Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Det går minst tjugo flyg till Afghanistan (Kabul) från både Göteborg och Stockholm så gott som dagligdags

Publicerad 2017-11-22 07:52:00 i Mångkultur,

Jag kollade lite på måfå upp olika flyg (flygdatum) med destination Afghanistan och Kabul och fann till min förvåning att det går ett hissnande stort antal flyg mer eller mindre varje dag till denna ”KRIGSHÄRD” (oroshärd) som ”ensamkommande barn” (män/kvinnor) numera flyr från för att det är stört ”OMÖJLIGT” att vistas där.

Afghanistan är ju inte direkt något land som svenskar väljer att semestra i och frågan är om det ens går några charterresor till denna så kallade krigshärd/oroshärd/konflikthärd.

Med tanke på detta så är frågan vilka det är som åker dit, hur de ens kan åka dit och varför det går så många flyg till ett land som människor påstår sig ha flytt ifrån och fortfarande flyr ifrån för att söka asyl i Sverige?

Det är knappast troligt att flygen går tomma (för skojs skull) och som sagt är ju inte Afghanistan drömresemålet för särskilt många svenskar.

Att ställa dessa frågor kan, som så mycket annat, säkert ses som hatiskt och rasistiskt enligt de av kulturmarxism hjärntvättade och duktiga idioterna som befolkar landet och driver det mot undergången, men är det inte ganska relevanta, för att inte säga viktiga, frågor när man tänker efter?

Inte minst då vi dagligen matas med snyfthistorier i olika medier från så kallade ensamkommande barn och andra som påstår att det inte går att leva eller vistas i sina egna hemländer.

Antagligen (nu har jag inte kollat) så går det mängder av flyg dagligen även till de andra så kallade krigsdrabbade länderna (Iran, Irak, Syrien för att nämna några) som folk ”FLYR” ifrån och som även de är omöjliga att vistas i enligt ”FLYKTINGARNA” som kommer hit och som efter att ha gråtit ut i media och på andra forum (i kyrkor och i organisationer) förr eller senare beviljas permanent uppehållstillstånd som inkluderar gratis bostäder, bidrag i alla de former, förtur till arbeten och utbildningar med mera med mera.

Men att ta reda på vilka det är som fyller upp alla dessa plan som lyfter från Sverige (om nu inte svenskarna har börjat vallfärda till oroshärdarna för att semestra) är förstås för mycket att begära av de svenska myndigheterna och det är säkert också väldigt svårt, komplicerat, för att inte säga (och här närmar vi oss nog mer sanningen) rasistiskt och kränkande när det gäller den personliga INTEGRITETEN, att kontrollera vilka det är som frivilligt åker till länder som det påstås vara omöjligt att både leva och vistas i.

Läs mer om kulturmarxismen och dess rötter här:

http://experimentlandet.blogg.se/2015/april/frankfurtsskolans-sataniska-rotter.html

Och här där ni även kan se resultatet av denna hjärntvätt i en video där Södertörnsstudenter intervjuas:

http://experimentlandet.blogg.se/2016/april/resultatet-av-judisk-kulturmarxistisk-hjarntvatt.html

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik