas ordning (samhällets lagar) och alla ordningar som finns.

I himmelriket (på jorden genom församlingen, det vill säga alla som är frälsta till Jesus/Gud och i evigheten) är alla en enda stor och lycklig familj vilket beror på att de frälsta till Gud/Jesus har samma FADER men mänskligheten i stort har inte samma fader och därför kan de aldrig bli något som ens kan liknas vid en FAMILJ.

Det är inte heller det som Satans hantlangare egentligen önskar (att alla skall bli en del av deras fysiska familj eller om de har någon slags andlig familj) för de är väldigt måna om att upprätta GRÄNSER mellan sig själva och dem som de föraktar och ser ner på (vilket är cirka 80% av alla människor på jorden eller kanske mer) och som de inte vill beblanda sig med eller ha något att göra med då de inte KAN GE DEM NÅGOT av värde för dem.

Vad den så kallade ”gränslösheten”, att öppna gränserna (för allt och för alla) och att öppna plånböckerna (som någon idiot till landsförrädare sa att svenskarna borde göra) och att öppna precis allt, innebär helt enkelt att makthavarna (Satans tjänare) skall kunna öka sin makt och sina rikedomar på andras bekostnad (på dem som är i majoritet i landet och som är folket) och det är det tyvärr många som vill göra och gör.

Som frälsta till Jesus/Gud och inte till några kyrkor eller samfund har vi samma FADER (Gud/Jesus) och i och med det så är vi en familj tillhörande Guds/Jesus familj.

När vi föds in i världen så föds vi in i en speciell familj (oavsett hur den ser ut eller är eller beter sig etcetera) och vi föds in i ett samhälle/i ett land (även om vi under vårt liv blir frälsta till Jesus/Gud) men att bara ta sig friheten att säga att alla människor som vandrar i ett par skor någonstans i världen (eller barfota) är/skall vara lika mycket värda för oss som våra egna familjemedlemmar är lika med att begå ett brott mot den mänskliga naturen.

Det är en lögn och en Satans lögn!

Om det hade varit sant så hade det rått ett fullkomligt kaos överallt i världen (i alla länder) redan för länge sedan men nu verkar tiden mogen för dessa totalt människofientliga tankar (på grund av en massiv hjärntvätt och indoktrinering av befolkningen boende i EXPERIMENTLANDET Sverige sedan decennier tillbaka) att slå rot på allvar.

Och det är de som inte har någon talan (de tärande svenskarna vilket handlar om sjuka, handikappade, arbetslösa, fattiga) som skall utrotas först och ersättas av allehanda hucklekärringar, lyxparasiter och skägglurkar från när och fjärran vilka är ännu mer tärande men som Satan och hans hantlangare säger är NÄRANDE och det för att kunna driva igenom sin agenda.

Allt för att kunna krossa nationalstaterna och nationalismen då nationalism, att stå upp för sin familj i första hand och för sitt samhälle (kommun/området där man bor) i andra hand och för sitt land i tredje hand skulle göra globalismen och Satans plan för mänskligheten omöjlig.

För att tala klarspråk så använder sig makteliten (Sveriges regering och riksdag liksom de etablerade massmedierna som stöds och ägs av Satans synagoga, de som kallar sig judar men som inte är några judar utan som är en Satans synagoga) av främmande element (människor från när och fjärran) för att nå sina mål.

För att kunna få makten i Sverige (vilket de har lyckats med) så måste de skapa rotlösa, historielösa och identitetslösa människor bland majoriteten av svenskarna och detta har även fåtts till att anammas inom kyrkornas och samfundens väggar.

De hitkomna (hucklekärringarna och skägglurkarna och lyxparasiterna/lögnarna och bedragarna) har sina rötter, sin historia och sin identitet i sina egna hemländer och inte minst sin LOJALITET till sina egna länder och till sitt eget folk även om de blir matade med bidrag och förmåner från Sverige eller om de lyckas få ett arbete här (betalar skatt till det svenska samhället).

De är NATIONALISTER (de får lov att vara nationalister) trots att ett annat land matar dem med bidrag och förmåner på bekostnad av det landets befolkning (Sverige som exempel) som inte har något annat land att åka tillbaka till när smörgåsbordet börjar bli tomt.

 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2018-12-05 10:23:28

Hej
Jo retoriken säger att om du tillhör folkgruppen som kallar sig "Romer" och är Svensk medborgare, är du Nationalist då eller zigenare ?? Som nationalist borde väl i så fall deras kulturarv inte framhållas i debatten utan särskiljas ? Är man Svensk medborgare gäller väl lagen lika för alla. Vi är ju nationalister om vi är medborgare i ett land eller har jag missat något ??

Undrar
Egon

Postat av: Anonym

Publicerad 2018-12-08 19:48:15

Jag förstår precis vad du menar, bloggaren. Jag håller med till 100% och glädjs över att det finns folk som tycker och tänker såhär fortfarande.
Jag är givetvis inte en perfekt människa, men jag försöker på alla vis att vara mitt bästa jag.
Som sagt, jag är inte en bra människa, men jag vill ändå inte bli vilseledd. Det är svårt att finna en vännina eller make, knappt en bekant som faktiskt tror på Jesus men ändå inte luras av kyrkan. Det är svårt att finna en vän som förstått att "konspirationsteorier" inte är varken konspiratoriska eller teorier, utan sanning. Den sanna kärleken för familjen är döende.
Men det läker mina sår en gnutta när jag läser om människor som kan se hyfsat klart på sanningen. Tack!

Postat av: Anonym

Publicerad 2019-05-28 23:19:32

Sant och sorgligt hur det blev o blir med Sverige----------- lägger in artikel på min sida /Maria

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik