Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Varför har vi denna onaturliga värme?

Publicerad 2018-07-22 14:22:56 i Allmänt,

Denna text fick jag av en bekant:

De flesta vet inte att Ryssland och USA har avancerad teknologi att påverka vädret. Detta ledde till en hemlig FN-resolution 1977 som förbjuder väderkrig. Detta var mer än 40 år sedan! Men alla har struntat i resolutionen sedan dess.

Vädervapen består av stora antenner som i Tjernobyl eller antennskogar som i Gakona, Alaska, där HAARP ligger.

HAARP har folk kanske hört talas om. Men att även lilla Sverige har två vädermaskiner, antennskogar, vet nästan ingen, bortsett från trogna WTV-tittare.

Den äldre vädermaskinen heter EISCAT och ligger i Kiruna. Den är sammanlänkad med anläggningen i Tromsø, Norge.

Den andra heter LOIS och har sina antenner i de småländska skogarna runt Växjö-universitet.

När skogsägarna runt Växjö var veliga och inte ville sälja sin skog för att bygga antenner, arrangerades i januari 2005 med HAARP och EISCAT Sveriges största storm i historien, Gudrun.

"Stormen nådde uppmätt orkanstyrka på endast en plats i Sverige, nämligen på Hanö utanför västra Blekinge där en medelvindstyrka på 33 m/s uppmättes.[2] Vindbyar på 42 m/s uppmättes dock i Ljungby och i Växjö i Kronobergs län i Småland innan väderstationerna där slogs ut[3]." skriver Wikipedia.

Efter Gudrun låg så mycket skog på marken med risk för skadedjur att skogsägarna sålde kvickare än fort. Så kunde LOIS byggas som är sammanlänkat med andra antennskogar i Europa under huvudnamnet LOFAR.

Den stora frågan är naturligtvis varför den svenska regeringen eller militären inte använder de två svenska vädervapen EISCAT och LOIS för att hjälpa bönderna med regn?

Det enda vettiga svaret är att USA har kontrollen och inte Sverige och Löfven-regeringen är alldeles för feg att stöta sig med storebror bortom Atlanten.

Kommentar: Om det stämmer att det numera går att styra och kontrollera vädret (att några har tagit sig den makten och att det är vad som för tillfället sker i Sverige) precis som bankerna/bankägarna (USA med den privatägda Federal Reserve Bank styrd och kontrollerad av falska judar/Satans synagoga i spetsen) kan styra och kontrollera ekonomin (världsekonomin) och genom det hela mänskligheten, så kan man fråga sig vad detta syftar till om inte till att på ännu ett sätt kunna styra och kontrollera mänskligheten (enskilda människor och länder) så att de, Satans hantlangare, kan driva igenom sin sataniska agenda som handlar om världsherravälde fullt ut (se länkar nedan) och sedan få det till att se ut som om ALLT som sker bara sker av en ren slump (väderkrig likväl som vapenkrig, ekonomiska kriser och det faktum att människor beter sig onormalt/irrationellt som ett resultat av indoktrinering/mindcontrol).

Genom att skapa olika slags kriser så går det att få människor att gå med på i princip vad som helst, alternativt tvinga dem att gå med på vad som helst, och alla måste ju ta sitt ansvar heter det då.

De ”skapade” krigen runt om i världen och som handlar om att destabilisera västvärlden/Europa (om att skapa kaos och konflikter) med hjälp av massinvandring av främmande folk och grupper (mångkultur) är ett tydligt exempel på hur andra än de som är skyldiga tvingas ta ansvar för konsekvenserna av satanisternas skapelse/härjningar.

Alla måste öppna sina hjärtan och sina plånböcker åt allt och alla vare sig de vill eller inte för att undgå att bli klassade som ”rasister”, människofientliga med mera när det är ”DE” (satanisterna) som verkar för att sprida LAGLÖSHET och som går emot de lagar som finns i världen samt och inte minst, Guds/Jesus lagar.

Om det nu har gått så långt som till att Satans hantlangare kan kontrollera och styra över vädret (om det nu är vad som sker i Sverige) och i och med det över vattnet och växtligheten (vilket vi har varnat för här på blogggen tidigare) och kanske tids nog över luften vi andas så är frågan hur länge det dröjer innan människor är beredda på att gå med på vad som helst (tvingas att gå med på vad som helst) för att det är vattenbrist, matbrist (missväxt), brist på allt och som finner sig i det för att de inte har något annat val då de inte har fått något annat val eftersom det är satanisterna (Satans synagoga) som sätter dagordningen och ställer människor inför fullbordat faktum.

http://experimentlandet.blogg.se/2017/may/dags-att-ta-protokollen-pa-allvar.html

http://experimentlandet.blogg.se/2014/may/protokollen-fran-de-aldste-av-satans-synagoga.html

http://experimentlandet.blogg.se/2014/march/marraner-sionister-och-alla-andra.html   

Kommentarer

Postat av: Maria

Publicerad 2018-07-24 22:42:06

Detta är bara början på vidrigheterna. Man hoppas väl att man inte ska förstå utan man fortsätter att smida järnen med värre saker.Jag skrev själv häromdagen om just dessa vädermaskiner, ja de finns och vi lever i en farlig värld! /Maria

Postat av: M.M

Publicerad 2018-07-28 23:39:43

Hrmm.. Var lade jag nu min mössa som jag gjort av ett durkslag och aluminiumfolie med antenner på? Där..!! pjhuu! - nu är den på och DOM kan inte läsa mina tankar längre -)

Postat av: anders

Publicerad 2018-07-31 21:35:12

Svar till M.M

Haha.... skryt inte så.

Du behöver väl ingen hjälm. Det går inte att läsa något som inte finns.

Capitis.

Postat av: Maj Rehnberg

Publicerad 2019-10-13 10:02:30

Jag upptäckte den här bloggen nu idag när jag ville veta mer om HAARP anläggningen nära Växjö.
Tack för upplysningen om hur de kom över marken. Även den senaste stormen Alfrida tror jag var konstgjord.
Sådana personer som MM borde någon gång förklara vad som är anledningen med dessa anläggningar och chemtrailsplanen.
Jag håller helt med att det är satanister som styr.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik