Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Värna kontanterna och vägra ta chippet/vilddjurets märke

Publicerad 2017-02-27 06:37:00 i

Det blir allt svårare att använda sig av kontanter men än så länge är det olagligt att neka kontantbetalning enligt en dom från förvaltningsrätten (se video i slutet av artikeln). Om du inte kan betala med kontanter när du ska parkera, resa inom kollektivtrafiken med mera, så har du rätt att parkera och resa gratis.
 
Borttagandet av kontanterna syftar förstås till att kunna chipmärka hela mänskligheten för att få fullständig kontroll över denna. Det är (vilket inte torde förvåna någon) den internationella makteliten med Satans synagoga, de äldste av Sion, överst i toppen (Läs mer om Aron Russo och Rockefeller nedan) som ligger bakom.
 
De önskar bilda en världsregering (förslava mänskligheten), styrd av den kriminella bankeliten som de själva tillhör, vilket vi har skrivit mycket om på bloggen tidigare.
 
Uppenbarelsebokens profetior, bland annat om att de som inte tar emot märket (Satans/vilddjurets märke) inte kommer att kunna köpa eller sälja, går nu i uppfyllelse. Chipet tvingas alltså på människor då det inte finns någon som inte behöver köpa och sälja, och de som tar emot märket (chipet) går evigt förlorade. För dem finns ingen återvändo. De kan efter det aldrig bli frälsta och vinna evigt liv vilket är drömmen för Satan och hans tjänare.
 
Ytterst få "kristna" ledare (präster och pastorer) eller kristna överhuvudtaget, varnar för detta skräckscenario och det kan knappast handla om något annat än att kyrkorna och samfunden är helt i Satans synagogas händer samt i världens och världens ledares händer vilka alla har ställt sig på ondskans sida.
 
Denna artikel från 2015 är hämtad från "Morgonbladet":
 
Chippning av människor på frammarsch Att märka människor med ett datachip är på frammarsh. Det har redan sedan flera år tillbaka genomförts i olika länder i mindre skala, och nu börjar svensk media också att på olika sätt föra fram idén. Även personer i Sverige har nu börjat göra inplantat av datachips. Många kritiker menar emellertid att det leder till ett storebrorssamhälle utan dess like. SVT gör reklam för chippning Idén att “chippa” människor, det vill säga att inplantera microchip, är på frammarsch.
 
Ett exempel är reportaget i SVT om Niclas Strandh som gör anspråk på att vara “expert på sociala medier och digitala varumärken”. Strand gör mer eller mindre reklam i en skattefinansierad kanal för att märka människor genom att inplantera datachips.
 
För tusen kronor kan det genomföras och ännu kan man inte använda det till så mycket, men Strandh berättar:
– Om några år kommer folk tänka annorlunda. Att det kanske inte är så konstigt med ett chip i handen. För några år sedan tyckte man att det var konstigt med folk som gick runt med mobiltelefon hela tiden. Det här är en teknisk utveckling som pågår.
 
TV4 hade i Nyhetsmorgon ett inslag där det framfördes att allt fler personer frivilligt väljer att operera in chip som lagrar data. I inslaget implanterar reportern Peter Jihde ett sådant chip med motiveringen att han “vill testa på trenden” I samma program berättas att tekniken “på mindre än tio år gjort stora framsteg”. I programmet får flera personer oemotsagda argumentera för varför det är så bra med implanterade datachip i människor.
 
I Dagens nyheter kan vi läsa om Kristoffer Sjöberg, som idag har ett microchip under huden som öppnar alla viktiga dörrar – på jobbet, hemma, i garaget och tvättstugan. Chippet innehåller en kod, det vill säga ett nummer som Kristoffer har gett till de som har hand om de passerkortssystem som förekommer i hans vardag. De har sedan lagt in den koden i sina dataregister över användare. I Kristers fall handlar det om arbetsgivare och den bostadsrättsförening där han bor, så att de kortläsare som finns där han bor och där han jobbar godkänner en och samma kod.
 
Kortläsaren fungerar med hjälp av så kallad RFID-teknik (Radio frequency identification). På en blogg, ett komplement till spalten Teknik & Trender som publiceras måndag-fredag på sistasidan i GP, kan vi läsa om Maria Gustafsson som också är en av de första i Sverige som implanterar datachip ihanden.
- Den 11 november satte jag in ett implantat med ett NFC-chip i en av mina händer som en av de första i Sverige.
 
Jag har hackat min kropp, det kallas biohacking att koppla ihop kropp och teknik, säger Maria. Hon fortsätter:
- För mig är det ett litet steg att vara chippad jämfört med all data som vi släpper varje dag genom våra mobiltelefoner. När reporten frågar henne om alla kommer att vara chippade i framtiden, svarar hon:
- Vem vet vad som händer i framtiden? Alla vill veta men ingen har en aning. Biohacking händer just nu, inte i framtiden. Med tanke på de många reaktioner jag har fått av vänner och bekanta så är intresset och kanske framförallt nyfikenheten stor på att prova att sätta in ett chip och se vilka möjligheter vi kommer att ha med systemet i framtiden.
 
Det finns till och med en sajt där man själv kan beställa ett kit för att kunna göra ett implantat. Planering för chippning har pågått länge Utvecklingen av RFID-chip och möjligheterna att chippa människor har diskuterats under de senaste decenniet. I svenska datortidningar kunde man läsa om det redan på åttiotalet. I en tidning Datornytt 1982 nr 1 fanns en artikel med rubriken "Framtidens kassaarbetsplats" där en kund böjer sig framåt och får EAN-koden avläst från sin panna.
 
Många kritiker menar att det i förlängningen leder till ett storebrorssamhälle utan dess like där staten kan ha en total kontroll över sina medborgare som i praktiken blir livegna. Många kristna ser parallellen till ett textavsnitt i uppenbarelseboken där det står att människor i den sista tiden har ett märke i pannan eller höger arm/hand vilket de förutan inte kan köpa eller sälja. Men chippningen av människor har pågått länge i olika delar av världen. Professor Kevin Warwick var den första människan att implanteras med ett RFID-chip, vilket skedde den 24 augusti 1998.
 
Chippet implanterades i ena handen, och gjorde att professor Warwick kunde interagera med "intelligenta" byggnader. Till exempel kunde han, genom att använda chippet, öppna dörrar som tidigare krävde smartkort. Han kunde också tända ljus genom att helt enkelt gå in i rummet. Professor Warwick bar implantatet i nio dagar. Han konstaterade att i framtida experiment, måste implantaten placeras ”närmare hjärnan, i ryggmärgen eller på synnerven, där det finns en mer kraftfull koppling för sändning och mottagning av särskilt komplexa sensoriska signaler". Sedan har utvecklingen gått i rasande takt.
 
År 2004 godkände den amerikanska motsvarigheten till livsmedelsverket användningen av sk Verichip, som normalt implanterades i ett område mellan axeln och armbågen på en persons högra arm. När chippet skannas av en detektor skickar VeriChip ett unikt 16-siffrigt nummer till detektorn. Numret kan kopplas till information om en användare som lagras i en databas.
 
Informationen i databasen kan exempelvis innefatta identitetsinformation och journaler. Chippet implanteras av en läkare som använder lokalbedövning. Tillverkningen av VeriChip stoppades under 2010, men utvecklingen av chippning har fortsatt. Chippning av människor genomförs på flera platser För bara två år sedan införde man i Wyoming USA en särskild lagstiftning som gör det obligatoriskt för alla som får bidrag eller någon annan form av statligt stöd att implanteras med detta nya identifieringschip.(1) Även statsanställda och tjänstemän har fått order om att acceptera inplantat av RFID chip. Poliser, militär, ja till och med sophämtare har alla krävts att ha RFID-chip eller riskera uppsägning från sina jobb.
 
Ett annat exempel är från Mexico där man för tre år sedan lät ett hundratal myndighetspersoner, advokater, poliser, inplantera ett chip i armen som ett medel i kampen mot brottslighet Genom att chippa personalen kunde man säkerställa att enbart dessa personer hade tillgång till landets nya center för kriminologi. Fördelarna är att ingen annan kan använda chipet för att få tillgång till känslig information. I USA chippar man också människor för att chippet kan innehålla värdefull medicinsk information om patienten.
 
Nästa steg säger man är att göra så att chippet går att spåra globalt, så att man alltid exakt kan fastställa var den chippade människan är. Enligt en studie gjord på Wyoming Institute of Technology har 30% av amerikanerna ett RFID-chip inopererat utan attveta om det. Det har varit okänt hur ofta RFID chips implanterats i befolkningsgrupper för att spåra och identifiera individer. Studien analyserade förekomsten av RFID-chip i tre geografiskt åtskilda populationer och fann att i genomsnitt 1 av 3 personer hade ett RFID-chip.
 
Intressant nog fanns en stark korrelation med RFID Chip närvaro och tidigare tandvård. Att RFID-chips använts för att bära medicinsk information, är känt sedan tidigare. Denna uppgift låter naturligtvis otrolig och Morgonbladet har inte fått dessa uppgifter bekräftade, men vill ändå berätta att en sådan studie påstås finnas(2).
 
Aron Russo berättar om maktelitens plan Något som särskilt uppmärksammats av utländska alternativmedia, men som är relativt okänt i Sverige, är Hollywoodregissören och dokumentärfilmaren Aaron Russos häpnadsväckande vittnesbörd om att Nick Rockefeller i personliga samtal erkänt att maktelitens yttersta mål var att skapa ett mikrochipad världsbefolkning. Russo är kanske mest känd för att ha producerat Ombytta roller med Eddie Murphy, och var nyligen i rampljuset för sin dokumentär "Amerika från frihet til fascism" där han avslöjar hur Federal Reserve System använder kriminella metoder för att öka sin profit.
 
Det var efter att Russo's populära video “Mad As Hell” släpptes och han började sin kampanj för att bli guvernör i Nevada, som han uppmärksammades av Nicholas Rockefeller, som efter att ha sett Russos video ville träffa honom. De började umgås och blev vänner, och efter en tid försöker Rockefeller subtilt rekrytera Russo till makteliten. Under ett av deras samtal frågar Rockefeller om Russo är intresserad av att gå med i Council on Foreign Relations (CFR) men Russo avböjde inbjudan, och uttryckte han hade ”inget intresse av att ”förslava folket"”.
 
Rockefeller ställer kallt motfrågan ”varför bryr du dig om dessa människor?”, ”vad spelar de för roll för dig?”, ”Bry dig om ditt egna liv, och gör det bästa du kan för din familj, resten av folket betyder inget för dig” Rockefeller kallade i samband med detta människor som inte tillhör makteliten för "livegna".
 
Enligt Russo så avslöjade Rockefeller också för honom att maktelitens yttersta mål är att upprätta en världsregering, styrd av bankeliten där alla människor har ett mikrochip inplantat. Alla kontanter kommer att tas bort och pengarna kommer bara att finnas i chipsen, utan vilket du inte kan köpa eller sälja.
 
Alla dina transaktioner finns lagrade och också var du varit registrerad. Detta ger då en total kontroll och om du försöker göra motstånd eller protesterar mot systemet kan de stänga av chippet och du kan inte ens köpa mat. Människor blir alltså livegna ”världsmedborgare” under en socialistisk världsregering som styr allt. Russo berättar att han också vid ett tillfälle frågade "vad är poängen med allt detta", och "du har alla pengar i världen du behöver, du har all makt du behöver, vad är poängen, vad är slutmålet?”
 
Rockefeller svarar då: "Slutmålet är att få alla chipade, att styra hela samhället, att ge bankerna och eliten kontroll över hela världen.”
 
Fortsättningen finns att läsa här:
 
http://www.morgonbladet.nu/news.php?name=2015061716
 
Och här en video om hur det "än så länge" är förbjudet att neka kontantbetalning enligt en dom i förvaltningsrätten.
 

 

Kommentarer

Postat av: Mark of the Beast = Cell phone

Publicerad 2017-03-01 10:26:14

Vilddjurets märke kommer att vara en vidareutveckling av mobiltelefonen med uppkoppling mot internet via Wi-fi eller 3G/4G/5G. Det här inlägget sammanfattar det hela på ett bra sätt hur mobiltelefonen tillsammans med mobilt bank-id gör transaktioner möjliga.
https://www.flashback.org/sp57477411

Swish är ett exempel på en betalningslösning som är kopplad till mobilt bank-id.

Svar: Tack för länken, ska läsa, men enligt Uppenbarelseboken (som jag kan tolka det) så kommer det att vara ett märke som placeras i människorna. Ett slags chip som ger vilddjuret (Satan) kontroll över alla människor.
experimentlandet.blogg.se

Postat av: Anonym

Publicerad 2017-06-28 00:12:53

Hej. Jag håller med dig mycket av dina artiklar. Jag vill rekommendera dig en hemsida som heter www.apg29.nu
Där pratas det för fullt om vilddjurets märke och chippet. Det finns även en artikel som heter "Sannas dröm om rfid chippet" som är väldigt intressant. Jesus välsignelser till dig.

Svar: Hej! Jag har någon gång varit inne och kollat Apg. 29 (det finns en del läsvärda artiklar där) men frågan är om han som har hemsidan är frälst med tanke på att han gör reklam för kyrkor och samfund och för olika så kallade kristna konferenser (jippon) med mera. Han verkar vara en samfundskristen och tyvärr har jag inte så mycket till övers för såna (har inget förtroende för dem då de är fiender till Jesus och hans evangelium på ett direkt eller indirekt sätt)som du säkert förstår när du läser artiklarna på min blogg. Jesus välsignelser till dig också!!
experimentlandet.blogg.se

Postat av: Anonym

Publicerad 2017-07-24 19:43:09

Ja, jag håller med dig. Jag har samma åsikt som dig. Men han var den ende som jag hittade som tror att vilddjurets märke är chippet och talar andra sanningar som nästan ingen talar om. Jesus välsignelser!

Postat av: Krister Andersson

Publicerad 2018-09-18 10:19:00

Det religiösa dravlet åsido så är det här allvarligt, blir över min döda kropp de skall implantera mig.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik