Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

HBQT och Svenska kyrkan

Publicerad 2018-06-22 20:55:05 i Religion,

Varför är kyrkorna intresserade av att inkludera allt och alla oavsett tro (religion), lära, sexuell läggning etcetera när Guds/Jesus väg inte handlar om inkluderande utan om avskiljande?

I den senaste foldern från Svenska kyrkan (skökan), en folder skökan brukar dela ut ett par gånger om året, och som låg på golvet nedanför brevinkastet när jag kom hem från en härlig semester så står det att varje människa är skapad till Guds avbild och älskad av Gud.

Det står inte älskad av Jesus utan älskad av Gud och bara det kan ju få en att dra öronen åt sig för vi vet att det finns många gudar och att människor tror på en massa olika gudar som de kallar Gud men som inte är den Gud som vi som är/vill vara Jesus lärjungar tror på. Att säga Gud istället för Jesus (Jesus är Gud!!) är förstås bättre för då riskerar man inte att stöta sig med någon (att trampa någon på tårna). Med de som har andra gudar.

Jag är vägen, sanningen och livet säger Jesus och ingen kommer till Fadern (Gud) utom genom mig!  

Avgudadyrkare är enligt Gud/Jesus (den Gud/Jesus vi som vill vara Jesus lärjungar och som tror på honom och vill följa honom) lika älskade av Gud/Jesus som Guds/Jesus kallade och utvalda. Och inte nog med det. Även homosexuella (HBQT personer) är lika älskade av Gud/Jesus liksom alla som bekänner sig till andra religioner och läror. Varenda människa på jorden är med andra ord älskad av Gud/Jesus. Det räcker med att vara människa för att vara älskad av Gud/Jesus och vad man tror på eller vad man gör spelar inte den minsta roll.

Gud älskar allt och alla vilket betyder att allt och alla kan göra vad de vill för de är lika älskade av Gud/Jesus ändå.  

Är det verkligen bibelns Gud/Jesus som säger så eller har Svenska skökan (frikyrkorna via Sveriges ”kristna” sataniska råd) anammat en helt annan Gud/Jesus?

Vilken ”gud” säger att gör som du vill och tro på vad du vill samt att allt accepteras, om inte han som vill sätta sig på Guds/Jesus plats och som är Satan (herren över världen)? Vem är det som från tidernas begynnelse har uppmuntrat människorna till att vända sig bort från Gud/Jesus och till att gå sina egna vägar? Vem är det som sår ogräs bland den goda säden (på Guds åker/bland Guds barn) om inte Satan?

Hur gör han det? Gör han det genom att säga att ”hej jag heter Satan och jag vill att du som är troende på Gud/Jesus (som är vägen sanningen och livet) skall börja tro på mig istället och börja följa mig”? Nej, självklart är det inte så han går tillväga utan hans väg är att på ett listigt sätt få bort de kallade och de utvalda bort från Gud/Jesus genom att via SINA präster och pastorer (som inte är kallade av Gud/Jesus utan som har kallat sig själva eller blivit kallade av andra Satansdyrkare i kyrkorna och i samfunden) i Satans kyrkor och samfund och som älskar världen lika mycket som Satan (deras herre) älskar världen och som arbetar för att hans (deras fader/gud/Satan) skall kunna breda ut sitt rike på jorden.

De kallade och utvalda börjar TVIVLA.

När de som Gud/Jesus verkligen har kallat börjar ta till sig det falska ”kärleksbudskapet” (som handlar om att Gud/Jesus älskar allt och alla och att alla är välkomna in till det som de, dessa Satans lakejer inom kyrkorna, kallar för Guds rike men som är Satans rike) som predikas i dagens kyrkor och samfund, har Satan vunnit.

De som inte har blivit kallade av sina föräldrar, sin släkt, av någon bekant eller präst eller pastor etcetera in till kyrkan/samfundet (för att det är trevligt och gemytligt där) utan som har blivit kallade in till Guds/Jesus rike (inte till någon Satans kyrka) av Gud/Jesus, börjar tvivla på om de har tolkat bibeln rätt även om Gud/Jesus har talat till dem personligen om vad som är rätt/fel och de tänker att det måste ju vara mig det är fel på. Inte kan en hel kyrka med massvis av medlemmar och ”duktiga” präster, pastorer, äldste (med stor erfarenhet av det mesta) och allt vad de kallar sig, ha fel.

Nog är det jag som har fel eftersom ingen annan eller väldigt få ens reagerar. Och när allt kommer omkring så är det inte trevligt med gemenskap oavsett vad andra i kyrkan eller i samfundet tror på? Vad de tror på angår inte mig utan jag tror på det jag tror och de tror på det de tror på.

ENHET I ANDEN?? VAD ÄR DET??

Låt oss göra det bästa och låt oss hålla sams! Låt oss gå samman med allt och med alla för att göra världen till en bra plats för alla människor att leva i (låt allt och alla få vara en del av kyrkan som de är, tror och handlar) och inte minst för Satan som kan fortsätta sina härjningar genom att upprepa sitt mantra om att ”inte skulle väl Gud ha sagt att det är något fel med någonting”. ”Gå era egna vägar och gör vad ni vill och tro på vad ni vill för Gud älskar er”!

Om detta (som Satan och inte Gud/Jesus säger) är sant så varför inkarnerade sig Gud i form av en människa (100% människa och 100% Gud) som var Jesus, till jorden för att leva här som människa under en kort tid? Varför blev Jesus (som föddes som jude) korsfäst under hejarop från sina egna (judarna som var de som såg till att han blev korsfäst) och varför hade Gud/Jesus ett förbund med ett utvalt folk (judarna) under den gammaltestamentliga eran varav de flesta blev utrotade av Gud/Jesus redan under ökenvandringen från Egypten (den tidens Babylon) på grund av sin olydnads skull? Varför AVSKILJDE GUD/JESUS ETT FOLK FÖR SIG?    

Om han hade älskat alla som tillhörde det UTVALDA folket men som valde att gå sina egna vägar så hade han knappast utrotat de flesta av dem redan under ökenvandringen. Även kvinnor och oskyldiga barn blev utrotade av Gud/Jesus under ökenvandringen och då kan man fråga sig om det kanske var en annan Gud/Jesus som gjorde detta? En KÄRLEKENS GUD/JESUS kan väl aldrig göra något så bestialiskt med sitt ”utvalda” folk?

Och inte kan väl Gud/Jesus göra något liknande mot dem som i det nya förbundet som Gud valde att skapa (ett nytt och bättre förbund) och som inte handlar om en folkgrupp utan om alla folk från olika folk och stammar (utspridda över hela världen) som tror på och bekänner sig till Jesus/Gud som Herre och frälsare? Som bekänner att Gud är Jesus kommen i köttet! 

Sanningen är att han är samma Gud/Jesus som han var då och att han kan göra (kommer att göra) exakt samma sak som han gjorde med sitt utvalda folk (judarna) men det är inget som kyrkorna/samfunden/de falska ”kristna” vill kännas vid eller tala om.

De är de som en dag kommer att säga att Herre, Herre, har vi inte gjort allt för dig? Har vi inte predikat och drivit ut onda andar, gjort handpåläggning etcetera? Då kommer Gud/Jesus att visa bort dem!!

De kommer att hävda att de har varit kärleksfulla mot allt och mot alla men förstår inte att det är Satans kärlek de har predikat (stått upp för) för att få ligga bra till hos världen (världens människor/de ofrälsta/de som aldrig har blivit kallade/utvalda av Gud/Jesus) och hos Satan.

De kommer då tids nog förstå att de har blivit grundlurade men de har å andra sidan i regel haft ett bra liv i världen. De har kunnat få status, karriär, uppmärksamhet, pengar genom att använda sig av Jesus namn så de har fått ut sin lön under sitt jordeliv.

Det är inte detta som Gud/Jesus vänder sig emot. Människor gör allt för att få ut allt gott från detta jordeliv (vad de tror är gott) och det är naturligt. Vad Gud/Jesus vänder sig emot är när de som påstår sig vara hans lärjungar (de påstår att de är födda på nytt och vandrar med Jesus), de kallar sig ”kristna” men går emot honom och får en massa människor med sig i fördärvet genom att dra in dem till den Satansdyrkan som råder i kyrkorna och samfunden idag och där inte Guds/Jesus Ande utan världens (Satans) ande styr och verkar.   

Den anden säger att ingen skall behöva känna sig sårad och åtsidosatt för att alla människor brottas med olika problem. Alla skall ha lika rätt (allas lika värde!!) att husera i Satans kyrkor och samfund för där kanske de tids nog kan bli frälsta till Jesus efter massiv övertalning enligt Satans agenda och som medlemmarna i dessa skökoväsenden står upp för.

Kommentarer

Postat av: Lennart Lysell

Publicerad 2018-06-23 12:02:30För att någon kanske kommer att läsa detta, vill jag göra en betraktelse.

Gamla testamentet säger följande:

5 Mos 21: 18

Om någon har en vanartig och uppstudsig son, som icke lyssnar till sin faders och sin moders ord, och som, fastän de tukta honom, ändå icke hör på dem, 19 så skola hans fader och hans moder taga honom och föra honom ut till de äldste i staden, till stadens port. 20 Och de skola säga till de äldste i staden: ”Denne vår son är vanartig och uppstudsig och vill icke lyssna till våra ord, utan är en frossare och drinkare.” 21 Då skall allt folket i staden stena honom till döds: du skall skaffa bort ifrån dig vad ont är. Och hela Israel skall höra det och frukta. 22 Om på någon vilar en sådan synd som förtjänar döden, och han så bliver dödad och du hänger upp honom på trä, 23 så skall den döda kroppen icke lämnas kvar på träet över natten, utan du skall begrava den på samma dag, ty en Guds förbannelse är den som har blivit upphängd; och du skall icke orena det land som HERREN, din Gud, vill giva dig till arvedel.

Detta innebär att judarnas följde Mose lag. Därför korsfäste man Jesus på trä som lagen sade. Han var ju en otrogen drinkare m.m. Han offrade sig själv som människa för alla våra synders skull.
Observera att de som syndat eller begått grova överträdelser kan bli kallade av Herren Jesus Kristus, och få nåd genom att bli omvända eller frälsta. Detta förutsätter dock att man blivit kallad av Herren Jesus Kristus och hör hans röst. Det är inte något som prällen ger dig om han inte har en särskild kallelse. Då arbetar han inte länge i "Kyrkan" som i dag är Katolikernas och jesuiternas högborg.

"Mina får hör min röst". Inte getterna.

Kan någon av "kyrkfolket" då förklara varför Jesus skulle lida korsfästelsen för våra synder om ingenting är synd av det som predikas i "kyrkan" nu i våra dagar ?

Jesus säger inte i Bibeln att för att få dina synder förlåtna behöver du inte först omvända dig och sedan blir dina synder förlåtna. Nej, Bibeln säger inte heller att "Jesus förlåter alla dina synder innefattande mördare, kriminella, otrogna, bögar, sexuella perversiteter, eller vad ni vill, före ni blir omvända för jag älskar er" oavsett vad ni än gör.

Nej Jesus säger genom Bibeln ni som begår synder kom till mig så får ni era synder förlåtna när ni omvänt er.

Detta förutsätter att man hör hans röst som säger "kom till mig"

Slutsatsen blir då konsekvent......

Om någon pratar om Kyrkan, (innefattande nästan samtliga kyrkor i Sverige i dag) som skall frälsa dig ..... spring för livet :-))

De vill ha din medlemsavgift eller ditt liv i pant för medlemskapet. Om frågan då uppstår hos dig "vart skall vi då ta vägen" så finns det ett svar som kan rädda dig för framtiden.

Läs Bibeln så kommer svaret från din Herre Jesus Kristus.

Den som inte förstår detta är illa ute
Gorm

Svar: San! Tack för din kommentar.
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik