Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Att varna Satans "kristna"

Publicerad 2018-07-22 16:55:13 i Religion,

Att varna Satans ”kristna”, och med Satans ”kristna” menar jag människor som kallar sig för Jesus lärjungar men som inte är några Jesus lärjungar utan som är lärjungar till sina kyrkor, till världen och ytterst sett till Satan, är LÖNLÖST.

De tror på vad deras bibel lär men de tror inte på det ”Levande ordet” på Jesus/Gud (de inte har någon direktkontakt med Jesus/Gud via Guds/Jesus Ande) utan förvränger och förvanskar Guds/Jesus ord som står i bibeln allt eftersom det behagar dem själva, sina kyrkor, världen och Satan själv.

Faktum är att de tror på och predikar en helt annan Jesus/Gud än den sanna Jesus/Gud och på så sätt är de falska apostlar och oredliga arbetare vars syfte är att få så många som möjligt med sig på sin (på Satans och på Satans kyrkors) sida med ett hopp om att de skall ta emot deras eller någon annan kyrka (bli fast där i slaveri för kyrkan/för samfundet, städa, koka kaffe, hålla i aktiviteter, pynta kyrkan/byggnaden så att den ser trevlig ut på UTSIDAN) så att AVFALLET kan fortsätta enligt Satans plan.

Att ta emot Jesus och att sträva efter och att vilja vandra med honom och enbart med honom som leder varje ett att sina barn/får i den riktning han vill och önskar leda dem är inget som Satans ”kristna” uppmuntrar eller ställer sig bakom.

In i kyrkan/samfundet med dig (därmed basta) är deras paroll och sedan får du prata med ”de äldste” och med dem som har varit med i kyrkan länge om vad DE anser att du skall göra och inte göra samt tycka, tänka eller tro.

Kyrkan och inte Jesus är nummer ett. Jesus kommer först och eventuellt på tredje plats. På andra plats befinner sig världen/världens människor/de ofrälsta som Satans kyrkor och samfund så gärna tar hand om så att de skall kunna känna sig hemma i världen och i kyrkorna.

Det är synd om alla som inte Jesus har kallat (anser Satans kristna och deras kyrkor till det YTTRE) eller som han kanske har kallat men som han kallar till sig NÄR HAN VILL någon gång under deras livstid.

Egentligen tycker de inte alls synd om dem på något sätt om det inte handlar om nära och kära anhöriga, det vill säga familjemedlemmar (barn, syskon, föräldrar etcetera som de har ett naturligt band till och som Jesus/Gud av någon anledning har placerat dem bland från början.

Allt de är ute efter är att få in dem, vem som helst (kreti och pleti) till de ekumeniska kyrkorna som vandrar med världen och med Satan (med påveskökan, den katolska kyrkan, via Sveriges
”kristna” sataniska råd och som sitter i interreligiösa dialoger med judar och muslimer, buddister och Gud vet vad för att de menar att ALLA har samma Gud och låt oss därför gå samman och samarbeta/kompromissa), för då kan de ta åt sig äran av att ha lyckats föra in någon till kyrkan samtidigt som de har lyckats att göra dem hjälplösa och beroende vilket är exakt det de önskar och inte minst det som deras herre Satan önskar.

Det finns en del bland Satans ”kristna” (det är speciellt vanligt bland Satans ”kristna” män) som idag köper människor (kvinnor) för att de skall bli en del av deras kyrkor och samfund.

De ger dem pengar och allmosor och annan ”HJÄLP” för att de skall ta sitt förnuft tillfånga och bli ”frälsta” till Satans kyrkor och de riktar in sig på svaga människor (kvinnor) som de kan manipulera genom att omskapa sig till att likna ljusets änglar och för att få framstå som sanna hjälpare.

Vad de gör är att gå Satans ärenden men det kan de eller vill de inte se för de tror att de kan hjälpa Satan (den ande som finns i alla ofrälsta) att bli frälst till Jesus/Gud alternativt till dem själva.

Det är på det sättet som Satan lurar människor och Satans ”kristna”. Han lurar människor genom att omskapa sig till att likna en ljusets ängel och för att han själv tjänar på det (liksom hans, Satans, barn tror sig kunna tjäna något på det) och så blir det missförstånd, språkförbittringar, hat och osämja.

När man säger till Satans ”kristna” som påstår sig vara Jesus lärjungar att det är fel att samarbeta med och att gå i OK med världens människor (med den antikristliga anden) så förvänder de och förvrider de Guds/Jesus ord på det mest makabra sätt genom att säga att Jesus älskar alla människor och Jesus vill att vi som kristna skall hjälpa dem, det vill säga hjälpa den antikristliga anden, och Satan själv att breda ut sig i samhället och även i våra personliga liv.

Det är hissnande och hädelse av det grövsta slag men det är inget som de ”bibeltroende kristna” som har en annan Jesus/Gud bryr sig om eftersom de av oförmåga eller på grund av sin stora kärlek till världen (till sig själva och till världens människor) vilken är ömsesidig, kan eller vill se.

De kanske vill bli pastorer som startar en ”ny kyrka”/församling och vad kan då vara bättre än att ha ett harem av människor runt sig och som man har ”hjälpt” på alla möjliga sätt (till frälsning) så att de kan sitta på första bänken och lyssna andaktsfullt till vad den falska aposteln/den oredliga arbetaren har att säga och som är att Jesus/Gud älskar allt och alla. Satans ”kristna” och hans kyrkor/samfund STINKER!!!            

Ett sant Guds/Jesus barn kan inte under några omständigheter vistas i dagens kyrkor eller samfund utan att må dåligt och detta vet Satans ”kristna” och Satan själv.

Därför måste de (om de inte lyckas med att locka dem till sig) till varje pris kalla dem (som verkligen vill följa Jesus och som strävar efter det även om det är svårt) för kärlekslösa, obarmhärtiga, dömande etcetera så att de skall få ångest och känna sig som usla människor.

Vad de vill är att tysta Guds/Jesus barn så att de och deras lierade bland världens människor skall kunna gå fram likt de rytande lejon de är (Satan går fram som ett rytande lejon och slukar allt i sin väg) och kunna ställa till med skada för Guds rike.

Kommentarer

Postat av: Lennart Lysell

Publicerad 2018-07-23 10:24:01

En sann och klarsynt uppmaning.

Alla kyrkobesökare med en ärlig och uppriktig inställning till Ordet borde inse, att en Bibel utan Någon som leder och talar till sin läsare är inte bättre än Hemmets Journal.

Att gå till Kyrkan där den "rockande prästen" serverar pilgrimsvandring i "Equmeniastil" innebär den eviga döden för en sant troende.

Nej jag säger som Fd. Statsminister Tage Erlander sade på sin tid. "Huk er kärringar och gubbar för nu ladder han öm! " Det vill säga, sitt ni kvar där ni sitter i skiten för om ni reser er upp kan ni bli skjutna. De flesta vill inte begripa denna provocerande framställnings budskap, men lycka åt de som gör det.

Det sista stycket är suveränt:

"Därför måste de (om de inte lyckas med att locka dem till sig) till varje pris kalla dem (som verkligen vill följa Jesus och som strävar efter det även om det är svårt) för kärlekslösa, obarmhärtiga, dömande etcetera så att de skall få ångest och känna sig som usla människor.

Det speglar den rådande kärlekslösheten i sin yttersta skepnad. Vad bryr sig kyrkan om att Sverige håller på att Brinna upp ? Det var ju de usla och förlorade fåren som Jesus Kristus ville rädda, inte de hukande kärringarna och gubbarna, som trycker sina feta svettiga skinkor mot bänkraderna.

Kyrkan är ju en stendöd byggnad liksom Bibeln är en pornografibok för den som inte har en dialog med Jesus Kristus.

Gorm

Postat av: M.M

Publicerad 2018-07-28 23:33:46

Jag åkte förbi en gammal missionskyrka idag i en by (har visst döpts om till ekumeniakyrkan nu?) Kyrkan såg tom, grå och förfallen ut på utsidan. På taket satt ett kors som flagnat i färgen och såg väderbitet och vittrat ut av väder och vind. Ingen hade brytt sig om att lägga en vårdande hand om den viktigaste "symbolen" och källan till liv - korset / Golgata. En talande bild av kristenheten idag!

Postat av: M.M

Publicerad 2018-07-30 20:06:12

Jag tror att lite riktig undervisning är vad som behövs idag: https://www.ministrybooks.org/books.cfm?id=3EE0FD

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik