Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Varför har vi denna onaturliga värme?

Publicerad 2018-07-22 14:22:56 i Allmänt,

Denna text fick jag av en bekant:

De flesta vet inte att Ryssland och USA har avancerad teknologi att påverka vädret. Detta ledde till en hemlig FN-resolution 1977 som förbjuder väderkrig. Detta var mer än 40 år sedan! Men alla har struntat i resolutionen sedan dess.

Vädervapen består av stora antenner som i Tjernobyl eller antennskogar som i Gakona, Alaska, där HAARP ligger.

HAARP har folk kanske hört talas om. Men att även lilla Sverige har två vädermaskiner, antennskogar, vet nästan ingen, bortsett från trogna WTV-tittare.

Den äldre vädermaskinen heter EISCAT och ligger i Kiruna. Den är sammanlänkad med anläggningen i Tromsø, Norge.

Den andra heter LOIS och har sina antenner i de småländska skogarna runt Växjö-universitet.

När skogsägarna runt Växjö var veliga och inte ville sälja sin skog för att bygga antenner, arrangerades i januari 2005 med HAARP och EISCAT Sveriges största storm i historien, Gudrun.

"Stormen nådde uppmätt orkanstyrka på endast en plats i Sverige, nämligen på Hanö utanför västra Blekinge där en medelvindstyrka på 33 m/s uppmättes.[2] Vindbyar på 42 m/s uppmättes dock i Ljungby och i Växjö i Kronobergs län i Småland innan väderstationerna där slogs ut[3]." skriver Wikipedia.

Efter Gudrun låg så mycket skog på marken med risk för skadedjur att skogsägarna sålde kvickare än fort. Så kunde LOIS byggas som är sammanlänkat med andra antennskogar i Europa under huvudnamnet LOFAR.

Den stora frågan är naturligtvis varför den svenska regeringen eller militären inte använder de två svenska vädervapen EISCAT och LOIS för att hjälpa bönderna med regn?

Det enda vettiga svaret är att USA har kontrollen och inte Sverige och Löfven-regeringen är alldeles för feg att stöta sig med storebror bortom Atlanten.

Kommentar: Om det stämmer att det numera går att styra och kontrollera vädret (att några har tagit sig den makten och att det är vad som för tillfället sker i Sverige) precis som bankerna/bankägarna (USA med den privatägda Federal Reserve Bank styrd och kontrollerad av falska judar/Satans synagoga i spetsen) kan styra och kontrollera ekonomin (världsekonomin) och genom det hela mänskligheten, så kan man fråga sig vad detta syftar till om inte till att på ännu ett sätt kunna styra och kontrollera mänskligheten (enskilda människor och länder) så att de, Satans hantlangare, kan driva igenom sin sataniska agenda som handlar om världsherravälde fullt ut (se länkar nedan) och sedan få det till att se ut som om ALLT som sker bara sker av en ren slump (väderkrig likväl som vapenkrig, ekonomiska kriser och det faktum att människor beter sig onormalt/irrationellt som ett resultat av indoktrinering/mindcontrol).

Genom att skapa olika slags kriser så går det att få människor att gå med på i princip vad som helst, alternativt tvinga dem att gå med på vad som helst, och alla måste ju ta sitt ansvar heter det då.

De ”skapade” krigen runt om i världen och som handlar om att destabilisera västvärlden/Europa (om att skapa kaos och konflikter) med hjälp av massinvandring av främmande folk och grupper (mångkultur) är ett tydligt exempel på hur andra än de som är skyldiga tvingas ta ansvar för konsekvenserna av satanisternas skapelse/härjningar.

Alla måste öppna sina hjärtan och sina plånböcker åt allt och alla vare sig de vill eller inte för att undgå att bli klassade som ”rasister”, människofientliga med mera när det är ”DE” (satanisterna) som verkar för att sprida LAGLÖSHET och som går emot de lagar som finns i världen samt och inte minst, Guds/Jesus lagar.

Om det nu har gått så långt som till att Satans hantlangare kan kontrollera och styra över vädret (om det nu är vad som sker i Sverige) och i och med det över vattnet och växtligheten (vilket vi har varnat för här på blogggen tidigare) och kanske tids nog över luften vi andas så är frågan hur länge det dröjer innan människor är beredda på att gå med på vad som helst (tvingas att gå med på vad som helst) för att det är vattenbrist, matbrist (missväxt), brist på allt och som finner sig i det för att de inte har något annat val då de inte har fått något annat val eftersom det är satanisterna (Satans synagoga) som sätter dagordningen och ställer människor inför fullbordat faktum.

http://experimentlandet.blogg.se/2017/may/dags-att-ta-protokollen-pa-allvar.html

http://experimentlandet.blogg.se/2014/may/protokollen-fran-de-aldste-av-satans-synagoga.html

http://experimentlandet.blogg.se/2014/march/marraner-sionister-och-alla-andra.html   

Kommentarer

Postat av: Maria

Publicerad 2018-07-24 22:42:06

Detta är bara början på vidrigheterna. Man hoppas väl att man inte ska förstå utan man fortsätter att smida järnen med värre saker.Jag skrev själv häromdagen om just dessa vädermaskiner, ja de finns och vi lever i en farlig värld! /Maria

Postat av: M.M

Publicerad 2018-07-28 23:39:43

Hrmm.. Var lade jag nu min mössa som jag gjort av ett durkslag och aluminiumfolie med antenner på? Där..!! pjhuu! - nu är den på och DOM kan inte läsa mina tankar längre -)

Postat av: anders

Publicerad 2018-07-31 21:35:12

Svar till M.M

Haha.... skryt inte så.

Du behöver väl ingen hjälm. Det går inte att läsa något som inte finns.

Capitis.

Postat av: Maj Rehnberg

Publicerad 2019-10-13 10:02:30

Jag upptäckte den här bloggen nu idag när jag ville veta mer om HAARP anläggningen nära Växjö.
Tack för upplysningen om hur de kom över marken. Även den senaste stormen Alfrida tror jag var konstgjord.
Sådana personer som MM borde någon gång förklara vad som är anledningen med dessa anläggningar och chemtrailsplanen.
Jag håller helt med att det är satanister som styr.

Postat av: Klaus Hansen

Publicerad 2020-02-22 14:49:35

Jag har boken " De vita linjerna i skyn " 2000-talets Vetenskap säljer den.

Som handlar om patentet på dessa Haarpanläggningar och verktyget Cheemtrail eller Geoengineering.

Solstormar - Vädermanipulation - HAARP - GMO

Omfattande projekt som kräver specialiserade ombyggda flyg ingår i programmet, säkert fler än 1000 och at många av dom är ombyggda lufttankningsflyg från kalla krigets svunna dagar. Det finns även uppgifter som tyder på att dagens chemtrailflotta också består av äldre renoverade och för ändamålet modifierade flygplan från reguljärtrafiken som sprutar ingredienser bestående av aluminium 80%, barium 5% och strontium 5%, litium 5% och litiumfett 5% i nonostorlek.

Här har vi en av orsakerna till alla skogsbränder, då litium gör det som det finns på väldigt lättantändligt.

Amerikanska patentet no: 46806605 " Metod och apparat för att förändra regioner i jordens atmosfär, jonosfären och/eller magnetosfären" visar hur stratosfären och troposfären med hjälp av aerosoler kan manipuleras med hjälp av elektromagnetisk energi för att modifiera vädret. De markbaserade antennerna behövs för att producera lämplig elektromagnetisk energi för syftet.

I amerikanska militärens dokument från år 1996 som heter " Vädret som en beräknande kraft". Att äga vädret 2025.

Vad är motivet bakom detta är det något gott?
Framför allt kan betydande direkta fördelar vinnas genom att spela på de finansiella marknaderna som stiger och faller med vädret såsom väderderivat och katastrofåterförsäkringsmarknaden, för att inte tala om jordbruks och energiprodukter. Med förkunskaper om vädret så kan också svindlande bedrägerier sjösättas.
Med väderstyrning kan utgången på krig påverkas, ge fienden orkaner, skyfall, torka, jordskalv. Att äga vädret ger också möjligheter att sätta länder eller hela kontinenter under utpressning för sina egna syften. Kontroll av vädret ger en gudalik makt.
Men Gud har lovat att han inte skall låta Satan få förstöra jorden. Det är bara en kort tid kvar, när kriget mellan norrlandskonungen och sydlandskonungen är över och det skall utropas världsfred. Det är sista proffesian av 535 som redan slagit in. Fast man måste följa Jesus för att kunna klara sig. Sen har de tagit bort guds namn ur bibeln, det är för att det finns 1000 gudar att tillbe och att när du ber till gud ber du till alla dom. Du skall be till det han heter Jehova, då har du större chans att han lyssnar på dig och kan bli din vän. Tänk att ha universums skapare som vän.

Projektet går under namnet

Svar: Hej och tack för informationen angående vädermanipulation. Ja nog är det skrämmande att Satan och hans hantlangare har gått så långt som till att vilja styra över väder och vind i syfte att utbreda sitt rike/sin makt här på jorden men det är inte konstigt för varje herre (och Satan är herren över världen sm du vet) önskar i regel att utbreda sitt rike.
När det kommer till ”världsfred” så är det en falsk fred det kommer att handla om och som möjliggörs genom att majoriteten av mänskligheten har tagit emot ”märket” som bibeln/Uppenbarelseboken talar om. De, och detta gäller inte minst många av dem som kallar sig för ”kristna” men som ljuger och som är en Satans synagoga (se Upp. 2:9 och 3:9), tjänar och står upp för herren över världen (Satan) och för hans hantlangare redan idag och därför kommer de att bli grundligt lurade till att tro att denna ”världsfred” som kommer att utropas, kommer från Gud/Jesus när den i själva verket kommer från hans motståndare.

Bibeln/Jesus/Gud lär att denna så kallade ”fred” (som så många arbetar för) kommer att bli kortlivad och att det är strax efter att den har utropats som Jesus (Gud) kommer att komma tillbaka till jorden. Denna gång inte ridandes på en åsna utan med svärd och med dunder och brak (alla kommer att kunna se det och de flesta kommer att försöka gömma sig). Enligt Jesus/Gud så är denna jord/värld redan dömd till att gå under. Vid sin återkomst (strax efter att majoriteten av mänskligheten tror att det äntligen har blivit fred på jorden) så kommer han att göra rent hus med de ogudaktiga (han kommer att utplåna dem) för att sedan skapa en ny jord och en ny himmel, det som benämns för tusenårsriket i bibeln och där Jesus/Gud kommer att styra med JÄRNSPIRA, enligt hans rättfärdighetslagar.

Under detta tusenårsrike kommer det att bli omöjligt för människorna att synda för synd kan inte existera i ett rike där Jesus/Gud är herre. Människorna, de som Jesus väljer skall ingå i detta rike, kommer att tvingas att böja sina knän inför honom i varje angelägenhet och det kommer inte att bli tal om att någon demokrati (om att människoviljor skall stå mot varandra) skall råda, utan allt kommer att vara fullkomlig rättvisa med Jesus/Gud som enda Herre. I detta kommande tusenårsrike är det TEOKRATI som kommer att råda.

När jag ber så ber jag till Herren Jesus Kristus Gud för Jesus är GUD som kom till jorden i form av en människa, i form av Jesus som var 100% människa och 100% Gud. Det är endast genom Jesus (SONEN) som det går att nalkas Gud (FADERN). Detta är vad bibeln lär klart och tydligt. Den lär att Jesus är den enda vägen till Gud/Fadern, till den sanna Gud. Han, Jesus, är vägen, sanningen och livet och ingen kommer till Fadern utan genom honom. Om vi tror på och vill följa Jesus och ber till honom (precis som han själv bad till Gud/Fadern när han levde som människa på jorden) så är det ingen risk att vi ber till eller vänder oss till fel Gud.

Det är när man bortser ifrån att JESUS är länken mellan människan och Gud som det blir fel.
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik