Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Peter Springare, polis och frimurare

Publicerad 2017-08-12 19:55:00 i Allmänt,

Jan Peter Axel Springare, född 8 maj 1956, polis och förundersökningsledare vid grova brottsenheten hos Örebropolisen. Springare har blivit uppmärksammad i media den senaste tiden.

Enligt den senaste Matrikeln 2017 från Svenska frimurar orden är Peter Springare en 3,e gradens frimurare.

Läs mer här:

https://civilkurage.org/2017/03/05/peter-springare-polis-och-frimurare/

När jag läste Peter Springares första artikel där han talade ut om invandringsbrottsligheten så tyckte jag att det var väldigt modigt gjort av en helt vanlig polis och det var nog fler med mig som tyckte så. På hemsidan ”Blueshift” som har skrivit mycket om frimureriet så startade man till och med ett upprop där man ville göra Springare till den nya rikspolischefen.

Läs mer här:

http://blueshift.nu/upprop-utse-peter-springare-till-ny-rikspolischef/

Sedan tyckte jag att det var märkligt att han fick breda ut sig mer och mer för normalt sett så är det så att man tystar sanningsröster i Sverige. Men så var det inte i detta fallet utan Peter Springare blev något av en kändis över en dag och alla ville väl tro att här är en vanlig polis som väljer att ta bladet från munnen. Att han inte har några med sig, att han kommer bli hatad och föraktad, förlora sitt arbete med mera med mera.

Det är förunderligt hur vi kan tillåta oss att bli lurade gång på gång. Nu vet jag inte om Peter Springare bad om att få pengar eller allmosor men om han hade gjort det så är jag helt hundraprocentigt övertygad om att han hade fått det. Vanliga människor hade säkert varit beredda på att ge honom allt han hade bett om och så äckligt är det tyvärr i denna världen.

ANLEDNINGEN TILL Att  Peter Springare gav hals var för att uppvigla och sätta grupper mot grupper och det är så frimurarna och Satans synagoga/Satan (som står bakom frimureriet) gör. De använder sig av människor för att nå världsherravälde och de gör det genom att sätta grupper mot grupper (alla tänkbara grupper som finns).

Läs mer om frimurarna och dess bakgrund här:

http://experimentlandet.blogg.se/2015/march/frimurarna-bakom-sveriges-undergang.html

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik