Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Gemenskap

Publicerad 2017-07-30 22:23:49 i

Som kristen måste man ha gemenskap säger dom som har varit kristna länge och som vill få in en i deras kyrka (deras samfund) om man inte har någon kyrka eller något samfund att gå till.

 Varning, Varning, lyssna inte på dem.

Guds ord säger att vi som har blivit frälsta och pånyttfödda i Jesus, skall dra ut från det stora Babylon som är det samlade skökoväsendet här på jorden i denna den yttersta tiden. Läs Uppenbarelseboken kapitel 18:1-24)  som talar om detta.

Vi skall inte gå in i kyrkorna och i samfunden som ställer upp på världen och på all den smuts som finns i världen för att kyrkornas ledarskap (deras präster och pastorer) vill bli kliade i öronen/nacken och få vinning av världen. Vi skall draga ut från det stora Babylon, horan och skökan som redan har så mycket blod på sina händer, martyrers blod så att det räcker ända upp till himmelen.

Från Horan skall vi draga ut och det finns ingen sann gemenskap med denna hora eller med någon hora överhuvudtaget. En hora säljer sig till högstbjudande och det är vad horan (den romersk katolska kyrkan med dess ogudaktiga företrädare har gjort sedan den (horan) blev en del av staten och började utnämna makthungriga människor (som kallade sig kristna) till att bli en del av skökan genom att de fick fina positioner med allt vad det innebar i form av pengar, ära, status och makt genom att slå sig samman med världen.

Makten de fick via världens människor använde de till att mörda och lemlästa alla som var emot deras makt (inkvisitionen bland annat) och då särskilt Jesus sanna lärjungar. De slog mot huvudet först (Jesus är huvudet i Kristi kropp) och så gör de än idag men med andra medel. Idag handlar det om villoläror och att skriva om evangeliet. Om det funkar vilket det gör inom kyrkorna och samfunden av idag så behövs ingen förföljelse gentemot Jesus lärjungar. Dessa hycklare har fått kyrkornas medlemmar till att tro på att allt vad de gör eller står upp för, är rätt.

Alla dessa så kallade kristna i forna tider (som lieraede sig med maktens människor) befinner sig i helvetet idag och de så kallade kristna som lierar sig med maktens människor i vår tid kommer även de att hamna på samma plats. I helvetet när deras onda verk (deras Satansverk) har fullbordats. De har valt sin herre här i världen och den herren de har valt i denna världen kommer de att få GEMENSKAP med när de lägger näsan i vädret. Det logiskt och rättvist (Gud är kärlek och rättvisa). Det är nu under detta liv vi väljer vilken herre vi vill ha gemenskap med i nästkommande liv. Det går inte att när själen har skiljts från kroppen säga att jag valde fel. Låt mig få en chans till. Då är det försent.

 Här är berättelsen om Lasarus och den rike mannen från Lukas 16:19-31

 19.  Det var en rik man som klädde sig i purpur och fint linne och

      levde var dag i glädje och prakt.

 20.  Men en fattig man, vid namn Lasarus, låg vid hans port, full av

      sår,

 21.  och åstundade att få stilla sin hunger med vad som kunde falla

      ifrån den rike mannens bord.  Ja, det gick så långt att hundarna

      kommo och slickade hans sår.

 22.  Så hände sig att den fattige dog och blev förd av änglarna till

      Abrahams sköte.  Också den rike dog och blev begraven.

 23.  När han nu låg i dödsriket och plågades, lyfte han upp sina ögon

      och fick se Abraham långt borta och Lasarus i hans sköte.

 24.  Då ropade han och sade: 'Fader Abraham, förbarma dig över mig,

      och sänd Lasarus att doppa det yttersta av sitt finger i vatten

      och svalka min tunga, ty jag pinas svårt i dessa lågor.'

 25.  Men Abraham svarade: 'Min son kom ihåg att du, medan du levde,

      fick ut ditt goda och Lasarus däremot vad ont var; nu åter får

      han här hugnad, under det att du pinas.

 26.  Och till allt detta kommer, att ett stort svalg är satt mellan

      oss och eder, för att de som vilja begiva sig över härifrån till

      eder icke skola kunna det, och för att ej heller någon därifrån

      skall kunna komma över till oss.»

 27.  Då sade han: 'Så beder jag dig då, fader, att du sänder honom

      till min faders hus,

 28.  där jag har fem bröder, och låter honom varna dem, så att icke

      också de komma till detta pinorum.'

 29.  Men Abraham sade: 'De hava Moses och profeterna; dem må de

      lyssna till.'

 30.  Han svarade: 'Nej, fader Abraham; men om någon kommer till dem

      från de döda, så skola de göra bättring.'

 31.  Då sade han till honom: 'Lyssna de icke till Moses och

      profeterna, så skola de icke heller låta övertyga sig, om någon

      uppstår från de döda.'

 

 

Kommentarer

Postat av: Peter

Publicerad 2017-07-31 15:07:36

Jag har lärt mig mycket här och fick revidera min uppfattning många gånger. Tack! Men på vilket sätt bör de sant troende leva? Hur ska gudstjänster utföras om vi inte bör gå med i kyrkoväsendet? Hemma hos sig själv med familjen eller släkten? Eller gör man inte sådana saker och det räcker med att bekänna Jesus som Kristus samt håll världen på avstånd?

Svar: Hej Peter! Om du har en bibel så står det beskrivet i denna hur sant troende bör leva samt angående Gudstjänster (hur de första kristnas sammankomster såg ut) med mera
experimentlandet.blogg.se

Postat av: Whore of Babylon & The mark of the beast

Publicerad 2017-08-05 12:12:35

Här kan du få lyssna till en ulv i fårakläder, nämligen Rick Wiles på TruNews. Från 9.30 in i klippet kopplar han ihop Jesus med den världsliga katolska kyrkan som den sanna kyrkan (body of Christ). Om man har läst bibeln så är det uppenbart att katolska kyrkan (RKK) är den Babylonska skökan som vilar på de sju bergen.
https://youtu.be/rHmjB3Y_b14?t=590

Vid 24.30 försöker han få lyssnarna att tro att betalsystemet med mobiltelefoner bara är förlöparen till "vilddjuretsmärke" och att det riktiga "vilddjurets märke" kommer vara en streckkod. Mobiltelefonen är "vilddjurets märke" i en tidig version som senare kommer att integreras med varje person för att kunna köpa och sälja.
https://www.youtube.com/watch?v=rHmjB3Y_b14&feature=youtu.be&t=1470

Svar: Tack för länkarna. RKK och den samlade kristenheten som supportrar RKK, är som du skriver den stora skökan som har lierat sig med världen/världens makthavare/människor och Satan. Tack också för att du nämnde det jag har tänkt på ett tag, det att de nya mobiltelefonerna antagligen är vilddjurets märke i en tidig version.
För att så många som möjligt skall fås till att ta emot det fullt ut så måste det ske stegvis och med tillvänjningens strategi (det utkommer hela tiden nya telefoner med allt fler finesser och har man haft en telefon som blivit något föråldrad så vill man ha en nyare och en del köper de nyaste telefonerna så fort de kommer ut trots att de gamla fortfarande fungerar bra) liksom är fallet med det mesta.

Jag tror inte att vilddjurets märke är ett märke, ett synligt märke, en slags tatuering av något slag som skall ges alla som tar emot det och då bokstavligt på handen eller i pannan utan att det betyder att ta emot i handling (handen) och i tanke (pannan). Det handlar om att ta emot det antikristliga systemet och att verka för dess utbredande. Och hur får man så många som möjligt att göra det om inte genom de nya telefonerna? Telefoner är ju harmlösa men som du skriver, när/om dessa integreras med varje person (vilket de väl redan till stor del har gjort?) och det inte går att köpa eller sälja utan att ha en telefon (smartphone) då har ju de allra flesta tagit emot vilddjurets märke.

Jag känner ytterst få som inte har någon Iphone/smartphone. Nästan alla, gamla som unga, fattiga som rika, utbildade som outbildade, män som kvinnor med mera har en sån telefon idag. Själv har jag inte skaffat någon smartphone (kommer inte att göra det) och det beror inte på att jag är särskilt gammal eller gammalmodig eller att jag är mindre bekväm än alla andra utan på att det har känts väldigt fel (som ett inre motstånd). Den dag när min gamla knapptelefon (som var begagnad när jag fick den för 6-7 år sedan) blir obrukbar (och det kanske bara är en tidsfråga) så blir det till att vara telefonlös.

Uppenbarelseboken talar om att när de som inte har tagit emot vilddjurets märke och därför inte kan vare sig köpa eller sälja så får de förlita sig på att Gud ger dem det de behöver och det kommer han att göra på ett övernaturligt sätt.
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik