Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Israel hotar med att fängsla Afrikanska flyktingar som de kallar för infiltratörer och parasiter

Publicerad 2018-01-06 16:22:00 i Satans synagoga,

Här är två artiklar från ”Fria tider” (den ena relativt färsk och den andra från 2014) med kommentarer:

Israel ställer nu ett ultimatum till de tiotusentals afrikanska invandrare som befinner sig i landet. Afrikanerna får 90 dagar på sig att lämna landet – annars kommer de att börja fängslas. Det är med både piska och morot som Israel nu på snabbast möjliga vis försöker bli av med de tiotusentals svarta afrikaner som ännu befinner sig i landet. 

Den israeliska regeringens nya plan presenterades under tisdagen, rapporterar BBC News.

Afrikanerna – eller "infiltratörer" som regeringen kallar dem – erbjuds inom 90 dagar att frivilligt återvända till sina hemländer eller till tredjeländer som Israel har avtal med.

De som inte frivilligt lämnar den judiska staten kommer från och med i april riskera fängelse.

På detta sätt blir repatrieringen av de svarta afrikanerna "human" och "frivillig", konstaterar den israeliska regeringen enligt BBC.

En talesman för Israels befolknings- och invandringsmyndighet uppger för BBC att det för närvarande finns 38.000 "infiltratörer" i Israel, varav 1.420 redan är inspärrade i läger.

Läs mer här:

http://www.friatider.se/israel-till-afrikanerna-l-mna-landet-inom-90-dagar-eller-sp-rras

Kommentar: Det är inte första gången som staten Israel (en stat som alla kyrkor och samfund i Sverige och i resten av världen hyllar och överöser med bidrag eftersom de av sina falska kyrkor, det falska ledarskapet i dessa skökoväsen, har intalats till att tro att Israel, en stat skapad av människor/ett människoverk, har skapats av Gud) visar prov på det som i Sverige (i Europa) brukar kallas för RASISM, främlingsfientlighet, hets mot folkgrupp, ondska, obarmhärtighet. kärlekslöshet med mera.

Det här kunde vi läsa i Januari 2014:

Den svenska regeringen har slutit en överenskommelse med Israel om att ta emot afrikaner som nu kastas ut ur landet. Ett dussintal eritreaner har redan mot betalning förmåtts att frivilligt flytta från Israel till Sverige.

Israels regering beslutade nyligen att deportera runt 50.000 afrikaner, eller "parasiter" och "infiltratörer" som högt uppsatta israeliska politiker kallar dem, till Afrika.

Tiotusentals afrikanska invandrare i Tel Aviv har den senaste veckan demonstrerat mot massutvisningarna med krav på att världssamfundet ingriper.

Nu har den israeliska regeringen hittat ett sätt att underlätta deportationerna: Genom att låta Sverige "ta över" afrikanerna.

Enligt den israeliska dagstidningen Haaretz har "dussintals" eritreaner redan förmåtts att frivilligt flytta från Israel till Sverige under de senaste veckorna.

Tidningen rapporterar att det hela skett "i samarbete med den svenska regeringen" och att eritreanerna dessutom belönats med 3.500 dollar för att åka till Sverige –– i utbyte mot att de lovar att aldrig mer sätta sin fot i Israel.

Enligt det israeliska inrikesdepartementet innebär det bara början på "en pågående process av frivillig deportation av infiltratörer till Sverige", rapporterar Jerusalem Post.

"Detta är första gången som infiltratörer har skickats till Sverige. Avresan har koordinerats med den svenska regeringen efter ett avtal med inrikesminister Sa’ar och UNHCR", skriver departementet i ett uttalande.

Den svenska ambassaden vägrade att ge en kommentar till Haaretz.

I Sverige får medborgare i Eritrea automatiskt uppehållstillstånd och flyktingstatus, enligt ett beslut av Migrationsverket.

Israels premiärminister Benjamin Netanyahu underströk på tisdagen att massutvisningarna – som motiveras av att afrikanerna hotar landets judiska karaktär kommer att fortsätta och att demonstrationerna är lönlösa.

Läs mer här:

http://www.friatider.se/sverige-tar-over-israels-afrikaner

Kommentar: Om makthavare i Sverige eller i något annat Europeiskt land som Israel (de styrande i Israel) skickar/har skickat dessa ekonomiska flyktingar till för att de inte vill ha dem i Israel, skulle få för sig att kalla dem, de stackars Afrikanerna/flyktingarna, för infiltratörer eller parasiter (hota ”flyktingarna” med fängelsestraff/bygga upp läger där de placerar in dem) så förstår nog de flesta vad som skulle hända med dem. Alltså med makthavarna i Sverige eller i Europa.

Sionistmedia (vilket är alla de etablerade medierna som till stor del betalas med skattemedel och som ägs av dessa falska judar/Satansdyrkare) hade direkt börjat yla om att Sverige (vilket innebär alla svenskar) är ett RASISTISKT och INHUMANT land (den ena efter den andra hade blivit uthängd som rasist vilket är vad som sker idag) som måste gå till kamp mot RASISMEN, främlingsfientligeten, ondskan och ANTISEMITISMEN etcetera etcetera.

I Israel går makthavarna fria (trots att de kallar ”flyktingar” för parasiter och infiltratörer) och det är inget konstigt att de och folket i Israel (självklart protesterar inte gemene man i Israel då de förlitar sig på sina ogudaktiga ledare/Satansdyrkarna för att det må gå dem väl vilket gör dem delaktiga i ondskan) anser att massinvandring av främmande folk och folkslag hotar landets karaktär (invasionen av främlingar går på olika sätt ut över dem, ja det hotar deras karaktär) men att denna karaktär gärna kan spridas i andra länder och inte minst i Sverige. Detta har de inget emot.

De hycklande kyrkorna och samfunden (medlemmarna i dessa) håller med eller håller tyst för att de är så druckna av skökans vin och de ser inga problem med rasismen i Israel utan fortsätter att stödja denna stat som är skapad av människor och inte av Gud. De tror (vill tro) att Israel i det nya förbundet är alla som kallar sig judar även om de hatar Jesus och gör allt för att korsfästa Herren Jesus en gång till.

Judarna är fram tills att de återigen har blivit inympade i det sanna vinträdet (vilket de en gång tillhörde) som är Jesus/Gud, Jesus och Guds fiender. I det nya förbundet finns det inga judar eller greker, inga fattiga eller rika, inga män eller kvinnor utan alla är ETT I JESUS KRISTUS/GUD.

De som förnekar SONEN förnekar också FADERN och de som förnekar FADERN förnekar också SONEN (JESUS) ty Fadern och Sonen är ETT. De falska kristna (i dagens kyrkor och samfund) har dock fått lära sig att alla som kallar sig för judar är Guds utvalda folk vilket är FEL, FEL, FEL.

Här kan ni läsa mer om den "VERKLIGA"  RASISMEN och dess rötter:

http://experimentlandet.blogg.se/2014/november/den-verkliga-rasismen-och-dess-rotter.html

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik