Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Var befinner sig Billy Graham idag?

Publicerad 2018-02-23 02:48:00 i Religion,

Den under gårdagen avlidna ”EVANGELISTEN” Billy Graham (1918 - 2018) som påstod sig vara en kristen samtidigt som han älskade världen och gjorde sig känd som andlig rådgivare åt flera krigshetsande presidenter i USA (vilka har haft eller fortfarande har mycket blod på sina händer då vissa av dem lever än idag), bland annat Truman, Dwight D. Eisenhower, Richard Nixon, Lyndon B Johnsson, George H.W Bush, Bill Clinton och George W Bush, sörjs nu av hela den samlade kristenheten i världen.

Det är alltid tragiskt när människor avlider men hur kan man som kristen sörja en människa som älskade världen och som livnärde sig på världen under den största delen av sitt liv samtidigt som den påstod sig vara ett Guds barn? Han (Billy Graham) må ha fört tusentals eller miljontals människor till Herren Jesus Kristus men vad betyder det om han själv väljer att gå i maskopi med världen av bekvämlighetsskäl eller av andra skäl och lämnar alla dem som han har fört till tro, på Jesus, bakom sig? Lämnar dem i sticket genom att liera sig med världen och världens makthavare?

Är det inte så förrädare gör? Är det inte det största kännetecknet för en förrädare?

Att dessutom ha haft ett nära samarbete med påveskökan (den katolska kyrkan) fram till sin död och stått upp för ett samarbete över alla religionsgränser (läror) eller med andra ord för att världskyrkan skall kunna utvecklas och byggas upp, tyder väl ganska uppenbart på att han inte har haft Gud/Jesus som sin följeslagare under största delen av sitt liv även om han, vilket jag tror till hundra procent, hade det när han började som evangelist i sin ungdom.

Kommentarer

Postat av: Maria

Publicerad 2018-02-25 23:55:27

Mycket bra skrivet, för det är sådant som inte kommer fram...man tror ju att han var en fullständigt felfri människa. MEN han var så lockad av världen...m m. tack för artikel./Maria

Svar: Tack själv Maria! Jag tvivlar inte på att Billy Graham i sin ungdom blev frälst och att Gud ville använda honom men sedan gick det som det så ofta går för dem som Gud har utvalt till att bli HANS redskap och som utmärker sig på något sätt (bara det att vara ett Guds redskap är att utmärka sig) och det kan handla om vältalighet, karisma, intellektuell skärpa med mera vilket är egenskaper som människan har fötts med och/eller utvecklat under livets gång. Tanken är (vilket jag tror att varje sann kristen kan hålla med om) att Guds ”utvalda” människor (redskap) skall använda dessa sina medfödda talanger och förmågor i Guds tjänst men vad som ofta händer är att de som en gång har blivit frälsta/kallade av Gud (som både kyrkorna och världen upphöjer till skyarna likt gudar) förr eller senare börjar dra sig mer och mer mot världen och börja använda sig av Guds gåvor till att tjäna världen.
De får smak på allt vad VÄRLDEN och världens människor (inklusive världens herre Satan) kan erbjuda dem i form av framgång och allt som brukar följa med framgång som till exempel publicitet i alla dess former, makt, pengar, utmärkelser, priser, ja på hela taget ett gott liv i världen. De börjar älska världen (världens människor och världens makthavare) mer än Gud.
Det värsta är inte att de personligen (som enskilda) älskar världen mer än Gud (de får älska vad de vill) utan att de får andra med sig eftersom de har skapat sig ett namn (DEN ”STORE” VÄCKELSEPREDIKANTEN, DEN GUDABENÅDADE TALAREN, ungefär så kan det låta) och detta namn om de så heter Billy Graham eller något annat börjar sedan de så kallade kristna att följa och se upp till. Vad de inte förstår är att de i och med detta har skapat sig avgudar (vilket Gud förbjude).
Det leder vidare till att de börjar ta till sig allt vad avguden säger och gör helt okritiskt för inte går det att sätta sig upp mot en avgud (gud) även om personen (avguden) i fråga på ett mycket tydligt sätt förr eller senare visar att den har valt bort Gud och satt sin tro och sin tillit till världen (till världens människor och till Satan) som är motståndare till Gud/Jesus.
De blir förblindade då de väljer bort sanningen (Gud/Jesus) och istället anammar lögnen/lögner och börjar i sin tur att sprida lögn och lögner till andra som de på det ena eller andra sättet träffar eller har kontakt med. ”HAR DU HÖRT DEN STORE ”GUDSMANNEN”? HAR DU HÖRT DEN SENASTE PROFETRÖSTEN” som heter si eller så? ÄR HAN/HON INTE HELT FANTASTISK/ENASTÅENDE?
Vad dessa förblindade människor/avgudadyrkare ”medverkar” till är faktiskt att föra ”de av Gud utvalda” vilse och bort från Gud genom att upphöja dem så att de snart själva börjar tro på att de är ”SPECIELLA”, speciellt utvalda vilket gör att de lätt drabbas av storhetsvansinne/hybris. De blir besatta av att få vara världen, världens människor och inte minst dess makthavare samt kyrkorna och samfunden till lags i takt med att framgången ökar och då kan inte Gud/Jesus verka i och genom dem som det var tänkt (de har valt en annan herre eller flera andra herrar) när Gud/Jesus i sin nåd frälste dem.
När detta har skett så arbetar de inte längre i Anden (de leds inte längre av Guds Ande utan av anden i världen, den antikristliga anden) utan i sitt eget kött och då kommer Satan (och hans anhängare) som ett brev på posten med gratulationer och hurrarop.
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik