Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Paideias Barbara Spectre hjälper väst att bli mångkulturellt med skattepengar från väst

Publicerad 2018-02-13 04:41:00 i Satans synagoga,

För sitt arbete med att sprida ”Judisk” kultur i Sverige, det vill säga ”Mångkultur” vilket ”Judinnan” Barbara Spectre och övriga "så kallade" judar borde göra i ISRAEL vilket de inte gör (där motarbetas allt vad mångkultur heter), har hon fått pris av självaste kungen (se länk nedan).
 
Artikeln som följer publicerades 2016 på bloggen ”Helena Palena”.
 
Ett antal politiker – Yasri Kahn till vänster – inom miljöpartiet som gör det numera kända tecknet för de mest brutala terroristerna på jorden IS. Det wahabitiska tecknet eller pekfingertecknet. Bredvid står Barbara Spectre.
 
Barbara
 
Barbara Spectre fick 400 miljoner av staten (Göran Persson) för att starta Paideia -Europeiska institutet för judiska studier i Sverige. Vi måste nämligen ha hjälp med omstöpningen av Sverige och Europa till att bli mångkulturellt. Det klarar vi nämligen inte själva enligt Spectre. Barbara Lerner Spectre, född 1942 i Madison, Wisconsin, är en amerikansk-judisk föreläsare och aktivist.
 
Hon grundade 2001 Paideia – Europeiska institutet för judiska studier i Sverige. Barbara är gift med rabbinen Philip Spectre. År 1999 kom hon till Sverige och slog sig ned i Stockholm, där hennes man var rabbin i Stockholms synagoga. Hon har sedan dess utbildat flera hundra personer i ledarskap inom den judiska kulturens förnyelse i Europa genom Paideia.
 
År 2010 belyste hon i en intervju judarnas roll i främjandet av multikulturalism i Europa. Till hösten blir historikern Fania Oz-Salzberger New Director på Paideia. Instiftaren Barbara Spectre fortsätter som Paideias globala
ambassadör.
 
.         
 
Barbara startade Paideia för hon tror att vi inte kan klara transformationen till ett mångkulturellt samhälle själva. Inget land i väst kan det. Vi måste ta hjälp av judarna. Vem har sagt att vi vill ha ett mångkulturellt samhälle in the first place! Hon har grundat ett europeiskt institut för judiska studier i Sverige. Varför just i Sverige? Om vi vänder på det: Skulle vi få starta ett institut för svenska studier i Israel? Eller i något annat land. Nä, det kan vi glömma med hänvisning till att svensk kultur knappt finns längre i MSM! Säger bara Mona Sahlin som prisade utländsk kultur vid ett tal på en invandrarförening där hon klämde till med: Vad har vi! Jo, midsommaren och såna där töntiga saker!
 
Läs mer här:
 
https://parnassen.wordpress.com/2016/08/07/paideias-barbara-spectre-hjalper-vast-bli-mangkulturellt-med-skattepengar-fran-sverige/
 
Här från prisutdelningen:
 
http://www.paideia-eu.org/2018/02/02/paideias-founding-director-barbara-spectre-receives-the-kings-medal/
 
Och här om Wahabismen och IS:
 
http://experimentlandet.blogg.se/2015/january/donmeh-judar-bakom-wahhabismen-och-is.html
 
Läs också om hur grundlurade många "så kallade kristna" har blivit av Satans synagoga i en artikel från 2015:
 
http://experimentlandet.blogg.se/2015/june/kristna-ar-grundlurade-av-satans-synagoga.html
 

Kommentarer

Postat av: Hasse Allansson

Publicerad 2018-02-13 14:15:19

Om det finns falska judar, då borde det finnas äkta judar, men vilka är de?

Svar: Hej Hasse!
I denna artikel "Det nya förbundet i Kristus" och som publicerades på bloggen 2013, kan du läsa om vilka som är äkta respektive falska judar.

http://experimentlandet.blogg.se/2013/may/det-nya-forbundet-i-kristus.html
experimentlandet.blogg.se

Postat av: Hasse Allansson

Publicerad 2018-02-14 11:57:18

Jag förstår faktiskt inte riktigt. Blir judarna först äkta då de blir frälsta?

Svar: Hej igen!Det folk som kallas judar idag (och som kallas judar i både GT och NT) skiljer sig från alla andra folk därför att de blev uttagna av Gud för ett speciellt uppdrag. De fick speciella löften gällande deras relation till Gud och till alla andra folk. Genom dem har vi fått Guds ord, Guds uppenbarelse och genom Abraham skall Gud välsigna alla nationer på jorden.Stamfadern Abraham var dock ingen jude utan en rättfärdig man som Gud utvalde på grund av att han var beredd att lyssna på Gud. Inte av någon annan anledning. Det existerade inga judar på Abrahams tid.Det judiska folket hade inte uppstått än. Ordet judar är benämningen på ättlingarna till en man som hette Juda och tillhörde hans stam. Juda stam.Juda var en av Israels (MÄRK VÄL, ISRAEL VAR EN MÄNNISKA INGEN STAT!) tolv söner och Israel KALLADES ÄVEN FÖR JAKOB. Jakobs (ISRAELS) far hette Isak och Isaks far var Abraham. Abraham var alltså en av judarnas förfäder. De första judarna som fanns var hans sonsonssons Judas barn. Dessförinnan fanns det alltså inga judar och de första Israeliterna var ättlingar till Israel (TILL MÄNNISKAN/MANNEN ISRAEL) som även hade namnet Jakob.Att göra en människa (en människas namn, ISRAELS namn) till en stat/ett land, som andra folk (folkgrupper) förväntas dyrka och se upp till (stötta) för tid och evighet även om varenda en inom folket/landet avfaller och vänder sig bort från Gud, är något som kommer från Satan. Staten ISRAEL är sålunda inte en stat skapad av Gud utan av MÄNNISKOR. Du kan läsa mer här i artikeln ”Vad kyrkorna inte vill att kristna skall veta”http://experimentlandet.blogg.se/2016/august/vad-kyrkorna-inte-vill-att-de-kristna-skall-veta.html
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik