Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Ljugande kristna

Publicerad 2018-04-06 21:02:31 i Religion,

Som nyfrälst så tror man att det går att hitta likasinnade inom kyrkorna och samfunden men det är helt omöjligt. De som finns där kanske en gång blev frälsta till Jesus men är inte frälsta till Jesus idag utan till sina kyrkor vilket de bevisar gång på gång när dessa deras kyrkor och samfund går ihop med världen och med världens herre som är Satan.

De älskar världen och världen älskar kyrkorna (dess medlemmar) vilket är ett tecken på att kyrkorna (de som finns inom dessa) inte vandrar med Gud/Jesus utan med världens herre som är SATAN. Alla ofrälsta människor tillhör Satans och världens rike men de som befinner sig inom kyrkorna påstår att de älskar Gud/Jesus vilket de inte gör, inte kan göra, om de samtidigt älskar världen och är omtyckta av världen.  

De ljuger och det är ingen personlig lögn för att de gör fel på olika sätt (syndar individuellt på olika sätt) utan vad de vill är att dra in nyfrälsta till deras skökoväsenden så att även de skall drabbas av den plåga som kommer att drabba dem (Läs Uppenbarelseboken kapitel 18) och som Gud/Jesus förbjude och som de trivs med att stå upp för idag.

De trivs med att stå upp för en kollektiv lögn i sina kyrkor och samfund, ju fler som ställer upp desto bättre, och de är inget annat än vilka politiker som helst som vill värva nya medlemmar till sitt parti och de använder sig av Jesus namn för att värva medlemmar.

Jesus hade inget parti. Jesus och hans apostlar var inte ute efter att värva medlemmar till något parti eller till någon kyrka. Det fanns inga kyrkor eller något parti under deras tid.    

Kyrkor har skapats av människor (av "kristna" med maktanspråk) för att människor skall gå in i dessa och tro att de kan bli frälsta när de söker sig till kyrkor. Kyrkor har skapats av människor som vill ha makt att styra över andra människor (ju fler som ansluter sig desto större makt får kyrkorna) men det var inte vad Jesus ville göra.

Maktmänniskorna inom kyrkorna översätter ordet Ecclesia med kyrka trots att Ecclesia inte har något med kyrkor att göra. Eccleccia betyder att vara utkallad från världen och in till Guds rike, till sonens, till Jesus rike.

Kyrkorna och deras medlemmar påstår att Ecclesia betyder kyrkan. Att de troende skall gå in i en kyrka för att där kunna bli frälsta. Det är inte sant för ingen kan bli frälst i en byggnad, i en kyrka eller av någon människa som finns där och därför är de inte i sanningen. De är inte med Jesus och det bevisar de gång på gång.

De hatar och hånar dem som påpekar detta för dem då det enda de är ute efter är att försvara sig själva och sina skökoväsenden. De vill ha medlemmar till sina skökor precis som vilket politiskt parti som helst vill ha medlemmar till sitt parti.

De fattar inte att de trampar på Jesus, på Gud i sina strävanden efter att få vara världen till lags. De kallar sig kristna vilket vem som helst kan göra och gör. George Bush kallade sig kristen och Donald Trump är väl också någon slags kristen samt även Putin. Alla är kristna när det passar dem och jag tror även att Hitler kallade sig för kristen. Han lierade sig med den katolska skökan som styrdes av Satans synagoga (av djävulen redan då) för att de falska judarna som styrde honom och hela Tyskland samt alla andra länder via propaganda skulle få sitt Israel. Staten Israel som är skapad av människor och inte av Gud/Jesus.

Kommentarer

Postat av: Peter Wehlin

Publicerad 2018-04-09 11:01:04

Hur kan Du tala om att vara frälst, när vi som troende och döpta är här för att göra kallelsen och utkorelsen fast? Att göra så är avfall och det dessutom mot bakgrunden av att ni, som nu utger för att vara "kristna" inte ens känner till innebörden av kallelsen och utkorelsen?

Svar: Förklara gärna vad du menar!
experimentlandet.blogg.se

Postat av: Peter Wehlin

Publicerad 2018-04-11 00:00:27

Jag skall snart svara.

Postat av: Capitis

Publicerad 2018-04-19 11:21:19

Till moderatorn ändrat lite då det blev fel..... :-))

Peter Wehlin

Du är en okunnig pladdrare som inte kan hänvisa till Bibeln om det du åberopar. Du kallar dig troende och förolämpar indirekt de som verkligen är troende.
På denna sida slipper man tack och lov Din typ av "troende" än så länge.

Fundera lite på följande text (1917 års Bibel) i stället för de argument du framför, och återkom sedan.

Om du "Tror" på kyrkan så läs Bibeln i stället före du angriper saker du inte är medverkande i.

Som ett litet exempel hänvisar jag till 1917 års Bibel :

1 Kor 11:6 ""Om en kvinna icke vill hölja sig, så kan hon lika väl låta skära av sitt hår; men eftersom det är en skam för en kvinna att låta skära av sitt hår eller att låta raka av det, så må hon hölja sig. ""

Jo allt är inte som man "tror" och ibland, kan det till och med vara farligt att leva. :-))

Lycka till

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik