Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Att be för fiender och att vända andra kinden till

Publicerad 2018-04-17 02:14:00 i

Dessa bibelcitat har misstolkats av Satans kristna kyrkor genom historiens gång och fått kristna till att bli dörrmattor för all slags ondska samtidigt som det har skapat så mycket skuld och skamkänslor hos enskilda kristna som Jesus har talat till som en normal fader talar till sina barn.

En normal fader i världen ber inte sina barn att be för dem som är barnens fiender och som förföljer dem och kanske förföljer hela familjen/släkten (fadern personligen) men som kristna skall vi be för alla fiender samt vända andra kinden till för att bibeln säger så.

Hur går detta ihop?                                           

Skall vi be om att fienderna (de som vill oss ont) skall kunna gå vidare och göra ännu mer ont så att ondskan skall kunna sprida sig eller hur skall vi be som frälsta och kristna?

Att be för en ogudaktig överhet som hatar allt vad Gud/Jesus heter tror jag inte att de som var eller kallade sig kristna under nazityskland eller Stalintiden gjorde. Jag tror inte att de kristna under den tiden bad om att få ännu mer förföljelser och ännu mer fiender.

Om de bad så handlade det om att fienderna skulle lämna dem ifred. De var väl medvetna om att våld föder våld och det var det som Jesus hade talat till dem om. Att be för fiender handlar sålunda inte om att be om att få bli våldtagen av främlingar i sitt eget hemland eller att be för dem som tillåter dessa övergrepp och annat att ske och som har makten i samhället..   

Möt inte våld med våld för då kommer våldet att trappas upp och det var Jesus väg när han lydigt traskade upp till korset (som ett lamm för att bli slaktat) under ångest och allt som människor kan känna när de vet att de skall dö. Han gick till korset utan att ha begått en endaste synd.

Hans enda synd var att han sa sanningen till sin omvärld och till sina egna (judarna) som gärna hade velat samarbeta med honom. Judarna ville att han skulle vara deras Messias men eftersom de som folk blev avklippta från det sanna olivträdet redan i det gamla testamentet och därav anledningen till att Gud skapade ett nytt och bättre förbund i Kristus Jesus så kunde de inte acceptera Jesus som Gud.

Gud skapade ett nytt förbund i Kristus Jesus för att judarna som var hans utvalda folk valde att gå bort från honom, från Gud och från Jesus, och de går än i dag bort från honom och väljer att vänta på sin MESSIAS som är den kommande Antikrist och som även kyrkorna väntar på. Kristenheten i Sverige och i världen vilka har blivit grundlurade av Satan och judarna väntar på samma gud som judarna och som är Satan.

Att vända andra kinden till när någon slår en på kinden handlar om att den som blir slagen på kinden har gjort något fel. Ingen normal människa går runt och slår folk på kinden dagarna i ända och för skojs skull om de inte är riktigt sjuka.

När Jesus talar om att vi som troende skall vända andra kinden till så handlar det om att den som vet med sig att den har gjort något fel och därför blir slagen på ena kinden även skall vända den andra kinden till så att den som vill slå kan slå även på den andra kinden.

Detta har tolkats från de kristna kyrkornas och samfundens håll som att vem som helst kan slå en kristen på kinden och göra vad de vill. Om de som slår (de som är våra fiender) väljer att göra vad de vill så skall vi be för våra fiender och vända andra kinden till.

Är det vad Gud/Jesus vill?

Kommentarer

Postat av: Capitis

Publicerad 2018-04-17 08:50:07

Tack för denna sida.

"Att be för fiender och att vända andra kinden till. Är det vad Gud/Jesus vill?"

Nej det är det verkligen inte ! Det är vad Gud hatar. Den som tror det har inte läst Bibeln.

Bibeln är skriven för troende människor. Trollen kan ägna sig åt något annat.

Stanley Sjöberg, Ulf Ekman, Marcus Birro, Biskopar, Kardinaler och listan kan göras lång. De kan be till sin Gud för sina fiender om de vill. Men lämna oss andra utanför.

Kyrkor/Frikyrkorna är fortfarande på vägen "i viss mån" verkar det som, men kompassen saknas.

Vi som är lärjungar skall inte befatta oss med dessa. Den som lever efter Lagen skall dömas av Lagen.

Vi som lever efter det nya förbundet ber till vår Herre i stillhet utan "tjo och tjim". Allt är fullbordat och vi blev kallade.

Så det var ett bra inlägg som Laglöshetens hemlighet publicerat. Beträffande synpunkten om invandring finns för de läskunniga "Den Kungliga lagen" i Jakobs brev 2 kap. 8.versen, som säger att vi skall inte behandla en invandrare bättre än en Svensk.

Då jag är i full trygghet om att några av ovanstående nämnda personer, eller "kyrkor" inte läser detta inlägg så förstår alla "arkebuserade" vad som åsyftas. De övriga kan negligeras.

Capitis
MVH

Postat av: M.M

Publicerad 2018-04-17 22:03:00

Jesus säger att mitt rike är inte av denna världen. Det var därför judarna inte ville följa honom för att de ville se Israel/ löfteslandet bli realiserat I DENNA VÄRLDEN. Jesus var av dom tänkt att krossa romarna som var ockupationsmakten. Romarriket bytte istället skepnad och blev den katolska kyrkan så att satan skulle kunna vinna seger över den äkta kyrkan genom att bedraga de kristna. Men fåren känner herdens röst och lät sig inte luras - därav tex tortyrkammarna i inkvisitionen - och i dag - dagens falska humanist kristna som har vapenvila med världen. När Herren blev slagen av vakterna och anklagad av många falska vittnen innan avrättningen på korset så svarade inte Herren, vilket förvånade Pilatus. Jesus visste att inte med världens medel förvara sig utan såg istället på domens dag då sanningen skulle komma fram. Detta är att inte leva i världen utan i Guds rike. HÄR kommer vi aldrig få rätt! Jesus vände den andra kinden till för att han såg in i evigheten. Om Jesus hade velat få vedergällning i denna världen skulle han lätt kunnat utbe sig en legion änglar som skipat rätt och rättvisa. Men hur hade det då gått med liknelsen om fienden som sådde ogräs i åkern - låt vetet växa upp ihop med ogräset för om ni rycker upp ogräset nu så kommer ni skada också vetet. Skilj istället ogräset från vetet på skördedagen då ogräset skall kastas i ugnen och vetet samlas i ladorna.

Svar: Sant! Och idag använder sig judarna av den "politiska" sionismen och staten Israel som har skapats av MÄNNISKOR och inte av Gud för att realisera "löfteslandet" i denna världen vilket Satans kyrkor och samfund ställer upp på..
experimentlandet.blogg.se

Postat av: En kroppsdel

Publicerad 2018-04-18 19:58:16

Kunde inte kommentera på ditt andra inlägg så jag skriver här.

Jag tror att jag är pånyttfödd men jag kämpar med en svår sexuell synd som jag dragits med i många år. Jag blir tokig på mig själv och jag blev skrämd av dina ord (vilket är bra) för det måste bli ändring. Jag vet att jag måste bära frukt på något sätt för att inte straffas av Gud. Tyvärr har jag så lätt för att ge upp och ber inte tillräckligt när begären kommer. Det är som att jag inte bryr mig trots att jag vet hur illa det kan bli. Tack och lov hör jag fortfarande Rösten när jag ödmjukar mig inför Gud och väntar lite på svar. Men sexuell synd kapar effektivt ens band med Gud. Usch!

Blir till att tugga lakrits för att få ned testosteronet. Jag läste om den där killen som bad till Gud varje gång begäret kom och höll på en lång stund ibland innan det tog slut. Varför kan inte jag göra det så? Varför ger jag upp och intalar mig själv att det inte ska gå?

Snälla be för mig att jag ska få kontrollen över mina begär.

Postat av: capitis

Publicerad 2018-04-18 21:37:05

Svar till M.M
M.M
Med all respekt för ditt fina inlägg.
Vi skall vara försiktiga med nyanserna. "Här kommer vi aldrig få rätt !"
Nej men då måste vi veta att sammanhanget du talar om var Jesu mission vilken han var kallad till. Genom sin förutbestämda och profeterade korsfästelse fick Han "rätt" och vann segern. Han vann den slutliga segern och är Konungen. Han levde i världen för att vi skall tro på honom, och då deltar vi i segern när vi lever i Honom. Han vände inte den andra kinden till, han fullföljde sin uppgift att fullborda det nya förbundet vilket vi lever i nu. Läs Jakobsbrevet "Den Kungliga lagen" i Jakobs brev 2 kap. 8-13 verser. Här och på andra ställen finns sammanfattningen av Jesu verksamhet, med betoning på barmhärtighet som är det nya. Jesus var inte död vid det tillfället du hänvisar till och då gällde lagen fullt ut. Så jag delar din inställning M.M. Vi skall dock inte glömma att vår Herre dödade Ananias i Apg. för stöld från de Heliga. Det är ingen pacifistisk vända kinden till handling, och den skedde efter det nya förbundets införande. Som du vet återkommer han för att styra med "ironrod"
Citat M.M
"Jesus visste att inte med världens medel förvara sig utan såg istället på domens dag då sanningen skulle komma fram. Detta är att inte leva i världen utan i Guds rike. HÄR kommer vi aldrig få rätt! Jesus vände den andra kinden till för att han såg in i evigheten."
Capitis

Postat av: M.M

Publicerad 2018-04-18 21:56:39

Käre kroppsdel. Du har valt ett nicknamn passande. Grejen är att du är starkt kopplad/ styrd av kroppen/sinnet/köttet. Detta band måste du bryta för att komma in i anden. För att bryta detta band måste du gå ur köttet. Bön är starkt men du måste bryta mer. Jag rekommenderar dig att fasta på bara vatten i minst tre dagar. Drick te med lite salt i och vatten. Sök Herren i ordet och bönen. HÅLL UT under påfrestningen (det är ju bara tre dagar) och du kommer att känna att du har en egen styrka som gör skillnad. Detta är bara en träning att stärka dig inget annat!

Postat av: Capitis

Publicerad 2018-04-18 23:41:41

Bästa Kroppsdel

Citat : "Men sexuell synd kapar effektivt ens band med Gud. Usch! "

Det finns inget ställe i Bibeln där det står om "sexuell synd." Dessutom är det inte Bibeln vi tror på. Vi tror på Jesus och är hans lärjungar. Vi följer de lagar som står skrivna i våra hjärtan. Som troende kan vi inte göra "något" för att bli bättre inför Gud. Vi är redan förlåtna och syndar inte. Vi felar och överträder Ibland de regler vi har att följa, men vi känner då när något är fel. Då rättar vi till det så långt vår förmåga räcker. Du vet väl att vi döljer inte vissa kroppsdelar för att de är syndiga, utan för att de är viktiga. Gud skapade ingen syndig kroppsdel. Följ lagarna (de tio buden) med glädje efter bästa förmåga så blir allt bra. Det är inte syndigt att äta för det är ett behov som tillhör det jordiska liksom det sexuella också är ett fysiologiskt behov och inte någon synd. Läs Paulus, han svarar på dina frågor vad du skall göra och inte i dessa sammanhang. Allt är tillåtet men allt är inte bra. Om du ser det som synd är du inne i lagen och "DÅ" är det synd, och du vandrar inte i anden med Jesus i det nya förbundet. Paulus skriver inte att man ej får tillfredställa sig själv. Inte heller står det i tio Guds bud. MEN var förståndig. Man kan äta sig till döds också. När man arbetat med sjukvård vet man att unga människors behov är större än äldres vilket även Paulus skriver om, så gör inte ditt andliga liv till ett lidande. Det finns direkta brott mot vår Herre och dom finns klart specificerade. Dessa brott kallas inte sexuell synd, utan "otrohet." Eftersom du inte klart säger vad du menar med sexuell synd så är Bibeln den bästa källan att söka i och inte någon "kyrka" eller pastor "Jansson"

Läs Bibeln, vem den är skriven för, till vem eller vilka de Heliga talar, när de talar i Bibeln och varför de talar. Lyssna gärna på människor som talar om oss, och som följer Jesus, dock fastna inte i någon jordisk lära. Synd finns inte för oss, men lydighet är vår regel som vi följer med glädje. Lyssna och var ödmjuk, men inte fjantig. Den "konungsliga lagen", Jak. 2:8 är en bra start att för att tänka över vardagen och hur vi skall förhålla oss. (de 4 första buden om förhållandet till Gud och de 6 sista om vårt förhållande till varandra som lärjungar). Följ alla hänvisningar i Bibeln så får du snart en helhetsbild av ditt nya liv. Var försiktig när någon talar om den "gyllene regeln" för den finns inte i Bibeln och är en mänsklig förvrängning av Bibeln. Om du dessutom skaffar dig en riktig Bibel såsom Reformationsbibeln eller King James version kommer du snart att finna din väg.

Välgång önskar jag dig.
Capitis

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik